huysuz kocamla nasil basedecegim:((((

Halongbay

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
337
288
303
52
İstanbul
kizlar sabah sabah sinirim bozuldu,bir degil iki degil hersabah ayni sey yasaniyor, olay su; ben sabahlari 6:45 de kalkar cocuklari okula yollayacagim icin cay demler,kahvalti hazirlar,kapicini getirdigi ekmegi alirim falan.cocuklar gidince de onlarin bulasiklarini makineye koyup yataklarini toplarim vs.iste bunlari yaparken hep ama hep esim uyanir cok gurultu yapiyosun,uyandirdin beni,bir uyku uyuyamiyorum vs vs soylenir soylenir bazen sakayla karisik bazen cidi ciddi azarlar,kendisi ise istedigi saatte gidiyor 9 ,10 farketmiyor,ama bizim icin gun erken baslamak zorunda cocuklari okula isinlayamamki ,mutfakta is yaparken ne kadar dikkat etsem de , ses cikiyor,busabah gene suratini burusturarak mutfak kapisina gelince ben de sinir oldum,eee yeter artik nerdeyse gunes niye dogdu, isigi uykumu kacirdi diye bana kizcaksin , is yapiyorum sessiz olmuyor artik bunu kabul et yatarken kulagina pamuk tika vs vs birsûrü soylendim o da evden kacarcasina sabahin 7bucugunda cikti gitti..haksizmiyim siz olsaniz sînîr olmazmisiniz yaaa??

Haklısınız.. aynı tepkiyi bende verirdim. Canı kalkmak istemiyo, kalkınca da sizi bahane ediyo...:20:

karşılıklı konuşarak anlaşmak en iyisi canım durumu güzelce anlat seni anlamasını sağla ama sabah değil akşam konuş ki uyku sersemi değilken anlat durumu

kendini dünyanın merkezi sanıyor sanırım
tabiisi de hakısın hiç vicdan azabı duyma..
çok mu şımarttın sen onu?

bulaşıkları o gidince yerleştirsen çocuklar gidince gidip sessizce yanına yatsan sende çalışmıyorsan tabi bu olabilir böyle yap bakalım ne tepki verecek...

karşılıklı konuşarak anlaşmak en iyisi canım durumu güzelce anlat seni anlamasını sağla ama sabah değil akşam konuş ki uyku sersemi değilken anlat durumu

sabah da konustum,aksam da konustum defalarca ,hic kâr etmiyor,yillardir ayni sey ne o soylenmekten bikti ne de ben buna sinirlenmekten...

sen ne kadar dikkat etsen de o sesler çıkıyor..:26:
arkadaşın dediği gibi bulaşık yerleştirme işini ,
daha doğrusu ses çıkarak işlemleri sonraya bırakabilirsin..
huysuz adamlarla uğraşmak zordur gerçekten..:ssz:
Allah yardımcın olsun..:31:

bulaşıkları o gidince yerleştirsen çocuklar gidince gidip sessizce yanına yatsan sende çalışmıyorsan tabi bu olabilir böyle yap bakalım ne tepki verecek...

birkac kere sessizce yanina yattim tabi uyuyakalmisim saat 11 de falan uyandik bu sefer de cok gec kaldim,rezillik bu saatte ise gidilirmi falan diye soylendi ,yanlis anlamayin oyle bagirip cagiran biri degil gayet kibarca soyleniyor...dusundum de bunu soyle tanimlayabilirim gìcìk,benim adam gicik yaa

birkac kere sessizce yanina yattim tabi uyuyakalmisim saat 11 de falan uyandik bu sefer de cok gec kaldim,rezillik bu saatte ise gidilirmi falan diye soylendi ,yanlis anlamayin oyle bagirip cagiran biri degil gayet kibarca soyleniyor...dusundum de bunu soyle tanimlayabilirim gìcìk,benim adam gicik yaa

hımmm o zaman yanına yatmadan gideceği saate saat kur aklıma da başka bişi gelmiyor bazı insanlar zordur sizde böyle bir insana denk gelmişsiniz allah kolaylık versin:))

ben de sorun yok yani di mi kizlar normalde sizde oyle yapiyosunuz,peki sizin kocalar kizmiyor mu mesela ben yatmadan once kitap okurum yatakta bizimki homurdanir sayfalari hizli ceviriyorsun gurultuden uyuyamiyorum diye,bu sefer o yatmadan 15 dk once yataga giriyorum ki kitap okuyim rahatca diye..nebileyim ben mi haksizim simariklik mi yapiyorum bilemiyorum?

bir kerede çocukları eşin göndersin. ses çıkıyormu çıkmıyormu anlar ozmn:1:.

gerçi eşim gece geç yattığında bende eşime söyleniyorum. geçenlerde şehir dışına gideceğiz, ben otobüste uyuyamıyorum diye erken yattım. uyumuşum, yarım saat olmadan, eşimin bonyodaki duşakabini kapama sesi, ışığı kapatma sesi(şak, şuk) derken fırladım yataktan ve uyuyamadım. otobüstede uyuyamadım. 6 saat yolda uykusuzdum tabi gün boyu uykusuzluk devam etti. eşimde sonra demezmi ben uyuyamadım uykum var. kızdım tabi bende ona. erkekleri anlamak zor kardeşim....

tatlım kocan sesten rahatsız olan biriymiş, bence sen fazla sinirleniyorsun.
bulaşıkları yerleştirmeyiver, git kitap oku başka bişi yap
gece de kitabını salonda oku
beraber yaşamak zor, iki farklı insanın birbirine uyum sağlaması falan
ama bağırıp çağıran biri değilmiş, bence ses konusunda onunla biraz uyum sağla
ama başka konuda huysuzlukları varsa onları bilemeyeceğim

ben de sorun yok yani di mi kizlar normalde sizde oyle yapiyosunuz,peki sizin kocalar kizmiyor mu mesela ben yatmadan once kitap okurum yatakta bizimki homurdanir sayfalari hizli ceviriyorsun gurultuden uyuyamiyorum diye,bu sefer o yatmadan 15 dk once yataga giriyorum ki kitap okuyim rahatca diye..nebileyim ben mi haksizim simariklik mi yapiyorum bilemiyorum?[/QU

Sen kitap okurken,sayfaları çevirme sesinden bile rahatsız oluyorsa,vay senin haline.Yani o zaman mutfakta ki seslere tepki göstermesi çok normal.Peki haftasonları çocuklar okula gitmediği zaman nasıl tepkiler veriyor?Yani o zaman neler oluyor?

ben de sorun yok yani di mi kizlar normalde sizde oyle yapiyosunuz,peki sizin kocalar kizmiyor mu mesela ben yatmadan once kitap okurum yatakta bizimki homurdanir sayfalari hizli ceviriyorsun gurultuden uyuyamiyorum diye,bu sefer o yatmadan 15 dk once yataga giriyorum ki kitap okuyim rahatca diye..nebileyim ben mi haksizim simariklik mi yapiyorum bilemiyorum?[/QU

Sen kitap okurken,sayfaları çevirme sesinden bile rahatsız oluyorsa,vay senin haline.Yani o zaman mutfakta ki seslere tepki göstermesi çok normal.Peki haftasonları çocuklar okula gitmediği zaman nasıl tepkiler veriyor?Yani o zaman neler oluyor?

hafta sonu sorun yok,birlikte uyaniyoruz zaten,cocuklar hic gurultu yapmazlar sabah uyaninca ya kitap okurlar ya da odev yaparlar.ama hafasonu sabah su sorun oluyor; ayni anda uyaniyoruz daha yatakdayiz ve bana donup hep ayni soruyu soruyor; kahvaltim hazir mi?...ben tabi deliriyorum, nasi yaniii e simdi uyandim ya?

kizlar sabah sabah sinirim bozuldu,bir degil iki degil hersabah ayni sey yasaniyor, olay su; ben sabahlari 6:45 de kalkar cocuklari okula yollayacagim icin cay demler,kahvalti hazirlar,kapicini getirdigi ekmegi alirim falan.cocuklar gidince de onlarin bulasiklarini makineye koyup yataklarini toplarim vs.iste bunlari yaparken hep ama hep esim uyanir cok gurultu yapiyosun,uyandirdin beni,bir uyku uyuyamiyorum vs vs soylenir soylenir bazen sakayla karisik bazen cidi ciddi azarlar,kendisi ise istedigi saatte gidiyor 9 ,10 farketmiyor,ama bizim icin gun erken baslamak zorunda cocuklari okula isinlayamamki ,mutfakta is yaparken ne kadar dikkat etsem de , ses cikiyor,busabah gene suratini burusturarak mutfak kapisina gelince ben de sinir oldum,eee yeter artik nerdeyse gunes niye dogdu, isigi uykumu kacirdi diye bana kizcaksin , is yapiyorum sessiz olmuyor artik bunu kabul et yatarken kulagina pamuk tika vs vs birsûrü soylendim o da evden kacarcasina sabahin 7bucugunda cikti gitti..haksizmiyim siz olsaniz sînîr olmazmisiniz yaaa??

canım haklısın ama yinede çok fevri olma ben olsam
çocukları gönderdikten sonra ses yapmaz iş yapmaz kocama sarılır uyurdum sonrada onu gönderdikten sonra işlerimi yapardım :)
inan bana araya sogukluk girdikçe evlilikler çekilmez oluyor bazende umursamamak lazım eşinle bu sebepten tartışma tamam hayatım de gir koynuna yat :)

Son düzenleme:
ben de sorun yok yani di mi kizlar normalde sizde oyle yapiyosunuz,peki sizin kocalar kizmiyor mu mesela ben yatmadan once kitap okurum yatakta bizimki homurdanir sayfalari hizli ceviriyorsun gurultuden uyuyamiyorum diye,bu sefer o yatmadan 15 dk once yataga giriyorum ki kitap okuyim rahatca diye..nebileyim ben mi haksizim simariklik mi yapiyorum bilemiyorum?

benim koca yastığı görmeden uyuduğu için sorun yok yani sabahta erken kalkar uyandırmaz beni aslında uyandırsa kahvaltı falan hazırlardım zaten o kapıyı kapatır kapatmaz uyanıyorum çocuğu okula gönderiyorum aaahhhh aaaahhhh şimdi kocam yanımda değil keşke olsa da kızsa beni uyandırdın diye çok özledim onu çoookkk:(((

yıkamayın bikaç gün bulaşık,çocuklarıda sessizce gönderin bakalım nolcak...belkide hakkaten rahatsız oluyodur

çocukları okula yollayana kadarki kısım tamamdır
ama çocuklar okula gittikten sonra iş güç yapmaya devam etmenin anlamı yok
madem eşiniz sesten ciddi rahatsız oluyor,
gidin yatın dinlenin
alarmınızı 9a kurun
eşiniz gittikten sonra bulaşıktı, çocukların odasının düzeniydi yaparsınız
derim..

Eşin biraz bencil galiba. h. içi sen erken kalkıo hazırlıyorsun madem h. sonuda o hazırlasa kahvaltıyıda sana surpriz yapsa ne olur.. Yada kalkınca birlikte hazırlarsınız. Ben h. içi bile erken kalkamadığım için kahvaltı hazırlamam çoğu zaman. Dısarda poğaça falan alır. Bencil erkeklere hiç tahammülüm yok..

ay çok güldüm ya özellik sayfaları hızlı çeviriyorsun gürültü oluyor kısmına :1::1::1::1:
bazı erkekler öyle canım malesef yapıcak bişey yok
bneim eşim evde davul çalsam duymazda
sabahları acayip suratsız olur sessizce fazla konuşmadan yollarım işe
yoksa ne dersem batıyor adama birde dün akşam dan istediğini alamadıysa :17::17:
tamamdır o surat beş karış hırrrr:47::47::47::47::47:
gıcığın önde gidenii:ssz::ssz:

Back
X