Yasadiklarimiz boyleydi 33 yil.yogun bakimda korkmadan doya doya optum kokladim.Bende bundan çok korkuyorum. Babam hep otoriterdi,hep sertti, hep kalın kalın duvarları vardı. Korkardık hemde çok. Yanında konuşamazdık. Dış kapının sesini duyunca odamıza kaçardık. İletişim kurmadık sağlıklı. Babam yüzünden psikolojik rahatsızlıklarım oldu. Onun yüzünden en uzak şehre tayin istedim. Evlendim on saat uzak bi sehirdeyim. İçimde o kadar büyük bi boşluk var ki.
Yasadiklarimiz boyleydi 33 yil.yogun bakimda korkmadan doya doya optum kokladim.
Amin. Bizimde oyle. Birakir gider trip yapar 3ay eve gelmez. Aramaz sormaz. Bi kere ayagini kirdi geldi. Annem bakti. Napsin kadincagiz. Bi kere daha gitti kalp krizi gecirip geldi. Yine annemin basinda. Bizde mahvolduk uzulduk. Ama yok yok yok. Adam akillanmiyo. Hala ayni hareketlerBu çaresizliği öyle iyi tanıyorum ki.. babamı kaybetmedim çok şükür hayatta. ama çok zor günler yaşatmıştı zamanında. şimdi bu düşüncemden utanıyorum ama onun bize muhtaç olmasını çok istedim. maddi olarak değil manevi
öyle de oldu. milyonda bir görülen hastalığı meydana çıktı hastenelerde süründük yıllardır
şuan iyi tedavisini oluyor. onu o soğuk sedyede yardıma muhtaç görünce içimin yangını dindi sanki
üzüldüm onu öyle görmeye dayanamadım. neler yaşamış olursak olalım ana baba gibi olmazmış anladım
onlarsız olmuyormuş.
burada ölmesini dileyen çok evlat var konu açıyor
dilemeyin gerçekten söylüyorum pişmanlığı çok ama çok kötü
başın sağolsun diyorum. belki böylesi daha hayırlıdır. biz bilemeyiz rabbim bilir. güç kuvvet versin hepimize.
umarım geç olmadan anlar canım Allah sabır versin bazen takmamak iyi oluyor ama oda bir yere kadarAmin. Bizimde oyle. Birakir gider trip yapar 3ay eve gelmez. Aramaz sormaz. Bi kere ayagini kirdi geldi. Annem bakti. Napsin kadincagiz. Bi kere daha gitti kalp krizi gecirip geldi. Yine annemin basinda. Bizde mahvolduk uzulduk. Ama yok yok yok. Adam akillanmiyo. Hala ayni hareketler
Annemle aramda 2 sokak var canm ama adam eve gelmiyoki benim evime gelsin. Esime de rezil etti beni. Hergun soruyo gelmiyo mu diyeBenimki de gelmedi. Annem doğum için gelip kaldı bi süre sonra onu da çağırdı. Evlendim iki sene sonra geldi evime. 10 saat uzak şehirlerdeyiz ama ben ne yaptım her tatil her bayram gittim bazen tüm bağlarımı koparmak istiyorum çok üzülüyorum
O caresizligi o muhtacligi keske babami oyle gormeseydim.hic gozumun onunden gitmiyor.alti bezli yogun bakim odasinda yalniz basinaBu çaresizliği öyle iyi tanıyorum ki.. babamı kaybetmedim çok şükür hayatta. ama çok zor günler yaşatmıştı zamanında. şimdi bu düşüncemden utanıyorum ama onun bize muhtaç olmasını çok istedim. maddi olarak değil manevi
öyle de oldu. milyonda bir görülen hastalığı meydana çıktı hastenelerde süründük yıllardır
şuan iyi tedavisini oluyor. onu o soğuk sedyede yardıma muhtaç görünce içimin yangını dindi sanki
üzüldüm onu öyle görmeye dayanamadım. neler yaşamış olursak olalım ana baba gibi olmazmış anladım
onlarsız olmuyormuş.
burada ölmesini dileyen çok evlat var konu açıyor
dilemeyin gerçekten söylüyorum pişmanlığı çok ama çok kötü
başın sağolsun diyorum. belki böylesi daha hayırlıdır. biz bilemeyiz rabbim bilir. güç kuvvet versin hepimize.
Annemle aramda 2 sokak var canm ama adam eve gelmiyoki benim evime gelsin. Esime de rezil etti beni. Hergun soruyo gelmiyo mu diyegecen bayram aradim hamileydim ama bu bayram aramicam. Benim bebegim olmus ya ben ameliyat olmusum sen dede olmussun bu senin ilk torunun. Aklim almiyo gercekten. Bela okumakta istemiyorum. Allah islah etsin. Konu sahibi sende kusura bakma. Cok dokundu bu konu bana gece gece
Canm sen ne diyosun. Esim her sevdikce gozlerim doluyodu lohusayken. Kp geldi adamcagiz nasil seviyodu kucagina aliyo opuyo resmimizi cekin diyo. Benim gozyaslarim dustu dusecek kendimi zor tutuyodum onlarin yaninda. Icimden neden neden diye haykirmak geliyo. Ah ah canim. Bende kp gibi babam olsun isterdim. Sevgi dolu ve mutlulugu evinde bulmus bi insan. Disarda aramiyo benim babam gibi. Allah bi taraftan yuzume guldu diyorum bende. Sende esinin kiymetini bil canimSanki üvey babalarımız. Çocuk yapmaktan korktum eşim çok şükür sevgisini fazla fazla gösteriyor yavrumuza durup onları izliyorum, ne büyük eksiklik bizimkisi
Ayni durum kizim olsun babasiyla anlassin istedim allah duami kabul etti.onlari izliyorum keyif aliyorum son 18 gundur gozlerim dolu dolu izliyorumSanki üvey babalarımız. Çocuk yapmaktan korktum eşim çok şükür sevgisini fazla fazla gösteriyor yavrumuza durup onları izliyorum, ne büyük eksiklik bizimkisi
Canm sen ne diyosun. Esim her sevdikce gozlerim doluyodu lohusayken. Kp geldi adamcagiz nasil seviyodu kucagina aliyo opuyo resmimizi cekin diyo. Benim gozyaslarim dustu dusecek kendimi zor tutuyodum onlarin yaninda. Icimden neden neden diye haykirmak geliyo. Ah ah canim. Bende kp gibi babam olsun isterdim. Sevgi dolu ve mutlulugu evinde bulmus bi insan. Disarda aramiyo benim babam gibi. Allah bi taraftan yuzume guldu diyorum bende. Sende esinin kiymetini bil canim
Anlatcak cok sey varda. Neyse canim. Derdimi doktum ilk kez burda. Iyi mi ettim kotu mu bilmiyorum. Ama kalbim sikisti yine. Senide bebisinide opuyorum. Bundan sonra mutluluk pesini birakmasinKayinpederim babamdan daha beter eşimde sevgi görmemiş bende biz evlendikten sonra aynı evde nasıl sevgi gösterilir bilemedik. O beni çocuk sever gibi sevmeye çalışırdı ben hiç sevgi gosteremezdim,babamın bıraktığı hasar çok büyük bende
Anlatcak cok sey varda. Neyse canim. Derdimi doktum ilk kez burda. Iyi mi ettim kotu mu bilmiyorum. Ama kalbim sikisti yine. Senide bebisinide opuyorum. Bundan sonra mutluluk pesini birakmasin
Sizi biliyorum ve aylar once konunuzu okuyup cok etkilenmistim.hatta babam olmeden 1 gun once hastane bahcesinde ablama konunuzu anlatmistim.o gun uzuldum ama sizi anlamamistim.simdi ayni seyleri yasiyoruz.diyecek soz bulamiyorum kahroluyorumAhhh ahh sende kendimi gördüm. Benzer şeyler yaşamışız. Allah rahmet eylesin babacığının mekanı cennet olsun inşallah. Ben de babamı kaybettim. 5 ay oluyor. 3 senedir görüşmüyorduk biz de. Hatta konum var okumak istersen buradan bakabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lafi-edilemez-bir-pismanlik-icindeyim.843253/
Keşke böyle olmasaydı ama biz istemedik. Hep derim babam keşke biraz daha sakin biraz daha iyi niyetli bir adam olsaydı.. Allah sizlere sabır versin bol bol dua edin.
Sanirim bi yanlis anlasilma olmus babam hayattaBaşınız sağolsun. Babanız kaç yaşındydı?
Sizi biliyorum ve aylar once konunuzu okuyup cok etkilenmistim.hatta babam olmeden 1 gun once hastane bahcesinde ablama konunuzu anlatmistim.o gun uzuldum ama sizi anlamamistim.simdi ayni seyleri yasiyoruz.diyecek soz bulamiyorum kahroluyorum
Allaha sukur pamuk bir kizim var beni anlayan esim var.isin enteresan tarafi annem 56 yasinda evsiz parasiz ortada kalacakti.simdi evinde yasını tutuyor onu evde istemeyen kovdugu 36 yillik esinin evindeHiç istemezdim aynı şeyi yaşamanı. Kader işte... Kendini çok üzmemeye çalış olur mu? Ama içinde de tutma. Mümkün olduğunca az düşün. Bak aman diyim sağlığından olursun olacağı varmış olmuş. Önüne geçemezdin. Böyle düşün olur mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?