Başınız sağolsun. Babanız kaç yaşındydı?Babam cektirmedigini bırakmadı hayatımızı alt ust etti ozelliklede benim yasadiklarimi yazip kimsenin kafasini agirtmak istemiyorum ama bazen tek kelime edesim gelmez ama ya benden once olurse korkusuyla konusurum sonradan vicdan azabı cekmemek icin
Kavustum derken?Yazlığınıza kavuştunuz sonunda yanı
Yanlış hatırlamıyorsam ilk esinizden dolayı alınan yazlıktı degılmı
Yanlıs hatırlıyorsam özür dilerım
Babam 59 yasindaydiBaşınız sağolsun. Babanız kaç yaşındydı?
Yuzu gulmezdi kaslari hep catikti ama ölü yuzu guluyordu korkarsin bakma dediler yuzunu gorunce babami ilk defa oyle gordum.herseyi 33 yili unuttum...Evlatlar babalarını hep hatırlamak istediği gibi hatırlarlar..
Babam ve oğlum filmindendi.
Ne kadar kötü de olsa çektirse de, insan güzel zamanlarını hatırlıyor sanırım.
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun çok üzüldüm..
Kizardim ama hic belli etmezdim sevmedigini hissederdim.simdi hem yokluguna hem baba kiz yasayamadiklarima uzuluyorum.Rabbim rahmet etsin..Bende baba konusunda bahtsiz biriyim..seninki surati asik gecimsizde olsa basinizda varligi varmis..ben varken onsuz buyudum..büyüyünce buldu beni..Allah sahittir üstümde Rabbim kafirde olsa babaniz karşı gelmeyin diyo ya sirf o yuzden konusuyorum..evlatlık gorevlerimi yapmaya calisiyorum yargilamadan..zor boyle olmak ama olse en cok ben yanarim genede
Akil almayan o kadar cok sey varki ama artik umrumda degilBaşın sağolsun canm. Bitanede bizim başımızda var boyle babadancocugum oldu gormeye gelmedi hala. Bebek 2 aylik oldu. Aklim almiyo
Başın sağolsun canm. Bitanede bizim başımızda var boyle babadancocugum oldu gormeye gelmedi hala. Bebek 2 aylik oldu. Aklim almiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?