Huylu

Rahatlatıcı bir şeyler içmeden geçmiyor ,tedavisi zaten yok anı kurtarmak için içene alkol,içmeyene papatya çayı vs ,hamilelere de ...ay bilemedim şimdi

Alkol içmiyorum ya. Rahatlatıcı başka ne olur ki.

Kız beyinde gıdık sinyalleri nereye gidiyomuş bulamamışlar öyle bir şey okudum.
Komple benim kafayı mı aldırsam.

Bi dene bence

Onu çok denedim ya eşim ne terapiler yaptı. Iııhhhh yani.

Yazıhh adama
Bende herseyden ödüm kopar biri sessiz gelse,aniden bişe düşse,en ufak birşeyden babam hep'yav sen niye böylesi yav' diyip duruyor

psikolojik bir şey olduğunu düşünmüyorum yapıyla alakalı bence benide gıdıklamaya çalışsalar tık yok insanın hevesi kursağında kalıyor bence tadını çıkarın bol bol ikiniz birden gülün

ben varım temas esittir yilan misali kivrilan ben. ..
esim: elimi dizine de koyamuycam o da mi yasak yahu ..
ve cok fena kullanıyor bu durumu...kolay mi saniyorsun kolaysa yap o zaman diyorum mesela makas alacsk hay hay diyor bir dokunuyor ben yerde..

benim kocişin de için de kaldı artık beni gıdıklamakla ilgili ne planları varsa

Bacım ben sana biley anlatıyımmı gıdıklanmak çok güzel birşey alıştır kendini bence. Süper zevk suyun gelir bir azarsın varyaa. Kocan da fenaa azar tv mv bakmazsınız. Mesela birini anlatayım:
Bir arkadaşım balık etli beyaz tenli iri dolgun göğüslü, kalçaları da güzel. Bu hanım efendi giymiş ipincecik kırmızı tanga üstüne mini etek altına ten rengi en ince külot çoraptan, üstüne kırmızı destekli sütyen veee kırmızı uzun dirseği geçecek şekilde erotik eldivenler! Ee o koca dururmu yakalamış valla yata yatırmış bir güzel bunun ellerini ayaklarını yatağa bağlamış sonra bir güzel sütyeni çıkarmış gıdıklamış eşini. Kız bana bir anlatıyor bir duysan sende heveslenirsin. Sonra pentiyi çıkarmadan bir de kaygan kaygan ayaklarını gıdıklamış (penti üzerinden aşırı gıdıklanır). Sonra o koltuk altını bir yalamış bir yalamış kuz zevkten gıdıklanmaktançıldırmış inlemiş durmuş. Sonra o memeleri koltuk altını ve ince belini göbeğini bir güzel masaj yağı ile eliyle yağlamış (eşi bu arada hala yatağabağlı halde) kızı gıdıklayagıdıklaya o memeler hoplaya zıplaya o koltuk altını usuul usuul okşayaokşaya bir güzel ilişkiye girmiş...

E şimdi söyle bakıyım istemezmisin? Ben isterim şahsen zatenkoltuk altımda bembeyaz hiçbir tüy yok eşim istediği kadar yalasın beni bağlayıp gıdıklasın ooh negüzel

Mahmut abi bi soluklan istersen ne diyorsun

en büyük derdin bu olsun canım ne diyelim :)

Mahmut abi sen yanlış gelmişsin. Azgınsohbetler.com sana daha uygun. Biz burada dert yazıyoruz daha çok. Ayrıca kafan çok güzelmiş abi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…