- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
- Konu Sahibi cesurkiz39
-
Bir çocuğa aniriyor mu dediniz ? Çocuklara saygınız yok. Hayvanlara var öyle mi ?+1500
Kendisinden başka hiçbir canlıya saygısı, tahammülü olmayan saçma sapan bir şeye dönüştü insanoğlu. Ben senin 7/24 anıra anıra koşan, herşeyi deviren çocuğundan rahatsız olmuyorum ama sen benim kedi köpeğimden oluyorsun. Ne hakla derler adama!
Bir çocuğa aniriyor mu dediniz ? Çocuklara saygınız yok. Hayvanlara var öyle mi ?
Ölçüt mü bu ? Evet kontrolsüzce, annesi onu şehzade, piremses olarak büyüttüğü için şınarıkça bağırıyor, anırıyor, tepiniyor. Hudu sınırı yok, ben restoanda yemeğimi yemeye çalışıyorum mekanı birbirine katıyor. Sorsan anası sokaktaki kedi köpeği istemez. Saygı da hak edilen bir kavramdır ayrıca.
Ne oldu yoksa sizde mi şehzade annesisiniz? Damarınıza bastım?
siz kimsiniz ki benim anlattigim olayin gerceklik payiyla dalga geciyosunuz? hadi ordan.Yok canım o kadarla kalmamıştır, kadının bacağı kopmuştur, kızın beyni akmıştır, sekiz kişiye falan dalmıştır köpek, temiz on leşi vardır.
hayvan hakları pedarasyon başkanı demiş aralık ayında kanunlar değişcekmiş o zaman ogo yasal olcakmışÖldürecek diye kimden bahsediosnz ogreneblrmym
aynen kendi halinde köpek kimsseye saldırmıyoKim neyi öldürüyor ya bu kadar kolay mı ? Benim köpeğim kimseye saldırmıyor etmıyor benim evime gelip öldürücekler yok öyle bi dünya yıkarım ortalığı. Sakın izin vermeyin gerekirse evden bi süreliğine uzaklaştırın. Benim ufacık köpeğim zil çalınca havlar sadece ben yan komşumun kocasıyla bu yüzden kavga ettim ertesi gün şükayet etmiş belediye ve zabıta geldi mahalleyi ayaga kaldırdım kimse kimsenin köpeğine dokunamaz birisine zarar vermediği sürece.
Evet anneyim . 4 tane evladım var . Ayrıca öğretmenim . Ne yazık ki sadece öğrencilerimi premses ve şehzade gibi yetiştirmeye hakkım var .
Çocuklarımı , restoranda köpeği ile yemek yiyen hanımefendi rahatsız olmasın diye dışarı bile çıkaramıyorum . Dört duvara hapsettim . Düz duvara tırmanıyorlar diye şikayet ediyorum .
Ayy Gangsta oyle guzel anlatiyosun ki ben köpeklerden ölümüne korkarım yani fobim var. Ama su an bi tane sahiplenip kuzumla birlikte büyütesim geldi :) Heveslendirdin beni
Sadece ironi .amma duyar kasmışsınız. bravo.
Ay ne guzel olur bi tane sahiplensem. Bahcemiz de var koskoca lojmanin bahcesinde istedigi kadar kosar oynar. Hem ilgileneni de cok olur :) Ben bi arastirayim bunu dogumdan sonra bi :)Eve giden çok güzel cinsleri var, ben benim eşeği barınaktan aldım, tam bir ev köpeği değil, bahçe isteyen enerjik bir köpek. Teriyerler ve türevleri ideal ev köpekleridir, barınaklarlarda terk edilen çok var.
Çocuk gibi ilgi, gözlem isterler, 1 buçuk 2 yaş zekasına sahip dört ayaklı bi çocuğun daha olacak iyi düşün yani :)
Benim köpek tam bir hıyardı ya, kaç farklı olayını anlatabilirim yani öyle bi deli köpekti. Anlat anlat bitmez.
ıce şimdi güvenli bir yerde inş aralık ayına kadar çözülür olayKaçırın kopegi ya kaçtı deyin
Ankara sincan malesf kimi aaradılarsa aynı tek bir komşu şikayeti köpeğin ölümüne sebeb oluyorHangi il ya da ilçe? Bölgenizdeki hayvan koruma dernekleriyle iletişime geçebilirsiniz.
yasaklı ırk bile olsa beslenmesi yasak diye birşey yok. sadece bazı şartları var. Ama ne olursa olsun kimse öldüremez o köpeği.
izmir olsaydı yardımcı olurdum ama..Ankara sincan malesf kimi aaradılarsa aynı tek bir komşu şikayeti köpeğin ölümüne sebeb oluyor
Canım köpeğin evden çıkışını yapmayacaksın. Evine zorla giremezler haneye tecavizden yasak. Belediyenin yada zabıtanın birinin sahipli köpeğini zorla götürmesi gibi bir şey yok. Yasak! Köpeği istediler diye verirseniz sonra sonunu bilemezsiniz. Köpek benim karnesi bu aşıları tam, mahkeme kararınızı gösterin diyeceksiniz bu kadar net. Gerekiyorsa polis çağırın.Ankara sincan malesf kimi aaradılarsa aynı tek bir komşu şikayeti köpeğin ölümüne sebeb oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?