Ibretlik bir hayat...

ebah234

evimizin IŞIĞI....
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
1.394
159
163
Bursa
Merhaba daha once burada babam ve benim yazlik evimle ilgili konu acmistim bu olaydan sonra hayatimiz tamamen degisti.konu biraz uzun olacak ama baba ve kiz iliskileri problemli olanlar sonuna kadar okusun...
Temmuz ortasinda kizimida alip kendime ait yazlik evime gittim babam ben olmadigim surece orada kaliyordu annemi evde tek birakip.babamla ayni evde yasamak mumkun degil 33 yasinda evli cocuklu olmama ragmen herseye karisirdi onu oraya koyma yeri supur oyuncaklar dagilmasin vs.hemde kendi evimde.uzulmesin diye sesimi cikarmazdim.ben belki annemin yanina gider diye bu arada annem deniz kenarina gelemiyor ileri derecede iltihapli romatizmasi var annemin yanina gitsin istedik babam bu kez ayni yerde halamin evine gitti tabiki annemde tepkisini koydu ve aralari gun gun acildi.
Babam eve birkac gunlugune gittiginde annemle cok buyuk tartisma yasadilar annemin uzerine dovmek icin yurumus annemin hastaligina lanetler yagdirmis bunun uzerine annem evden cikip bize geldi.bu yasimda dayak yiyecektim diye.
Ablam ve ben babamla konusmak icin yanina gittik bizede demedigini birakmadi ananiz evden esyalari toplasin gitsin dedi ablam ve banada ALLAH BENI SIZIN ELINIZE DUSURMESIN dedi.yillarca sevmedi bizi yakinlik sevkat gostermedi surekli sinir bagirma gerginlik...
Babamla konusmamizin bir sonraki gunu ablam aradi babam rahatsizlanmis hastaneye goturuyorum dedi hemen gittik.babamin beyninde pihti olusmus ilk once koluna sonra diline felc geldi annemi hastaneye cagirdik annemi gorunce saglam koluyla anneme sarildi optu agladi ve babami alip yogun bakima goturduler.3 gun sonra babacigimi katbettik.hepimiz sersem gibi olduk film gibi.babam vefat edeli 18 gun oldu tum yasananlar kotu bir ruya gibi.
Bu kadar kotu gunlere ragmen boyle bitmemeliydi simdi onu cok ozluyorum gozumun yasi dinmiyor.meger ben babacigimi ne cok seviyormusum....
Yuce rabbim mekanini cennet etsin taksiratlarini affetsin insallah....

Basiniz sagolsun Allah cennette kavustursun

Oldum olası hep merak etmisimdir kötü babaların ölümü evlatlarını üzer mi diye

Basiniz sagolsun Allah cennette kavustursun

Oldum olası hep merak etmisimdir kötü babaların ölümü evlatlarını üzer mi diye
Bende hep merak ederdim.uzmekten ote icimde yara oldu.nedense suan kotu degil iyi anlar hayalimde.o despot o kibirli o bencil adam hastanede o kadar muhtac o kadar acizdi ki baba o hal yakismadi.agzinda burnunda hortumlar o caresiz hali.ölü yuzu...cok aci cok

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin, başınız saolsun, benim babamla da cok sorunlarımız oldu, hala da devam edıyorum, ama bazen onlara bırsey olucak dıe aklma gelınce nefesm kesılıyor elım kolum tutmuyor, ınanın anne baba kardeş söz konusu olunca, iyi kötü farketmıyor, ne kadar dövsede ne kadar sövsede, ölüm apayrı bir durum, keşke yaşasada sövse bize bile diyorsunuz

Oyleymis bunu kaybedince anladim.o yuzden belirttim babasi ile problemi olan kizlar okusun diye.
Babam cektirmedigini bırakmadı hayatımızı alt ust etti ozelliklede benim yasadiklarimi yazip kimsenin kafasini agirtmak istemiyorum ama bazen tek kelime edesim gelmez ama ya benden once olurse korkusuyla konusurum sonradan vicdan azabı cekmemek icin

Basin sagolsun, cok uzuldum.. Ben konunun boyle bitecegini tahmin etmemistim.. Rabbim babanin taksiratini afetsin insallah.. Sizlere de sabrini versin..

Ba
Babam olmeyecek gibi geliyordu bu kadar yil annem ablam ve ben hep sustuk o bagirdi kizdi sinirlendi biz sustuk.ilk defa annem yeter artik dedi ablam ve ben ona neden diye sorduk ve hemen 1 gun sonra hastalandi ve 3 gun icinde vefat etti.boylemi olmaliydi bilmiyorum...

Takdiri İlahi , artık yapacak bir şey yok dua ettmekten başka

Tuyler diken diken oldu gercekten. Kiyamam basiniz saolsun. Demek kiguzel anilariniz da var ki hatiriniza geliyor. Kotu seyleri dusunmeyin. bol bol okuyun onun adina hayir yapin. Arkasinda hayirli evlat birakmis olsun ona en guzel hediye olur

Canim başın sağolsun. Gerçekten kötü bir ruya gibi olmuş.
Rabbim sizlere güç versin inşallah

Başınız sağolsun. Bende merak ediyorum acaba babam ölse üzülür müyüm. Bakalım bekleyip göreceğiz.

Evlatlar babalarını hep hatırlamak istediği gibi hatırlarlar..

Babam ve oğlum filmindendi.

Ne kadar kötü de olsa çektirse de, insan güzel zamanlarını hatırlıyor sanırım.

Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun çok üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…