Ibretlik bir hayat...

Yasim 20..
Benimde babamla sıkıntılarim var..
Eline düşürmesin ALLAH dedi benimki de..
Bende ona dedim..
Evlatliktan reddetti.
İçimde daha çok yara acti..
İyilesmiyor..
Bunu okurken bile bogazimdaki yumruk gitmedi..
Durdu orda..
Gözlerimdeki yaslar resmen inmek için inatlasti benimle..
İçimde birşey acıdı..
Kaç gün eve gelemesin diye dua ettim..
Kabul olmadı..
Kabul olmadigi için üzüldüm..
Çok olaylar yasadik..
S... Git dedi..
Gebersende gebermesende sigara icicem dedi.. Astimim var..
Gecen yil üstüme yürüdü..
Şiddet uyguladı..
Kaç gece aglatti..
Ben gecen yilin yarasini kapatamamisken bu yol yeni bi tane acti..
Çok derin..
O kadar derin ki..

İçim o kadar yandı ki.
Bas sagligi dilemeyi unutmusum..
Kusura bakmayin..
Basiniz sağ olsun..
ALLAH mekanini cennet etsin

Ahh başınız sagolsun.. Benim babam bizim için canını verir, onun öldugunu düşünmek bile beynimi yitirmeye yetiyorda artıyor..

Allaha sukur pamuk bir kizim var beni anlayan esim var.isin enteresan tarafi annem 56 yasinda evsiz parasiz ortada kalacakti.simdi evinde yasını tutuyor onu evde istemeyen kovdugu 36 yillik esinin evinde

Böyledir. Ne kadar haksızlık edersen et bir yerde hak yerini bulur. Bizde de öyle oldu. Rahmetli babam mal mülk için ne dolaplar çevirdi ne çirkinlikler yaptı ama sonunda hiçbirşeyin tadını çıkaramadan herşey bize kaldi. O ise kalan ömrünü yalnızlık ve pişmanlık içinde geçirdi. Ailenin ne demek olduğunu anladı ama geç oldu..

Çok güzel şanslısın, kızına ve eşine tutunarak kolayca atlatırsın inşaAllah. Bizim olayımızda ben hep güçlü ve toparlayıcı olmak zorundaydım. Aslında narin bir yapım var dolayısıyla kaldıramadım hala sağlık sorunlarımı atlattım sayılmaz ama baya toparlandım çok şükür.

Başınız sağolsun.. Ben de babamla çok uzun zamandır gorusmuyorum.. Ama hep dua ederim sağlığı yerinde iyi olsun ama uzak olsun diye.. Çok zordur. Dedemden de biliyorum. Annem dayilarim teyzelerim de kötü zamanlar yasatmisti dedem.ölümü çok ani oldu. Çok ağırdi yasattiklari.Ben de bir kısmına tanık oldum. Anneannemi hastanelik edinceye kadar dövdüğünü görmüştüm.Bagirisi halen kulaklarimdadir anneannemin. Ama ölüm ışte.. herşeyi tersine çeviriyor. Sadece onla ilgili iyi hatiralari konuşurlardi ki benim bile aklıma gelmedi kötü şeyleri. Sizin acinız çok yeni. aniden gitmesi de afallanip kalıyor insan. İnanamiyorsunuz gerçekten öldüğüne. Rabbim sabır versin. Ama insan ölüme bile alışıyor.

Allah rahmet eylesin...Başınız sağolsun...
Hayat ne kadar garip işte. hep denir ya ertesi güne çıkacağımız belli değil diye. birazda onu düşünüp yaşansa böyle kırgınlıklar olmıcak ama insanın aklına gelmiyor işte...

Esim gecen aksam aglarken kaderinizde ya annenize ya babaniza aglamak vardi dedi.eger babam olmemis olsaydi annem suan ya bende yada ablamda olacakti damat kapisinda onlardan harclik aliyor olacakti.bir tarafta babam yok bu bayram evimiz bos.hangisi hayirli yuce rabbim daha iyi biliyor.rahmetide sabrida ondan diliyoruz....

bi anda cok duygulandim beklemiyordum boyle bitmesini, hatta biraz okuduktan sonra ben annemi kaybettim ve inanin bu kavgalari bile okdr ariyorum ki yine de sukur edin yaziyim diye aklimdan gecirmistim mekani cennet olsun

Başınız sağolsun.. Sanırım hesaplaşmanızı yaptıktan sonra huzurlu olarak vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun.. Sanırım hesaplaşmanızı yaptıktan sonra huzurlu olarak vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin
Hesaplasma degip aslinda 36 yillik evliligin son anda nerede ve neden sekteye ugradiginin konusmasi.annemi dinledik birde sen anlat dedik konusma sacma yerlere geldi.hicbir zaman iki kardes asi olmadik rahmetli bagirdik biz onumuze baktik.son asamada yikilan bir evlilik vardi belki kurtarilir diye konusmak istedik ama hersey biranda bitti

Önceki konunuzu hatırlıyorum.Çok şaşırdım.Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…