Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdıklarınızı okuyunca çok merak ettim bu yıl bitmeden okurum inşallah. Sonunda bende bir levinzede mi olacağım bilemiyorum artik
Her okuyucu bir gün levinzede olacak dhshsh şaka bir yana okuması çok keyifli Levinin sanrıları dışında

İyi geceler hanımlarBugün Mümin Sekman - Kesintisiz Öğrenme kitabını 30 sayfa okuyarak kitabı bitirdim. Kitap toplam 153 sayfa idi. Bu kitap, başarılı öğrenmek ve öğrenerek başarmak için metotları anlatarak uygulamamızı öğretiyor. Hayat amaçlarınızı gerçekleştirmek için güçlü öğrenme teknikleri sunarak öğretmeye çalışıyor.

Bugün Steve Chandler - Kendini Yeniden Keşfet kitabını 50 sayfa okudum. Kitap toplam 310 sayfadır.
Herkese keyifli okumalar

Puslu kitalar atlasini konustukmu ? Ben kacirmis isem cok uzulurum
Yok canım daha konuşmadık. 15 Eylül Çarşamba akşamı herkes müsait olursa konuşalım mı?
Oo başkanımiz sürgünden dönmüş hoşgeldiniz, biz sizi mapus damında zannederken siz halaymi cekiyoduz ne guzel sürgünmus bu
Sade bir nişan oldu. Pastamızı yedik geldik
Aaa ben ferfecir kitap kulübü diye bir yere katılmıştım ya noldu o
Geçici değişiklik yaptık
Levinzedeler mi kdjdsjjs mest oldum
Ahahhaha çok geç kalınmış bir hareketti
Geç kalınmış bir ayaklanmamız vardı Levine karşı onu gerçekleştiriyoruz dhshshs
Levin Karenina seni sevmiyoruz
Fransız kaldım neden isim değişti acaba
Zamanında Anna Karenina'yı ortak okuduk. Orda Levin vardı hepimizi gıcık etti ]

Abini de sevmezdik kdjdjdjdjsjjsirjdnsjs

Karısı mıydı sevgilisi mi abi de histerik durup dururken kadını kucumsediklerini sanıyordu
Off niye her detayı hatırlıyorum

e kadından tiksiniyolardi hem de küçümseyip duruyolardi kadının levinin gözünde yeri amipten sonrayı nerdeyse

sevgiliydi ama adam karım diyodu sanki:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…