Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu dizide olduğunu bilseydim okumazdım. Üzüldüm sonradan öğrendiğimde. Çünkü öncelikli okuma hedefi olarak bu seriyi sırasına göre okuyorum .
Ben de bilmiyordum ellerinde bu varmış gösterdi ,beklemedim de getirmesini ithakiden alıverdim bunu

Van’da olacağım, ertesi sabah erken uçağım var. Fırsat buldukça okuyup katılmaya çalışacağım.

Niyet ettim bu ay C Capanin Gururu Teyom ’ın hediyelerini okumaya
Listemden şaşmamaya çalısıyorum. Bir tek Frankestein kaldı listemden. Onu da bitiririm inşallah

Eki Görüntüle 3192784

Frankeistein

İş bankasında olduğunu ben çok sonra öğrendim. Yayınevi takıntın yoksa bence bir problem yok. İş Bankası çevirileri de çok iyi. Ben İthaki'den aldım çünkü bilim kurgu serisini oradan devam ettiriyorum

Günaydın
Ben bu hafta hiç bir akşam için söz veremiyorum. Bir kaç programım var günü belli değil henüz. Evde olursanim katılırım kesinlikle

İkisinden de almıştım ben farkında olmadan biri modern klasikler arasında diğeri ithakiler arasında kaynamış sonra birini hediye ettim
Ben de yapıyorum bazen öyle geçen çocuklar dedi hatta geçen anne bundan niye birkaç tane almışsın
Ben de dedim hepinize ayrı ayrı kalsın diye işte

Yok ben de zaten beğeniyorum iş bankasının çevirilerini ama hepiniz de ithaki gördüm ya ondan ilk şaşırdım

Günaydın

Ben de yapıyorum bazen öyle geçen çocuklar dedi hatta geçen anne bundan niye birkaç tane almışsın
Ben de dedim hepinize ayrı ayrı kalsın diye işte
Senin bahane süpermiş yalnız çok tehlikeli sonra hepsi birer tane istemesin

Yok ben de zaten beğeniyorum iş bankasının çevirilerini ama hepiniz de ithaki gördüm ya ondan ilk şaşırdım

2021 yılında amazonda indirimden almıştım ben. 2 yıla yakındır kitaplıkta duruyor. Kızlar okuyunca okudum. Çok iyi kitap ama

İkisinde de olan çok kitap var . Ne yapacağımı şaşırdım iki seri de çok güzel. İkisini de eksiksiz kütüphanemde bulundurmak istiyorum.

Günaydın herkese bu ay hiç okuyamadım resmen. Sofie nin dünyasını 2018 de yarım bırakmışım ortak Okuma için elime aldım ama ay sonuna kadar bitirebilir miyim bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…