Huylu

Eskiden abim backlarini tutturup gidiklatirdi bana kendi ayak altini.
Yapa yapa artik gidiklanmiyor su an.
Buda bi taktik.

Ben ayagima cok pis gidiklanirim.
Abimin taktigini deniyim dedim catliyordum nerdeyse.

Cidden hangi bölüme gitmek lazım ki.
Ben biraz internetten araştırdım ama belli bir tedavisi yok anladığım kadarıyla.
Pskologa gidin diyen olmuş ama pskolog nasıl çözcek anlamadım tabi
Rahatlatıcı bir şeyler içmeden geçmiyor ,tedavisi zaten yok anı kurtarmak için içene alkol,içmeyene papatya çayı vs ,hamilelere de ...ay bilemedim şimdi

Eskiden abim backlarini tutturup gidiklatirdi bana kendi ayak altini.
Yapa yapa artik gidiklanmiyor su an.
Buda bi taktik.

Ben ayagima cok pis gidiklanirim.
Abimin taktigini deniyim dedim catliyordum nerdeyse.

Tam çivi çiviyi çözer yapmış abin ama ona cesaret edemem ben ya ölürüm filan Öbür tarafa gülerek gitmiş olurum fena olmaz aslında

Yok cınım lobotomi yapıyorlarmış. Beyindeki gıdıkla ilgili bölümü kesip çıkarıyorlarmış.

Kız beyinde gıdık sinyalleri nereye gidiyomuş bulamamışlar öyle bir şey okudum.
Komple benim kafayı mı aldırsam.

Ay sarsın,şiştim dosya yazıp bir de eleman kontrol etmekten,günüm şenlendi ayol
Geyik her şeydir susuzluk daha bi her şey...

Ay kıyamam, iyi oldu o zaman. Susadın mı yavrum getireyim su sana
Bende sözde temizlik yapıyorum
canım sıkıldıgında mezdeke acar oynarım , sana da bir tane yolluyorum şimdi
canın sıkıldıkca ac oyna

Cidden varmış demek ki sıkılınca göbek atan kadın tipi...Ofiste olmasam oynar mıydım acep,du bi evde deniyim,

Ben sadece ayak altımdan huylanırım ama varmıdır ben gibi olan bilmiyorum.terlik giyince dahi onun üstünden alırım.hatta uzaktan ayağıma baksalar ellerini kıpırdatsalar uyuşur ayaklarım.dehşet sinirlenirim, hayatta gülmem. hatta çok sert vururum nereye denk gelir bakmam.Çok baktım nasıl geçer diyede yok yani.

Altın not düşüyorum;
Diğer yerlerinizden huylandığınız vakit karşı tarafın bileğini tutarsanız kontrol sizde gibi o kadar huylanmazsınız.

*ayak dahil değil

Cidden varmış demek ki sıkılınca göbek atan kadın tipi...Ofiste olmasam oynar mıydım acep,du bi evde deniyim,

Kız saçmalamaa en güzel terapi kendi kendine göbek atıp coşmadır, evde durmuyosun evde dursan neler keşfedersin daha

Hadi yaa.. Oyy o da baya zor hakkaten.
Ama kolu tutma olayını deneyeceğim kesinlikle, çok tşkler

Kız saçmalamaa en güzel terapi kendi kendine göbek atıp coşmadır, evde durmuyosun evde dursan neler keşfedersin daha
Geçen sene mecbur 8 ay evde durdum işsiz kaldım tek öğrendiğim kocamın beni boşamak istediği idi para getirmiyom eve diye ,
Şimdi çok gülüyorum bu duruma zira bu sefer de tam tersi oldu adam kıskançlıktan,bibiğim sin çılışmısın dı ılır,diyor uyuzum.

Ooow, senin koca da dayaklıkmış bak. Bırakma çalışmayı o sana yalvarsın boşver.
Benim kocayla tanıştıralım onu, bir adam karısını nasıl her halukarda free bırakır iyi öğretir bizimki ahahaha

bırakırsam gıdıklasınlar (konudan kopmayalaım :)) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…