Huylu

Bende gıdıklanmaktan nefret ederim.Aklıma, birileri gıdıkladıkça ''ananın'' diyen adam geldi.Eğer kv ile sorunun varsa bu söz bu duruma uyar.

Dimi Ama benimki tuvalet terliğiyle ağzıma geçirir bir tane herhalde ahahaha, küfür & kötü söze olan tepkisi benim gıdıklanmamı sollar yani Durup dururken dayak yemim hayatım

Saçımın ucundan bile gıdıklanırım,bunu şaka malzemesi yapana da söverim.net.
cilveleşmek için de gıdıklamayı kocam denerse ki bilir huyumu denemez ümüğünü sıkar atarım o derece şiddetliyim.

Off ben de öyleyim Bazen olayın ortasında bi huylanıyorum daha toparlanamıyorum. Adam dokunmaya korkuyor. Nasıl atlatırım bunu ya?

Ooo haşin gördüm seni bebeğim
Sorun işte beni gıdıklamıyor böyle afedersin bacağımı okşuyor mesela çok huylanıyorum. Gıdıklasa aynen bende ip man e bağlarım ahahah

Off ben de öyleyim Bazen olayın ortasında bi huylanıyorum daha toparlanamıyorum. Adam dokunmaya korkuyor. Nasıl atlatırım bunu ya?

Oo o da kötüymüş ama olayın ortasında nasıl gıdıklanıyrsun kız oda değişik

Ooo haşin gördüm seni bebeğim
Sorun işte beni gıdıklamıyor böyle afedersin bacağımı okşuyor mesela çok huylanıyorum. Gıdıklasa aynen bende ip man e bağlarım ahahah
Ya çok dandik bi durum işte bu,adam elimi öptü uyuzlandım,bacağıma dokundu ve anında pişman oldu,bakmıyordum o tarafa resmen çifte atmışım adama.

Sirf konu acmak icin konu acmak olmus bu.

Valla benim için de büyük sorun bu. Psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum.

Oo o da kötüymüş ama olayın ortasında nasıl gıdıklanıyrsun kız oda değişik

Örneğin sırtıma dokunuyor, normalde sorun yok. Ama ne oluyorsa birden sırtımdan gıdık almaya başlıyorum, sonra zincirleme nereme dokunsa gıdıklanıyorum, daha da dokundurmuyorum adama

Ya çok dandik bi durum işte bu,adam elimi öptü uyuzlandım,bacağıma dokundu ve anında pişman oldu,bakmıyordum o tarafa resmen çifte atmışım adama.

Ahahaha kahkaha attım aynı ben Bazen öyle bir çığırıyorum ki seni sevende kabahata dönüyor olay

Ahhhah benimki de böğrüne dirsek mi yemedi, kafaya tekme mi yemedi Akıllandı artık ben huylanınca sakince olay yerinden uzaklaşıyor

Ahhhah benimki de böğrüne dirsek mi yemedi, kafaya tekme mi yemedi Akıllandı artık ben huylanınca sakince olay yerinden uzaklaşıyor

İnsan bir huylandımı durduramıyor kendini yaaa. Valla anlıyorum bazen bende kendimden rahatsız oluyorum cok Ulen bir romantizm yaşayamıyoruz en basıtınden. Yokmu bir doktor fılan, yetkılılere seslenıyoruz

İnsan bir huylandımı durduramıyor kendini yaaa. Valla anlıyorum bazen bende kendimden rahatsız oluyorum cok Ulen bir romantizm yaşayamıyoruz en basıtınden. Yokmu bir doktor fılan, yetkılılere seslenıyoruz

Cidden hangi bölüme gitmek lazım ki.

Cidden hangi bölüme gitmek lazım ki.

Ben biraz internetten araştırdım ama belli bir tedavisi yok anladığım kadarıyla.
Pskologa gidin diyen olmuş ama pskolog nasıl çözcek anlamadım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…