Hunharca yiyorum :(

Seneler evvel bende sizin gibiydim.
Cebimde şu sakız gibi olan şekerlerden o yoksa muhakkak akide şekeri olurdu.
Öğle yemeğine 15 dakika kala kakaolu kekle muzlu süt içerdim.
Ama ne zaman annem şeker hastası oldu insülin kullanmaya başladı otomatikman bıraktım.
Sanırım beni bırakmam için tetikledi.
Hele ki sizin ülser geçmişiniz var.
Ben günümüzde kanser hastalığını düzensiz beslenme ve abur cubur tüketimine bağlıyorum.
Dışarıdan aldığımız şeker istemsiz olarak vücutta kötü huylu hücreleri besliyor.
Bu kadar yeter mi yoksa daha yazayım mı

Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şeyiniz yoktur ?
Türk kahvesine aşığımdır aslında hatta şekersiz içmeye bile alıştırmıştım kendimi. Sahi neden nescafeye döndüm yine şuan soruyorum kendime. Ya bişeye tepki veriyorum bi isyanlardayım ama neye olduğunu ben bile bilmiyorum. Sadece beslenme değil bi çok konuda salmış durumdayım. Bi an önce kendime çeki düzen vermem lazım. Desteğiniz için teşekkür ederim. Bu konuda birilerinin beni dinlediğini bilmek bile iyi geldi.

ahahah kombine ayar verdin valla ben bunu 1 ay kullanırım
Desteğin için teşekkür ederim.

Yiyip yiyip kilo almamak nasi bise acaba ☺☺☺ bana su icsem yarar
Doğumdan önce ben de öyleydim. Doğumdan sonra uzun süre spor yaptım, sağlıklı beslendim ondan sebeptir şuan metabolizmam hızlıdır. Sanmıyorum ki ben de öyle yiyip yiyip kilo almayan VİP kullardan olayım. Böyle giderse çatır çutur da alırım.

Ayyyy
Yiyip yiyip kilo alamayanlarin agzina agzina soooooyleeee islak tuvalet terligiyle vurmak istiyorum desem
Caydirici olur muyum
Bilemedim

Ayy sinav haftamdayim. Tam cips paketini actim sizin konunuzu gordum. Yemek yemeye vaktim yok diye boyle sagliksiz besleniyorum bu ara, ama ben bu abur cuburlardan sebze yemeginden, baliktan veya tavuktan aldigim keyfi almıyorum ya. Ozellikle hazir kek denince aklima bardak bardak toz şeker geliyor, cok midem bulaniyor. Siz de boyle negatif taraflarini dusunerek kendinizi sogutmayi deneyebilirsiniz bence.

Ayyyy
Yiyip yiyip kilo alamayanlarin agzina agzina soooooyleeee islak tuvalet terligiyle vurmak istiyorum desem
Caydirici olur muyum
Bilemedim
Bence de vurun, çünkü bunu benim gibi kötüye kullananlar olabilir. Yani en azından beni baya kürekle falan dövebilirsiniz. Bu kilo almıyorum diye midesini çöplüğe çevirenler hepinizden daha çabuk çökecek, kalp, şeker, tansiyon, alzheimer gibi binbir çeşit hastalıkla boğuşacak. İnsan bi günde 8 kişilik pastanın yarısını yiyip 4 paket kahve içer mi ? İçtim

Hangi çiçeği seversin ?
Ziyaretine gelirken getirelim bari

Dr. Nowzaradan'ınınız ben olayım :))) ara sıra hepimiz abur cubur yiyoruz ama sürekli yemek sağlıksız, yeme isteğini tetikleyen gıdalar alıyorsunuz anladığım kadarıyla, maalesef bu yiyecekler sizi farkında olmadan bağımlı yapar, fast food başta olmak üzere eğlencelik diye aldığımız çoğu bu tip gıdalardaki katkı maddeleri insülinin işlevini bozuyor, içeriklerindeki tuz, yağ ve şeker yüzünden karaciğer, böbrekler, kalp, hatta beyin hücrelerinde hasar oluşuyor, şimdi kilolu değilsiniz ama böyle yemeye devam ederseniz vücudunuz yağlanmaya ve bir süre sonra 1 porsiyonla doyan mideniz 2-3 porsiyonla doymaya başlar.

Yeme dürtünüzü frenlemelisiniz, madem ağır yaşamları seyrettiniz oradaki obezite hastalarının hepsinin fast food ve abur cuburdan kilo aldığını da görmüşsünüzdür, siz de nasıl bir etki yaratır bilmiyorum ama kilo almak bazı insanlarda bir süre sonra kilo verme motivasyonunu düşürüyor, hep yarın yemeyeceğim dersiniz ama yemeye devam edersiniz, yediğiniz o sağlıksız şeylerin yerini sağlıklı gıdalarla doldurun.

Fit bir insansanız göreceksiniz ki alacağınız 2-3 kilo fazlalık bile fiziksel hareketlerinizi kısıtlayacak, yıllarca verdiğiniz emeği 4-5 ayda heba etme riskiniz var, yol yakınken vazgeçin.

Haklısınız yedikçe daha da yiyesim geliyor. Kanserli hücreleri bile besleyen bir gıda bu şeker. Kaldı ki benim yediğim paketli ürünlerde kim bilir daha ne kimyasallar var. Önce azaltarak sonra tümden atacağım bu zehiri vücudumdan.

Abo deme oyle allah korusun olma hasta
Ye ama olma

Ayni seyi bende yasiyorum. Bir de yedikten sonra müthiş pişmanlık ama sonra tekrar ye. Bunun nedeni duygusal açlıkmıs bi araştırın derim

Valla ben de nasıl olsa kilo almıyorum diye her türlü abur cuburu, geceleri makarnaları, pizzaları götürüyordum ki tesadüfen insülin direncim olduğunu öğrendim. Zayıflarda pek görülmezmiş aslında.. Şimdi tatlı, unlu, yağlı şeyler yememeye çalışıyorum.

Bence tamamen aliskanlik. Aburcuburlar aliskanlik yapiyor insana. Bir sure ara verdiniz mi caniniz istemiyor. Kazara tekrar tadini aldiniz mi birakamiyorsunuz. İstah kapatici bitki caylari deneyin. Yesil cay veya goji beri etkili olabilir. Ben bir ara bitki caylariyla baya azaltmistim abur cubur istahimi. Ne oldugu belirsiz zayiflama cayi demiyorum ama. Bu bahsettigim dogadan markasinin falan bitki caylari oluyor ya degisik. İnan ki onlar istah kapatiyor. Saatler surmuyor ama o anlik istahinizi bastirdigi icin yemiyorsunuz. Zaten bir hafta hic yemezseniz unutursunuz:) fastfood da ayni sekilde bagimlilik. Fastfood restoranlari belli, beraber gittiginizde siz ordaki salatalarsan siparis edebilirsiniz. Universitedeyken bende bir ara herdun hamburger yiyordum ama simdi aklima bile gelmiyor.

Ayni seyi bende yasiyorum. Bir de yedikten sonra müthiş pişmanlık ama sonra tekrar ye. Bunun nedeni duygusal açlıkmıs bi araştırın derim
Evet kesin benimki de böyle bi durum. Çünkü acıktığım için değil genelde sıkıldığım için yiyorum. Vücut da yedikçe istiyor bi yerden sonra. Araştıracağım teşekkürler :)

Öyle güzel beslenirdim ki. Spor yapar oturur yeşil çayımı içerdim. Dediğiniz gibi alışkanlık haline gelince hiç zor olmuyordu. Kontrolü tekrar ele almamın zaman geldi. Tekrar güzel alışkanlıklar edineceğim. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…