Hunharca yiyorum :(

Shoryuken

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
1.473
3.699
83
Herkese merhaba, başlıktan da anlayacağınız gibi derdim: yemek Arkadaşlar 1,5 aydır at gibi yiyorum öyle sağlıklı ev yemekleri falan olsa neyse... sırf zevk için, can sıkıntısından ötürü sürekli kendimi dolabın, abur cubur çekmecesinin önünde buluyorum

Aslında 2 yıldır sağlıklı beslenme ve spor adına bir sürü şey öğrendim ve yaptım; Fitness Blender, squat, pilates, ağırlık antremanları, zumba, boks hatta acro yoga.. Denedim, başardım. Başardıkça daha da heveslendim. Çok zevkliydi. Haftada 4 gün spor yapıyordum. Taa ki geçen aya kadar. Ne oldu inanın bilmiyorum o kadar çok abur cubur yiyorum ki şaşırırsınız. Mesela şu saate kadar bi büyük cips, bi paket çubuk kraker, bi paket mini kek (içinde 15 tane falan vardır heralde) , 2 paket nescafe içtim Daha da yatana kadar kim bilir ne zıkkımlar yerim Eşime yüz kere söyledim alma eve böyle şeyler diye. Dün iş yerinden yılbaşı kolisi vermişler içi abur cubur dolu !!! Eşim her haftasonu fast food yemek ister. Karşı koyamıyorummm.

Derdim kilo değil, kilo almadım ama bu aşırı sağlıksız beslenme hali beni çok mutsuz ediyor. Mutsuz oldukça da 'hadi zevkli bişey yapayım da keyfim yerine gelsin' diyorum. E evde yapılacak en zevkli şey de abur cubur yemek Her gece 'yarın sağlıklı beslenme hayatıma başlayacağım' diye yatıyorum, sabah iyi güzel kahvaltı yapıyorum ama 2 saat sonra bi başlıyorum atıştırmaya, gece yatana kadar atıştırıyorum.

Şöyle biri çıksın Dr.Nowzaradan edasıyla beni bi yerden yere vursun kendime getirsin istiyorum.
Varsa deneyimi olan, böyle bi süreç yaşayan, sebebini bilen, çözüm bulan yardımcı olursa çok sevinirim.

bende tam arkadasıma diyodum ki burnuma kavrulmus sogam kokusu geldi eve gidip yapıp yiyeyim
o da az önce pasta yemedin mi sen az doy artık dedi
mevsimsel bunlar her zaman aynı olmuyo merak etmeyin

bende tam arkadasıma diyodum ki burnuma kavrulmus sogam kokusu geldi eve gidip yapıp yiyeyim
o da az önce pasta yemedin mi sen az doy artık dedi
mevsimsel bunlar her zaman aynı olmuyo merak etmeyin
Öyle midir dersin İnşallah öyledir gerçekten böyle giderse hastalık sahibi olacağım. Canan Karatay'ın "şeker tatlı zehirdir" söylemleri kulaklarımda çınlıyor. Ama yerken değil, yedikten sonra çınlıyor

Aha ben 6 ayda diyet yaparak 23 kilo verdim. Sağlıklı beslenme, spor ohoo ne ararsan var. Sonra ben istediğime ulaştım. Öyle yorulmuşum ki her yeni gün sağlıklı beslenmeye kendimce söz verip ikindi okul çıkışı abur cubur poşeti doldurmuşken buluyorum kendimi. Bundan alıkoyamıyorum kendimi. Ben 7 kilo aldım 4 ayda bir de sen almıyormuşsun. Cidden bu döngünün sebebi nedir?

adet doneminiz yaındır

ayy kilo almiyormus

ne sansli ınsanlar var ya

baskasinin yediği bile bana yarıyor sanki
Aslında alırdım ama sanırım uzun süre düzenli yaptığım sporun meyvesini yiyorum şuanda. Ama böyle giderse emek verip inşa ettiğim sağlıklı bünyeme kendi ellerimle dinamit koymuş olacağım. Muhakkak bi yerde patlak verecek bu bünye.

havadanmı nedir kendimi mutle etmeik için sanırım süreki çikolat ve abur cubur yemek istiyorum

su anda kac kilosun peki

benim bi arkadasımda sizin gibi sürekli yer ama sürekli yani masası hiç boş kalmaz o da kilo almayanlardan cok sinir bozucu
ve kötü örnek oluyosunuz az yiyin ki sizi görenlerde az yesin

Sen = Ben
İşyerınde yemek yemem abur cubur yerım sureklı . Bende bazen rahatsız oluyorum ama engel olamıyorum

benim bi arkadasımda sizin gibi sürekli yer ama sürekli yani masası hiç boş kalmaz o da kilo almayanlardan cok sinir bozucu
ve kötü örnek oluyosunuz az yiyin ki sizi görenlerde az yesin

İnanın bu yiyip yiyip kilo almayanlara çok sataşmışlığım vardır. Dediğim gibi sanırım uzun süre spor ve sağlıklı beslenmenin sağladığı 'geçici' bir durum. Metabolizmam da bi yerde 'yeter be kardeşim ne yedin' diyip iflas edecek
Neden bu kadar iradesiz bi insan oldum anlamıyorum

bende yaptım spor bende yaptım diyet ben niye bırakır bırakmaz aldım
o zaman bi dur demek lazım demek ki

170 boya 55 kiloyum. Ama inanın sağlıksız beslenmeye başladığımdan beri saçlarım döküldü, cildim soldu, sürekli uyku hali psikolojim bozuldu resmen..
163 boy 88 kiloyum ( hamilelikten dolayı)

geride kalan saclarini da benim yolasim geldi

kizim deli misin sen yesene .
sende öleceksin bende.
ne güzel kilo almiyorsun ve yiyorum diye dert ediyorsun.
ayy valla kürekle ağzına vurasim geldi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…