• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese iyi aksamlar ferfecir ailem.sizlerle bir mutluluğumu paylasmak istiyorum. 2.kez anne oluyorum insallah👶🤗daha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik😍 Rabbim tum isteyen herkese hayirli vakitte hayirli evlat nasip etsin,evlatlarimizi bizlere bagislasin❤
Canım bu ne güzel haber sağlıcakla kucağına al inşallah hayırlı olsun 🧿

Herkese iyi aksamlar ferfecir ailem.sizlerle bir mutluluğumu paylasmak istiyorum. 2.kez anne oluyorum insallah👶🤗daha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik😍 Rabbim tum isteyen herkese hayirli vakitte hayirli evlat nasip etsin,evlatlarimizi bizlere bagislasin❤
Tebrik ederim anneliğini canım hayırlı bir evlat olsun inşallah❤️

Tebrik ederim 💐 Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla gelsin inşallah miniğin 🙏🏻❤️
Mottoyu manto diye okuyan ben 🤣
kk birinci noteri kk birinci noteri kitap okumaya ara mı verseniz 😁🤪

Aynı anda 4 kitap okuyan sen mi okumadın :skandal:

ben ayın 10 15 günü yoğun okuyup birakiyom:D:D
bu ay 10 u 15 i gibi başladım. öncesi okumadim😁
su an aynı anda 3 kitap okuyorum ama🤦‍♀️ hastalık gibi bişey bundan bulaştı.

Adına çok sevindim Allah kolaylık ve kolay doğum nasil etsin. Bebeğin bol uykulu iştahlı gazsız huzurlu sağlıklı olsun 🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X