Rahatlatıcı bir şeyler içmeden geçmiyor ,tedavisi zaten yok anı kurtarmak için içene alkol,içmeyene papatya çayı vs ,hamilelere de ...ay bilemedim şimdi
Kız beyinde gıdık sinyalleri nereye gidiyomuş bulamamışlar öyle bir şey okudum.
Komple benim kafayı mı aldırsam.
Ben sadece ayak altımdan huylanırım ama varmıdır ben gibi olan bilmiyorum.terlik giyince dahi onun üstünden alırım.hatta uzaktan ayağıma baksalar ellerini kıpırdatsalar uyuşur ayaklarım.dehşet sinirlenirim, hayatta gülmem. hatta çok sert vururum nereye denk gelir bakmam.Çok baktım nasıl geçer diyede yok yani.
Altın not düşüyorum;
Diğer yerlerinizden huylandığınız vakit karşı tarafın bileğini tutarsanız kontrol sizde gibi o kadar huylanmazsınız.
*ayak dahil değil
Ayyy ben de oyleyim, hatta ultrasonda bazen kikir guluyorumdoktor alisti artik hic garipsemiyor
Yoo gergin degilim muge hatuncum.:) yapim net.hissettigimi yaziyorum.benden zarar gelmez
naaptınız buldunuz mu yüzyılın formülünü
hadi bakalımYok kızzz, ben bir kolunu filan tutcam onu uygulayacağım bakalım akşama gelsin herifcim
Anam Eniste yedi ayvayiValla geçmedi, tabi bir şeyler yapmaya engel olmuyo ama romantik anlar da yaşatmıyo insana yav
Kızlar ben çok gıdıklanıyorum ya
Öyle böyle değil. Her yerimden huylanıyorum.
Kocama bile elletemiyorum kendimi yav, adamcağız tv filan izlerken dokunmak filan istiyor ama ben o kadar huylanıyorum ki şu an yazarken kaşındım valla
Biri orama burama dokunup kalsa kalamıyorum öyle.
Var mı bir önerisi olan? Napsam ki ya.
Bacım ben sana biley anlatıyımmı gıdıklanmak çok güzel birşey alıştır kendini bence. Süper zevk suyun gelir bir azarsın varyaa. Kocan da fenaa azar tv mv bakmazsınız. Mesela birini anlatayım:
Bir arkadaşım balık etli beyaz tenli iri dolgun göğüslü, kalçaları da güzel. Bu hanım efendi giymiş ipincecik kırmızı tanga üstüne mini etek altına ten rengi en ince külot çoraptan, üstüne kırmızı destekli sütyen veee kırmızı uzun dirseği geçecek şekilde erotik eldivenler! Ee o koca dururmu yakalamış valla yata yatırmış bir güzel bunun ellerini ayaklarını yatağa bağlamış sonra bir güzel sütyeni çıkarmış gıdıklamış eşini. Kız bana bir anlatıyor bir duysan sende heveslenirsin. Sonra pentiyi çıkarmadan bir de kaygan kaygan ayaklarını gıdıklamış (penti üzerinden aşırı gıdıklanır). Sonra o koltuk altını bir yalamış bir yalamış kuz zevkten gıdıklanmaktançıldırmış inlemiş durmuş. Sonra o memeleri koltuk altını ve ince belini göbeğini bir güzel masaj yağı ile eliyle yağlamış (eşi bu arada hala yatağabağlı halde) kızı gıdıklayagıdıklaya o memeler hoplaya zıplaya o koltuk altını usuul usuul okşayaokşaya bir güzel ilişkiye girmiş...
Bacım ben sana biley anlatıyımmı gıdıklanmak çok güzel birşey alıştır kendini bence. Süper zevk suyun gelir bir azarsın varyaa. Kocan da fenaa azar tv mv bakmazsınız. Mesela birini anlatayım:
Bir arkadaşım balık etli beyaz tenli iri dolgun göğüslü, kalçaları da güzel. Bu hanım efendi giymiş ipincecik kırmızı tanga üstüne mini etek altına ten rengi en ince külot çoraptan, üstüne kırmızı destekli sütyen veee kırmızı uzun dirseği geçecek şekilde erotik eldivenler! Ee o koca dururmu yakalamış valla yata yatırmış bir güzel bunun ellerini ayaklarını yatağa bağlamış sonra bir güzel sütyeni çıkarmış gıdıklamış eşini. Kız bana bir anlatıyor bir duysan sende heveslenirsin. Sonra pentiyi çıkarmadan bir de kaygan kaygan ayaklarını gıdıklamış (penti üzerinden aşırı gıdıklanır). Sonra o koltuk altını bir yalamış bir yalamış kuz zevkten gıdıklanmaktançıldırmış inlemiş durmuş. Sonra o memeleri koltuk altını ve ince belini göbeğini bir güzel masaj yağı ile eliyle yağlamış (eşi bu arada hala yatağabağlı halde) kızı gıdıklayagıdıklaya o memeler hoplaya zıplaya o koltuk altını usuul usuul okşayaokşaya bir güzel ilişkiye girmiş...
Kızlar ben çok gıdıklanıyorum ya
Öyle böyle değil. Her yerimden huylanıyorum.
Kocama bile elletemiyorum kendimi yav, adamcağız tv filan izlerken dokunmak filan istiyor ama ben o kadar huylanıyorum ki şu an yazarken kaşındım valla
Biri orama burama dokunup kalsa kalamıyorum öyle.
Var mı bir önerisi olan? Napsam ki ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?