Huzur Evi Ziyareti

OturanMuhendis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
40
17
38
31
İyi akşamlar arkadaşlar,
Yarın bir arkadaşımla huzur evine gideceğiz inşallah. Netten de araştırdım ama kararsız kaldım, giderken ne götürebilirim?Gitmiş olanlarınız varsa ya da fikri olan varsa yardımcı olabilir misiniz?

Ben hiç gidemedim ama bence götürebiliyorsanız daha fazla insan götürün haber salın, bayram günü ayrı bir sevinç yaşasınlar ne kadar çok insanın onları ziyaret ettiğini görsünler ve kendilerini iyi hissetsinler, hala toplumun önemli bireyleri olduklarını tekrardan hatırlasınlar, dışlanmış hissetmesinler

Yaşlılarımızın çeşitli rahatsızlıkları olabilir tatlı götürmek uygun olmaz. Ben yakınımızı ziyarete giderken kolonya ve meyve götürürdüm.

Siz de güzel büyük bir (ya da az az herkese) meyve sepeti yapabilirsiniz. Kolonya dağıtabilirsiniz.

İmkanınız varsa çiçek, başörtüsü, çorap, tesbih, minik işporta işi radyolar olabilir.

Evet, teyzelerimize başörtü amcalarımıza da çorap almak istiyorum ama kaç tane alacağım? Maddi olarak biraz zorlar gibi beni, planlı olsaydı önceden toptan alırdım diye düşünüyorum. Bir dahaki sefere umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…