Allaha sukur pamuk bir kizim var beni anlayan esim var.isin enteresan tarafi annem 56 yasinda evsiz parasiz ortada kalacakti.simdi evinde yasını tutuyor onu evde istemeyen kovdugu 36 yillik esinin evinde
bi anda cok duygulandim beklemiyordum boyle bitmesini, hatta biraz okuduktan sonra ben annemi kaybettim ve inanin bu kavgalari bile okdr ariyorum ki yine de sukur edin yaziyim diye aklimdan gecirmistimMerhaba daha once burada babam ve benim yazlik evimle ilgili konu acmistim bu olaydan sonra hayatimiz tamamen degisti.konu biraz uzun olacak ama baba ve kiz iliskileri problemli olanlar sonuna kadar okusun...
Temmuz ortasinda kizimida alip kendime ait yazlik evime gittim babam ben olmadigim surece orada kaliyordu annemi evde tek birakip.babamla ayni evde yasamak mumkun degil 33 yasinda evli cocuklu olmama ragmen herseye karisirdi onu oraya koyma yeri supur oyuncaklar dagilmasin vs.hemde kendi evimde.uzulmesin diye sesimi cikarmazdim.ben belki annemin yanina gider diye bu arada annem deniz kenarina gelemiyor ileri derecede iltihapli romatizmasi var annemin yanina gitsin istedik babam bu kez ayni yerde halamin evine gitti tabiki annemde tepkisini koydu ve aralari gun gun acildi.
Babam eve birkac gunlugune gittiginde annemle cok buyuk tartisma yasadilar annemin uzerine dovmek icin yurumus annemin hastaligina lanetler yagdirmis bunun uzerine annem evden cikip bize geldi.bu yasimda dayak yiyecektim diye.
Ablam ve ben babamla konusmak icin yanina gittik bizede demedigini birakmadi ananiz evden esyalari toplasin gitsin dedi ablam ve banada ALLAH BENI SIZIN ELINIZE DUSURMESIN dedi.yillarca sevmedi bizi yakinlik sevkat gostermedi surekli sinir bagirma gerginlik...
Babamla konusmamizin bir sonraki gunu ablam aradi babam rahatsizlanmis hastaneye goturuyorum dedi hemen gittik.babamin beyninde pihti olusmus ilk once koluna sonra diline felc geldi annemi hastaneye cagirdik annemi gorunce saglam koluyla anneme sarildi optu agladi ve babami alip yogun bakima goturduler.3 gun sonra babacigimi katbettik.hepimiz sersem gibi olduk film gibi.babam vefat edeli 18 gun oldu tum yasananlar kotu bir ruya gibi.
Bu kadar kotu gunlere ragmen boyle bitmemeliydi simdi onu cok ozluyorum gozumun yasi dinmiyor.meger ben babacigimi ne cok seviyormusum....
Yuce rabbim mekanini cennet etsin taksiratlarini affetsin insallah....
Hesaplasma degip aslinda 36 yillik evliligin son anda nerede ve neden sekteye ugradiginin konusmasi.annemi dinledik birde sen anlat dedik konusma sacma yerlere geldi.hicbir zaman iki kardes asi olmadik rahmetli bagirdik biz onumuze baktik.son asamada yikilan bir evlilik vardi belki kurtarilir diye konusmak istedik ama hersey biranda bittiBaşınız sağolsun.. Sanırım hesaplaşmanızı yaptıktan sonra huzurlu olarak vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin
Uzdum sanirim sizibu konu suan hiç olmadı
dün babamın annemi aldattığını öğrendim ondan nefret ederken bir şey olursa pişmanlığı yaşamak istemiyorumUzdum sanirim sizi
Sizin konunuzu okuduktan sonra bende yazmaya karar verdimdün babamın annemi aldattığını öğrendim ondan nefret ederken bir şey olursa pişmanlığı yaşamak istemiyorum
Anladım kafamı karıştırdınız.Sizin konunuzu okuduktan sonra bende yazmaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?