• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
HAZİRAN AYI LİSTESİ

EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR
1. @firdefs 9 Kitap
2. K Kitapkontesi 8 Kitap
2. @Natsume 8 Kitap
3. @Life light 5 Kitap
3. @kimlanbu 5 Kitap
3. @Ozlemlerhayallar 5 kitap

EN ÇOK SAYFA OKUYANLAR
1. @Natsume 3050 Sayfa
2. K Kitapkontesi 2429 Sayfa
3. @firdefs 2192 sayfa

HAZİRAN AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP

100 ADET

HAZİRAN AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI
29.560
SAYFA
Dereceye girenleri tebrik ediyorum:KK9:
bütün okuyan arkadaşların da ağzına sağlık ❤️
Ay cok mutluyum dereceye girdim😍😍😀 ilk ve son olacak galiba🤭🤭 bu ay cok durgunum bende. Bakalim ne kadar okursam artik🤗

1984 ile 1Q84 farklı. İkisi de baya eski 🙈
Anladm canm cahallik iste :KK53: Türkiye ye gelmem yakin ondan dolayi almicam istediklerimi burda. Annemlerde franz kafkaninda serisi var. Orhan pamuk ve Zulfu Livaneli okumadigim kitapları var alcam. Ben kirke okudun mu ? Onu cok merak ediyorm

Anladm canm cahallik iste :KK53: Türkiye ye gelmem yakin ondan dolayi almicam istediklerimi burda. Annemlerde franz kafkaninda serisi var. Orhan pamuk ve Zulfu Livaneli okumadigim kitapları var alcam. Ben kirke okudun mu ? Onu cok merak ediyorm
Okumadım ama sanırım Kukrim Kukrim okumuştu. Zülfü Livaneli severim. Kafka'nın dönüşüm kitabını beraber okumuştuk ❤️

Okumadım ama sanırım Kukrim Kukrim okumuştu. Zülfü Livaneli severim. Kafka'nın dönüşüm kitabını beraber okumuştuk ❤️
Lütfü zivaneli diyesim geliyor hep off :olamaz::KK53:

Kukrim Kukrim cok ovuyorlar acayip merak ediyorm mutlaka al der misin bu kitabi 🥰

öff hiç sorma yaa :KK70:

s0231.gif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X