eğer işe gitmiyorsanız yani bir aceleniza yoksa cocukalrı okula gönderdikten sonra bulaşık yatak düzeltme işi vs vs
bunalrı kocanız işe gittikten sonra yapsanız daha iyi değil mi yani ben olsam girerım kocişimin koynuna uyurum
hem o ben yanında olunca daha rahat uyyo belki deşiniz sizin de nunla berabe ruykuya dalmanız için sayfaları cevırırken ses cıkıyo
diye bahane uyduruyordur olamaz mı şahsen benb erkek olsam eşimle yatsak ve yanımda kıtap okusa gıcık olurum
be hatun az yanas derim

yatakta kıtap okumak belkıde yıllardan berı alışkanlıgınızdır ama su bı gercekkı
yatak kıtap okuma yerı değil gün içinde veya akşam oıturuken okuyabılırsınız kıtabınızı...
hepsini sadece sizinle daha cok vakıt gecırmek için
yapıyor oalbilir....siz yanasın diye koynuna girin diye :) sonra Allah korusun baska olayalr oluncada vay efendım
sacımı süpürge sabah saat 6 alrda kalktım uykumu dusunmedım vs vs diye veryansın ediyo millet abicimm adam ev işini düşünmuo
baksana belki yakınlasmak istio...ay ben ıstemıyorum belkı aa hep beyımız ısteyıncemı olck dersenız haklısınız ama bunun da
ölçüsünü ayarlamak lazım...eşim der mesela sensiz uyyunca dinlenemıyorum bile diye...öyle belkide yedıremıo söleyemıo size..
tabıı işe gitmıyorsanız ve bi acelkenız yoksa bence daha cok yanınd aolun bosverın bulasıgı da o ıse gıdınce yıkayın veya o ıse gidene kadar
bulasık yıkıcanıza oturun sessizce slaonda kıtabınızı okuyun yani :)