huysuz kocamla nasil basedecegim:((((

Eşin biraz bencil galiba. h. içi sen erken kalkıo hazırlıyorsun madem h. sonuda o hazırlasa kahvaltıyıda sana surpriz yapsa ne olur.. Yada kalkınca birlikte hazırlarsınız. Ben h. içi bile erken kalkamadığım için kahvaltı hazırlamam çoğu zaman. Dısarda poğaça falan alır. Bencil erkeklere hiç tahammülüm yok..

:))) beni yanlış anlamayın ama
sizin yaptığınızda birazcık bencillik olmuyormu :44:

eğer işe gitmiyorsanız yani bir aceleniza yoksa cocukalrı okula gönderdikten sonra bulaşık yatak düzeltme işi vs vs

bunalrı kocanız işe gittikten sonra yapsanız daha iyi değil mi yani ben olsam girerım kocişimin koynuna uyurum

hem o ben yanında olunca daha rahat uyyo belki deşiniz sizin de nunla berabe ruykuya dalmanız için sayfaları cevırırken ses cıkıyo

diye bahane uyduruyordur olamaz mı şahsen benb erkek olsam eşimle yatsak ve yanımda kıtap okusa gıcık olurum

be hatun az yanas derim :1: yatakta kıtap okumak belkıde yıllardan berı alışkanlıgınızdır ama su bı gercekkı

yatak kıtap okuma yerı değil gün içinde veya akşam oıturuken okuyabılırsınız kıtabınızı...

hepsini sadece sizinle daha cok vakıt gecırmek için

yapıyor oalbilir....siz yanasın diye koynuna girin diye :) sonra Allah korusun baska olayalr oluncada vay efendım

sacımı süpürge sabah saat 6 alrda kalktım uykumu dusunmedım vs vs diye veryansın ediyo millet abicimm adam ev işini düşünmuo

baksana belki yakınlasmak istio...ay ben ıstemıyorum belkı aa hep beyımız ısteyıncemı olck dersenız haklısınız ama bunun da

ölçüsünü ayarlamak lazım...eşim der mesela sensiz uyyunca dinlenemıyorum bile diye...öyle belkide yedıremıo söleyemıo size..

tabıı işe gitmıyorsanız ve bi acelkenız yoksa bence daha cok yanınd aolun bosverın bulasıgı da o ıse gıdınce yıkayın veya o ıse gidene kadar

bulasık yıkıcanıza oturun sessizce slaonda kıtabınızı okuyun yani :)

Son düzenleme:
;))) peki arkadaslar ortak kani su;kocan gicik ama sen de fazla ugrasma o isegidene kadar sabret diyorsunuz.bugunden itibaren bir hafta dediginiz gibi yapcam evde bir kedi kadar sessiz olcam suyuna gidcem yani;) bakalim ne olcak. haberdar ederim haftaya.
bu arada iyiki varsiniz cok tesekkur ederim hepinize.
bizim bir de yemek begenmeme sorunumuz var onu cok kizdigim birgun baska bir baslikta acacagim ;)))

:dddddd SENDE SEVDİĞİ YEMEKLERİ YAP TATLIM MECBURMU ADAM SEVMEDİĞİ YEMEKLERİ YEMEYE
SEVMEDİKLERİNİ YEMESİN :pp

BEN YORUMU ŞİMDİDEN YAPAYIM

haklısın...
her sabah aynı şey olunca biyerden sonra patlar insan yani....

:dddddd SENDE SEVDİĞİ YEMEKLERİ YAP TATLIM MECBURMU ADAM SEVMEDİĞİ YEMEKLERİ YEMEYE
SEVMEDİKLERİNİ YEMESİN :pp

BEN YORUMU ŞİMDİDEN YAPAYIM

bu yorumunu unutma,konuyu dinlediginde, gozyaslari icinde bana" esraa ben sana nasil oyle yorum yaptiimm,affeeettt "diyceksin canimm;)))))))

eşiniz hem işe istediği saatte gitme lüksüne sahip hem de size kızıyor erken uyandığı için...o zaman gece erken yatsın o da 6 da uyanmaya alışsın madem...

dünyanın en güzel işi herhalde istediğin saatte gidebildiğin iş çok imrendim:31:

saka bir yana ,tabi bunlar ufaktefek sikintilar,Allah insani hastalikla,kaza belayla sinamasin,millet ne dertlerle bogusuyor ,tek derdimiz huysuz kocalar olsun di mi kizlar.

eşiniz hem işe istediği saatte gitme lüksüne sahip hem de size kızıyor erken uyandığı için...o zaman gece erken yatsın o da 6 da uyanmaya alışsın madem...

dünyanın en güzel işi herhalde istediğin saatte gidebildiğin iş çok imrendim:
donem donem cok yogun oluyor sabahlara kadar calisiyor ama o yogunluk bitince istedigi saatte gidiyor,istedigi saatte cikiyor hele yazin cani istemesse balkonda cayini sigarasini eline alip oyle calisiyor cok sansli ama sorsan coook yoruluyo,cook hirpalaniyormus,bi acindiriyor ki kendini;))

hayatımda görüp görebilecegim bi abi vardı .. sabah erkenden kalkar kahvaltıyı hazırlar çocuklarını kaldırır kıyafetlerini giydirip kahvaltısını yapıp işe giden bi koca... ve onun şanslı mı şanslı istediği saate kadar uyuyan bir dediği iki olmayan karısı ...belki konumuz dışında ama böyle bir adamında varlığını bilmenizi istedim .. şaka deil yüzde yüz gercek anlattığım .. bir erkek isterse herseyi yapar ... ne yazık ki benm kocam bırakın bana kahvaltı hazırlamayı kendine kahvaltı hazırlarmayı düşünürken bile üşenir...

Tabi ki sen haklısın canım. :12:
Çocukları atıp-satamayacağınıza göre ?
Tuhafmış eşinin bu tutumu :) Yorum yapamadım.

Back
X