- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
Hemde nasil serraya nasil imrenirdim yaHahaha sen de mi İpek Ongun'un azizliğine uğradın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde nasil serraya nasil imrenirdim yaHahaha sen de mi İpek Ongun'un azizliğine uğradın
AynenOoo sen bayağı erken başlamışsın
Of ben de ama artık sinir bozucu geliyor Serra birazHemde nasil serraya nasil imrenirdim ya
Garsona aşık olmuştu Serra'nın kızı orda bıraktım ben
Of ben de ama artık sinir bozucu geliyor Serra biraz
Selindi sanirim ismi kizinin guzel gunlerdi
Ben 4 e giderken baslamistim
Ya evet bir de alttan alttan bir body shaming var şişko sivilceli deyip duruyor Serraçok bilmiş oldu dimi :)
Aaa doğruu hiç fark etmemiştimselin serranın lise 1de ankarada okuldan üst sınıflardan bir arkadaşının adıydı :)
ben hep onla ilgili bir detay verecek diye okumuştum kızının ismi ile ilgili yerleri.
Aaa doğruu hiç fark etmemiştim
Ya evet bir de alttan alttan bir body shaming var şişko sivilceli deyip duruyor Serra
E artik yas aldik bi de serranin ergenligiyle bizim ergenlik yillarimiz farkli yillarOf ben de ama artık sinir bozucu geliyor Serra biraz
Hic vermedi diye hatirliyorumselin serranın lise 1de ankarada okuldan üst sınıflardan bir arkadaşının adıydı :)
ben hep onla ilgili bir detay verecek diye okumuştum kızının ismi ile ilgili yerleri.
Serranin oktay diye bi sevgilisi vardi en saran yerleedi benim icin kitaptabi de özgür vardı selinin yanında. hatta yazdığı bir yazı yüzünden disiplinlik olmuşlardı.
babaannesi arkadaşının torunu özgürü ayarlamaya çalışırken o özgür bu özgür mü diye de beklemiştim :)
hasta mısınGünaydınmodum tam olarak böyle
![]()
Tam muhteşem atmıştım ki sonunu gördümRuth - Lou Andreas Salome
Kitabı okumadan önce yazarın biyografisini inceleyince, dedim ki; oh şimdi muazzam bir şey okuyacağım. Yazar psikanalist, muhteşem geçmişi var, romanlarında kadınları savunmuş, Nietzsche'nin evlenme teklifini reddetmiş! Başka bir şaire aşkıyla ilham olmuş! Onlarca sayısız başarı vs.vs... e kitabın konusu da ilginç, bir öğretmen ve 16 yaşında ki bir kız çocuğunda başarıya ulaştırabileceği bir şeyler görür ve yanına ailesinin içine alır.
İlmek ilmek işleyecek onu şimdi, kişisel analizler sunar, zevkle okutur diye düşünüyordum.
Fakat asla umduğumu bulamadım!
Yazarın kaleminde, dilinde, akıcılığında bir sıkıntı yok. Edebi anlamda bir eksiklik hissetmedim, bu da belki kitabı bitirmeme sebep olan şeydir.
Kitabın ortalarına kadar ağır işlenmiş, birbirine derin sevgi besleyen adam ile kızın daha masumhane ilişkilerini anlatmış.
Sonra olaylar çözülüyor 16 yaşındaki Ruth, yine 16 yaşında bir erkek çocuğuna sahip evli öğretmenine aşık oluyor ve tabi öğretmeni de ona!
Yani bunca doğru şeyi savunan bir yazarın, kariyerindeki en önemli eseri bunu mu anlatıyor dedirtti bana! Hayır hikayede doğru yolu bulmasına vesile olacak olaylar yaşansa, diyeceğim ki; heh mesaj burada. O da yok maalesef.
Diyeceğim o ki; okumasam bir şey kaybeder miydim? Hayır. Okudum bana bir şey kattı mı? Hayır.
Maalesef grip oldum sağ olsun pamuktan hallice bünyem yine yıkıldıhasta mısın
![]()
Ben de nasıl dolduysam destan yazmışımTam muhteşem atmıştım ki sonunu gördüm![]()
Serranin oktay diye bi sevgilisi vardi en saran yerleedi benim icin kitapta
16 yaşında öğretmeninize aşık olabilirsinizRuth - Lou Andreas Salome
Kitabı okumadan önce yazarın biyografisini inceleyince, dedim ki; oh şimdi muazzam bir şey okuyacağım. Yazar psikanalist, muhteşem geçmişi var, romanlarında kadınları savunmuş, Nietzsche'nin evlenme teklifini reddetmiş! Başka bir şaire aşkıyla ilham olmuş! Onlarca sayısız başarı vs.vs... e kitabın konusu da ilginç, bir öğretmen ve 16 yaşında ki bir kız çocuğunda başarıya ulaştırabileceği bir şeyler görür ve yanına ailesinin içine alır.
İlmek ilmek işleyecek onu şimdi, kişisel analizler sunar, zevkle okutur diye düşünüyordum.
Fakat asla umduğumu bulamadım!
Yazarın kaleminde, dilinde, akıcılığında bir sıkıntı yok. Edebi anlamda bir eksiklik hissetmedim, bu da belki kitabı bitirmeme sebep olan şeydir.
Kitabın ortalarına kadar ağır işlenmiş, birbirine derin sevgi besleyen adam ile kızın daha masumhane ilişkilerini anlatmış.
Sonra olaylar çözülüyor 16 yaşındaki Ruth, yine 16 yaşında bir erkek çocuğuna sahip evli öğretmenine aşık oluyor ve tabi öğretmeni de ona!
Yani bunca doğru şeyi savunan bir yazarın, kariyerindeki en önemli eseri bunu mu anlatıyor dedirtti bana! Hayır hikayede doğru yolu bulmasına vesile olacak olaylar yaşansa, diyeceğim ki; heh mesaj burada. O da yok maalesef.
Diyeceğim o ki; okumasam bir şey kaybeder miydim? Hayır. Okudum bana bir şey kattı mı? Hayır.
Baktı evlenemeyecekler Serra dehlemişti yanlış hatırlamıyorsamSerranin oktay diye bi sevgilisi vardi en saran yerleedi benim icin kitapta