Ibretlik bir hayat...

Yasadiklarimiz boyleydi 33 yil.yogun bakimda korkmadan doya doya optum kokladim.

Yasadiklarimiz boyleydi 33 yil.yogun bakimda korkmadan doya doya optum kokladim.

Babamın beni öptüğünü sarıldığını bilmem hiç. Konunu okuyalı beri ağlıyorum babamın yaptıkları geliyor aklıma. Allah sabır versin size

Amin. Bizimde oyle. Birakir gider trip yapar 3ay eve gelmez. Aramaz sormaz. Bi kere ayagini kirdi geldi. Annem bakti. Napsin kadincagiz. Bi kere daha gitti kalp krizi gecirip geldi. Yine annemin basinda. Bizde mahvolduk uzulduk. Ama yok yok yok. Adam akillanmiyo. Hala ayni hareketler

Babalar kiz evlatlari icin ne ifade ettiklerini bi bilseler... bi idrak edebilseler hersey cok daha farkli olur ... en buyuk uzuntumdur babalariyla anlasamayan kiz cocuklari .... anneyle zitlasmaya anlasamamaya benzemez babayi arkanda hissetmek en buyuk guven kaynagidir ...

umarım geç olmadan anlar canım Allah sabır versin bazen takmamak iyi oluyor ama oda bir yere kadar

Annemle aramda 2 sokak var canm ama adam eve gelmiyoki benim evime gelsin. Esime de rezil etti beni. Hergun soruyo gelmiyo mu diye gecen bayram aradim hamileydim ama bu bayram aramicam. Benim bebegim olmus ya ben ameliyat olmusum sen dede olmussun bu senin ilk torunun. Aklim almiyo gercekten. Bela okumakta istemiyorum. Allah islah etsin. Konu sahibi sende kusura bakma. Cok dokundu bu konu bana gece gece

O caresizligi o muhtacligi keske babami oyle gormeseydim.hic gozumun onunden gitmiyor.alti bezli yogun bakim odasinda yalniz basina

Sanki üvey babalarımız. Çocuk yapmaktan korktum eşim çok şükür sevgisini fazla fazla gösteriyor yavrumuza durup onları izliyorum, ne büyük eksiklik bizimkisi

Sanki üvey babalarımız. Çocuk yapmaktan korktum eşim çok şükür sevgisini fazla fazla gösteriyor yavrumuza durup onları izliyorum, ne büyük eksiklik bizimkisi
Canm sen ne diyosun. Esim her sevdikce gozlerim doluyodu lohusayken. Kp geldi adamcagiz nasil seviyodu kucagina aliyo opuyo resmimizi cekin diyo. Benim gozyaslarim dustu dusecek kendimi zor tutuyodum onlarin yaninda. Icimden neden neden diye haykirmak geliyo. Ah ah canim. Bende kp gibi babam olsun isterdim. Sevgi dolu ve mutlulugu evinde bulmus bi insan. Disarda aramiyo benim babam gibi. Allah bi taraftan yuzume guldu diyorum bende. Sende esinin kiymetini bil canim

Ayni durum kizim olsun babasiyla anlassin istedim allah duami kabul etti.onlari izliyorum keyif aliyorum son 18 gundur gozlerim dolu dolu izliyorum

Ondan yana çok şükür yüzüm güldü zaten başta n söyledim, ben hiç baba sevgisi görmedim dedim evladımın benim yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum dedim beni ikna etti ama kayinpederimde babamın başka bi versiyonu kp konusunda şanslısın canim

Kayinpederim babamdan daha beter eşimde sevgi görmemiş bende biz evlendikten sonra aynı evde nasıl sevgi gösterilir bilemedik. O beni çocuk sever gibi sevmeye çalışırdı ben hiç sevgi gosteremezdim,babamın bıraktığı hasar çok büyük bende

Anlatcak cok sey varda. Neyse canim. Derdimi doktum ilk kez burda. Iyi mi ettim kotu mu bilmiyorum. Ama kalbim sikisti yine. Senide bebisinide opuyorum. Bundan sonra mutluluk pesini birakmasin

Ahhh ahh sende kendimi gördüm. Benzer şeyler yaşamışız. Allah rahmet eylesin babacığının mekanı cennet olsun inşallah. Ben de babamı kaybettim. 5 ay oluyor. 3 senedir görüşmüyorduk biz de. Hatta konum var okumak istersen buradan bakabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lafi-edilemez-bir-pismanlik-icindeyim.843253/

Keşke böyle olmasaydı ama biz istemedik. Hep derim babam keşke biraz daha sakin biraz daha iyi niyetli bir adam olsaydı.. Allah sizlere sabır versin bol bol dua edin.

Anlatcak cok sey varda. Neyse canim. Derdimi doktum ilk kez burda. Iyi mi ettim kotu mu bilmiyorum. Ama kalbim sikisti yine. Senide bebisinide opuyorum. Bundan sonra mutluluk pesini birakmasin

Amin canım çok sağol. Ben psikoloğa anlattım yaşadıklarımı içi daraldı doktorun burada dertleşmek iyi geliyor bana teşekkür ederim

Sizi biliyorum ve aylar once konunuzu okuyup cok etkilenmistim.hatta babam olmeden 1 gun once hastane bahcesinde ablama konunuzu anlatmistim.o gun uzuldum ama sizi anlamamistim.simdi ayni seyleri yasiyoruz.diyecek soz bulamiyorum kahroluyorum

Sizi biliyorum ve aylar once konunuzu okuyup cok etkilenmistim.hatta babam olmeden 1 gun once hastane bahcesinde ablama konunuzu anlatmistim.o gun uzuldum ama sizi anlamamistim.simdi ayni seyleri yasiyoruz.diyecek soz bulamiyorum kahroluyorum

Hiç istemezdim aynı şeyi yaşamanı. Kader işte... Kendini çok üzmemeye çalış olur mu? Ama içinde de tutma. Mümkün olduğunca az düşün. Bak aman diyim sağlığından olursun olacağı varmış olmuş. Önüne geçemezdin. Böyle düşün olur mu canım?

Allaha sukur pamuk bir kizim var beni anlayan esim var.isin enteresan tarafi annem 56 yasinda evsiz parasiz ortada kalacakti.simdi evinde yasını tutuyor onu evde istemeyen kovdugu 36 yillik esinin evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…