Bende gıdıklanmaktan nefret ederim.Aklıma, birileri gıdıkladıkça ''ananın'' diyen adam geldi.Eğer kv ile sorunun varsa bu söz bu duruma uyar.Yok işte sinir basıyo bana geliyorlarTersliyorum çok fena dokunmasana diye. Çünkü cidden çok fena oluyorum ya
ahaha bakalım bir çözüm önerisi sunan olcak mı bizeya vallahi bendede öyle eşim dokunur afedersin öküz gibi gülerim:) nasıl geçerki acaba
Bende gıdıklanmaktan nefret ederim.Aklıma, birileri gıdıkladıkça ''ananın'' diyen adam geldi.Eğer kv ile sorunun varsa bu söz bu duruma uyar.
Tuvalet terliği kullanmasaymış olurmuş aslındaDimiAma benimki tuvalet terliğiyle ağzıma geçirir bir tane herhalde ahahaha, küfür & kötü söze olan tepkisi benim gıdıklanmamı sollar yani Durup dururken dayak yemim hayatım
ahahahaAnanı öperim deo anlar
Ev terliği ile vurur belki o zaman
Saçımın ucundan bile gıdıklanırım,bunu şaka malzemesi yapana da söverim.net.
cilveleşmek için de gıdıklamayı kocam denerse ki bilir huyumu denemez ümüğünü sıkar atarım o derece şiddetliyim.
Off ben de öyleyimBazen olayın ortasında bi huylanıyorum daha toparlanamıyorum. Adam dokunmaya korkuyor. Nasıl atlatırım bunu ya?
Sirf konu acmak icin konu acmak olmus bu.
Ya çok dandik bi durum işte bu,adam elimi öptü uyuzlandım,bacağıma dokundu ve anında pişman oldu,bakmıyordum o tarafa resmen çifte atmışım adama.Ooo haşin gördüm seni bebeğim
Sorun işte beni gıdıklamıyor böyle afedersin bacağımı okşuyor mesela çok huylanıyorum. Gıdıklasa aynen bende ip man e bağlarım ahahah
Sirf konu acmak icin konu acmak olmus bu.
Oo o da kötüymüş ama olayın ortasında nasıl gıdıklanıyrsun kız oda değişik
Ya çok dandik bi durum işte bu,adam elimi öptü uyuzlandım,bacağıma dokundu ve anında pişman oldu,bakmıyordum o tarafa resmen çifte atmışım adama.
Ya çok dandik bi durum işte bu,adam elimi öptü uyuzlandım,bacağıma dokundu ve anında pişman oldu,bakmıyordum o tarafa resmen çifte atmışım adama.
Ahhhah benimki de böğrüne dirsek mi yemedi, kafaya tekme mi yemediAkıllandı artık ben huylanınca sakince olay yerinden uzaklaşıyor
İnsan bir huylandımı durduramıyor kendini yaaa. Valla anlıyorum bazen bende kendimden rahatsız oluyorum cokUlen bir romantizm yaşayamıyoruz en basıtınden. Yokmu bir doktor fılan, yetkılılere seslenıyoruz
Cidden hangi bölüme gitmek lazım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?