kizlar sabah sabah sinirim bozuldu,bir degil iki degil hersabah ayni sey yasaniyor, olay su; ben sabahlari 6:45 de kalkar cocuklari okula yollayacagim icin cay demler,kahvalti hazirlar,kapicini getirdigi ekmegi alirim falan.cocuklar gidince de onlarin bulasiklarini makineye koyup yataklarini toplarim vs.iste bunlari yaparken hep ama hep esim uyanir cok gurultu yapiyosun,uyandirdin beni,bir uyku uyuyamiyorum vs vs soylenir soylenir bazen sakayla karisik bazen cidi ciddi azarlar,kendisi ise istedigi saatte gidiyor 9 ,10 farketmiyor,ama bizim icin gun erken baslamak zorunda cocuklari okula isinlayamamki ,mutfakta is yaparken ne kadar dikkat etsem de , ses cikiyor,busabah gene suratini burusturarak mutfak kapisina gelince ben de sinir oldum,eee yeter artik nerdeyse gunes niye dogdu, isigi uykumu kacirdi diye bana kizcaksin , is yapiyorum sessiz olmuyor artik bunu kabul et yatarken kulagina pamuk tika vs vs birsûrü soylendim o da evden kacarcasina sabahin 7bucugunda cikti gitti..haksizmiyim siz olsaniz sînîr olmazmisiniz yaaa??