Evlenince geçer derlerdi
Demek geçmeyeni de varmış
ama kötü bi durum ya kız kardeşim de dokunmaya gelmiyo ama bunu kullanmadım değiltepemin tasını attırdı mı başlardım gıdıklamaya
yoo cilveleşmeye zemin hazırlar bence tabi bileneValla geçmedi, tabi bir şeyler yapmaya engel olmuyo ama romantik anlar da yaşatmıyo insana yav
Kızlar ben çok gıdıklanıyorum ya
Öyle böyle değil. Her yerimden huylanıyorum.
Kocama bile elletemiyorum kendimi yav, adamcağız tv filan izlerken dokunmak filan istiyor ama ben o kadar huylanıyorum ki şu an yazarken kaşındım valla
Biri orama burama dokunup kalsa kalamıyorum öyle.
Var mı bir önerisi olan? Napsam ki ya.
banane banane oda benim karşım da kaşınıyo kılllPisss, gıdıklama kızı yaaaEn kötü şey gıdıklanmak.
Ay ben böcek filan gördüğüm zaman da başlıyorum kaşınmaya, düşüncesi bile yetiyor aslında
yoo cilveleşmeye zemin hazırlar bence tabi bilene
Herkes gıdıklanır da ,senin ki yoğunmuş.
Seni güldürmek kolay o zaman.Moralin bozuk olunca eşin bir gıdıklar ,sorun hallolur.
benim oğluşum da çok gıdıklanıyo yav
ya vallahi bendede öyle eşim dokunur afedersin öküz gibi gülerim:) nasıl geçerki acabaKızlar ben çok gıdıklanıyorum ya
Öyle böyle değil. Her yerimden huylanıyorum.
Kocama bile elletemiyorum kendimi yav, adamcağız tv filan izlerken dokunmak filan istiyor ama ben o kadar huylanıyorum ki şu an yazarken kaşındım valla
Biri orama burama dokunup kalsa kalamıyorum öyle.
Var mı bir önerisi olan? Napsam ki ya.
olmuş olacağı kadar her yerinden gıdılanıyoYazık bebeyi gıdıklayıp durmayın sakın sonra benım gıbı huylu olursa
bence geçmez ne demişler can çıkar huy çıkmazya vallahi bendede öyle eşim dokunur afedersin öküz gibi gülerim:) nasıl geçerki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?