- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayıldımmottomu çok sevdin itiraf et![]()
Bayıldım![]()
bide arkada Teoman açıyorum
bu parçayı dinliyorum![]()
Ne güzel bir haberHerkese iyi aksamlar ferfecir ailem.sizlerle bir mutluluğumu paylasmak istiyorum. 2.kez anne oluyorum insallahdaha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik
Rabbim tum isteyen herkese hayirli vakitte hayirli evlat nasip etsin,evlatlarimizi bizlere bagislasin❤
Bak işte buna bayılırım![]()
Sağlıkla kucağına al inşallah canımHerkese iyi aksamlar ferfecir ailem.sizlerle bir mutluluğumu paylasmak istiyorum. 2.kez anne oluyorum insallahdaha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik
Rabbim tum isteyen herkese hayirli vakitte hayirli evlat nasip etsin,evlatlarimizi bizlere bagislasin❤
Mottoyu manto diye okuyan benmottomu çok sevdin itiraf et![]()
Bu gece rüyamda tekrar şamdan olmuştun, tabiri ne olakisen de bendensin demek
Bu gece rüyamda tekrar şamdan olmuştun, tabiri ne olaki![]()
Ne güzel bir haberhayırlı sağlıklı bir evlat olsun minnak kuzu
![]()
Cok tesekkur ederim kizlar❣❣Sağlıkla kucağına al inşallah canım![]()
Neyseki Okuyamama sebebin ben değilim bu kezCok tesekkur ederim kizlar❣❣
Bize de bol bol dua et canım inşAllah tez vakitte bize de müjde vermek nasip olsunCok tesekkur ederim kizlar❣❣
birileri dorian okuycakmışAhmet ümiti birlikte okuyabiliriz
Kocaman kitap desteğe ihtiyacım olabilir
yaaa ne kadar güzel umarım sağlıcakla alırsın kucağına bebişiniHerkese iyi aksamlar ferfecir ailem.sizlerle bir mutluluğumu paylasmak istiyorum. 2.kez anne oluyorum insallahdaha cok başındayız. Umarim saglikli bi sekilde ilerler.bikac gundur kafami cok mesgul ettiginden kitap falan okuyamadım bu aksam oturup okumak istiyorum artik
Artik daha fazla okumam lazimNeyseki Okuyamama sebebin ben değilim bu kezhayırlı bir sebep
![]()
Isteyen herkesin kucagini doldursun Rabbim insallahBize de bol bol dua et canım inşAllah tez vakitte bize de müjde vermek nasip olsun![]()
Bir kaç arkadaş bitirdi ben de okuyorumbirileri dorian okuycakmış
çokzel bi kitap aşırı anlamlıBir kaç arkadaş bitirdi ben de okuyorum