- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.231
- 598
Ben de burdayımBenim makus talihim bu oldu artık gardaşımbari sen yalnız koyma arada sesime ses ver
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de burdayımBenim makus talihim bu oldu artık gardaşımbari sen yalnız koyma arada sesime ses ver
![]()
Senin o elma yanaklarını kıtlarımBen de burdayım![]()
Ben de burdayım![]()
AyyyySenin o elma yanaklarını kıtlarım
Bilemiyorum ki
O bizim ilk konuğumuz biliyor musun. İlk o gelmiş topiğe. O günden beri de her gün yazar
YakalandımLife light da burada
Olur yavrumBilemiyorum kisimdilik 10 yazsan sonra kitap almama göre degistirsek olur mu ? Tatilede gideceğim için yeni kitaplar da edinicem ona gore guncelleriz olur mu bal dudak
![]()
Biliyordum ilklerden olduğunu ama ilk olduğunu bilmiyordum valla tüm iltifatları hak ettiO bizim ilk konuğumuz biliyor musun. İlk o gelmiş topiğe. O günden beri de her gün yazar![]()
AbboouvvvOlur yavrumdudaklarım yara oldu. Nazara geldim
![]()
Yine miiiiOlur yavrumdudaklarım yara oldu. Nazara geldim
![]()
İlk aşkımBiliyordum ilklerden olduğunu ama ilk olduğunu bilmiyordum valla tüm iltifatları hak etti![]()
Kıskanıyoruzzzİlk aşkımLife light
![]()
Aa ilk miymişimO bizim ilk konuğumuz biliyor musun. İlk o gelmiş topiğe. O günden beri de her gün yazar![]()
Benimde haberim yoktuBiliyordum ilklerden olduğunu ama ilk olduğunu bilmiyordum valla tüm iltifatları hak etti![]()
İlk aşkımLife light
![]()
Nazar eden varKıskanıyoruzzz![]()
Şşş aramizda kalsin benim ustumede bırakabilirlerBenim adımı verirlerse inanma![]()
İlk kavgasını da benle yaptı dermişimAa ilk miymişim
Benimde haberim yoktuşimdi öğrendim
Nazar eden var![]()