Hasta abi için onu rahat bırak dediğini hatırlıyorum bende bir tekDiğer abi de saçmalamıştı
Yandı bitti kül oldu ferfecir başkan yaktıBeni yak kendini yak ferfeciri yak
Bu isim bir C Capanin Gururu Teyom ’a uymuyor o levinzedelerden değil levinzadelerdenHasta abi için onu rahat bırak dediğini hatırlıyorum bende bir tek
Yandı bitti kül oldu ferfecir başkan yaktı
He ya
Levine özel topik açacak o
Yok şu aşk meşk işi vardı ya Levin'in hanımının arkidişi ileHasta abi için onu rahat bırak dediğini hatırlıyorum bende bir tek
Yandı bitti kül oldu ferfecir başkan yaktı
He ya niye açmadım ki, Levin için yürüyüş topiğiLevine özel topik açacak o
ErorYok şu aşk meşk işi vardı ya Levin'in hanımının arkidişi ile
Organik Levin daha iyi, konu ekip biçme uzun uzun tırpan sallayışını konuşuruz hahahjsjsHe ya niye açmadım ki, Levin için yürüyüş topiği
kk birinci noteri kuzu benim köy sevdam sence nereden geliyor ipucu veriyorum baş harfi L
Ben mi yanlış hatırlıyorum o zaman. Levine kalmaya geldiklerinde açılacaklardı da birbirlerine vazgeçmişlerdi sankiEror
Organik Levin daha iyi, konu ekip biçme uzun uzun tırpan sallayışını konuşuruz hahahjsjs
Ne güzel silmişim aferin banaBen mi yanlış hatırlıyorum o zaman. Levine kalmaya geldiklerinde açılacaklardı da birbirlerine vazgeçmişlerdi sanki
Unutamazsın mümkün değilAman nolmus topige. Unutmaya calistikca su kitabı ne kadar da guzel olmus bu demi
Yaaa şöyle bir şey hatırlıyorum Levin birini kovmuştu ama o kitty e asılmıştı diye hatırlıyorum.Ben mi yanlış hatırlıyorum o zaman. Levine kalmaya geldiklerinde açılacaklardı da birbirlerine vazgeçmişlerdi sanki
bide abinin karısı vardı. kendi karısıyla aynı ortamda olacak diye geriliyodu
Karısı değildi sevgilisydi çünkü kadın zaten bir başkası ile evliydi hahahahKarısı mıydı sevgilisi miabi de histerik durup dururken kadını kucumsediklerini sanıyordu
Off niye her detayı hatırlıyorum
Kittynin yurt dışında tanıştığı kız arkadaşı vardı yaUnutamazsın mümkün değil
Yaaa şöyle bir şey hatırlıyorum Levin birini kovmuştu ama o kitty e asılmıştı diye hatırlıyorum.Nikinik yeni okudu aydınlatır belki bizi
Dun gozumden kacmis sanirim bu mesaj. Ben hatirlamiyorum hic hatirlamak da istemiyorum vallaUnutamazsın mümkün değil
Yaaa şöyle bir şey hatırlıyorum Levin birini kovmuştu ama o kitty e asılmıştı diye hatırlıyorum.Nikinik yeni okudu aydınlatır belki bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?