Ibretlik bir hayat...

Başınız sağolsun. Babanız kaç yaşındydı?

Yazlığınıza kavuştunuz sonunda yanı
Yanlış hatırlamıyorsam ilk esinizden dolayı alınan yazlıktı degılmı
Yanlıs hatırlıyorsam özür dilerım

Başınız sağolsun. Birde yaş ilerleyince insan daha bir anlıyor ana-baba kıymetini. ALLAH geride kalanlarınıza uzun ömürler versin, bizimkilerede inşaallah.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Size ve ailenize başsağlığı ve sabır diliyorum.

Yuzu gulmezdi kaslari hep catikti ama ölü yuzu guluyordu korkarsin bakma dediler yuzunu gorunce babami ilk defa oyle gordum.herseyi 33 yili unuttum...

Rabbim rahmet etsin..Bende baba konusunda bahtsiz biriyim..seninki surati asik gecimsizde olsa basinizda varligi varmis..ben varken onsuz buyudum..büyüyünce buldu beni..Allah sahittir üstümde Rabbim kafirde olsa babaniz karşı gelmeyin diyo ya sirf o yuzden konusuyorum..evlatlık gorevlerimi yapmaya calisiyorum yargilamadan..zor boyle olmak ama olse en cok ben yanarim genede

Kizardim ama hic belli etmezdim sevmedigini hissederdim.simdi hem yokluguna hem baba kiz yasayamadiklarima uzuluyorum.

Hatırladım eski konunuzu..
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin

Bence sevmedigini düşünmeyin sakin..illa sevmistir..evlat sevilmezmi..sadece psikolojik sorunlari vardir yasadiklari vardır karakteri kisiligi vardir degistirememistir yakinlastiramamistir kendini..bir de ona sorun ne pismanliklarla gitmiştir. .siz yasiosunuz onun icin hala yapacaklariniz var dua edin hayir yapin onun icin...

Şokun etkisindesiniz bir sure sonra normal düşünmeye başlarsınız.6 ay kadar sonra gibi bir sure babamı ne çok severdim dersiniz sonra yazık ondan sadece bir baba olmasını istemiştim dersiniz sonra yazık neler çektirdi dersiniz uzar gider bu.ama acı denilen şey geçer

Bogazim düğüm düğüm oldu
Mutlu bir son beklerken vefat etmiş
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin
Eğer biliyorsanız ruhuna
Bol bol Kur’an-ı Kerim okuyun.

Başın sağolsun canm. Bitanede bizim başımızda var boyle babadan cocugum oldu gormeye gelmedi hala. Bebek 2 aylik oldu. Aklim almiyo

Bende bundan çok korkuyorum. Babam hep otoriterdi,hep sertti, hep kalın kalın duvarları vardı. Korkardık hemde çok. Yanında konuşamazdık. Dış kapının sesini duyunca odamıza kaçardık. İletişim kurmadık sağlıklı. Babam yüzünden psikolojik rahatsızlıklarım oldu. Onun yüzünden en uzak şehre tayin istedim. Evlendim on saat uzak bi sehirdeyim. İçimde o kadar büyük bi boşluk var ki.

Bu çaresizliği öyle iyi tanıyorum ki.. babamı kaybetmedim çok şükür hayatta. ama çok zor günler yaşatmıştı zamanında. şimdi bu düşüncemden utanıyorum ama onun bize muhtaç olmasını çok istedim. maddi olarak değil manevi
öyle de oldu. milyonda bir görülen hastalığı meydana çıktı hastenelerde süründük yıllardır
şuan iyi tedavisini oluyor. onu o soğuk sedyede yardıma muhtaç görünce içimin yangını dindi sanki
üzüldüm onu öyle görmeye dayanamadım. neler yaşamış olursak olalım ana baba gibi olmazmış anladım
onlarsız olmuyormuş.
burada ölmesini dileyen çok evlat var konu açıyor
dilemeyin gerçekten söylüyorum pişmanlığı çok ama çok kötü
başın sağolsun diyorum. belki böylesi daha hayırlıdır. biz bilemeyiz rabbim bilir. güç kuvvet versin hepimize.

Başın sağolsun canm. Bitanede bizim başımızda var boyle babadan cocugum oldu gormeye gelmedi hala. Bebek 2 aylik oldu. Aklim almiyo

Benimki de gelmedi. Annem doğum için gelip kaldı bi süre sonra onu da çağırdı. Evlendim iki sene sonra geldi evime. 10 saat uzak şehirlerdeyiz ama ben ne yaptım her tatil her bayram gittim bazen tüm bağlarımı koparmak istiyorum çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…