İçim acıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ciddi düşünmüyor oyunları seviyor bence

Yani çevremde gördüğüm 1 ay çok da erken değil, ilk buluşmada yapıp sevgili olanlar var. Öyle bana aşık bir erkek vardı ben istememiştim onu sonra:)
Yazmam bu saatten sonra zaten diyeceğimi dedim yani gerizekalı değilse anlaması lazım...

“Otizm bulaştırdın” kısmını anlayamadım ben
Korunmasız seks yapınca mı böyle bir şaka yapmış? Ben de orasını tam anlayamadım.Eğer öyleyse zaten leş birisi.Bi' de otizm bulaşıcı değil öyle de cahil.Ayrıca otizmlileri de küçümsüyor.Adamın tutulacak tarafı yok yaa.Her türlü iğrenç biri.

Aynen aşkı karıştırmaya gerek yoktu. Ben birbirinden hoşlanmanın yeterli olabileceğini düşünüyordum, daha mı kolay ikna olurum sandı bilmiyorum ki...

Yok korunmasız değildi.
Otizm bulaşıcı değil biliyor da öyle bir internet geyiği var ya ona gönderme yaptı kendince komik mi sanıyor kendini bilmiyorum

Türk değil, ben de Türkiyede değilim bu yüzden de durum daha da acayip geliyor...

Yanee panpa benim olduğum yerde Tinderdan tanışıp sevgili olan hatta evlenen insanlar var. Tinderın ünü memleketteki kadar kötü değil yani

Neyse kafadan sakat tipler her yerde var. Sevişelim ama sevgili olmayalım erkeği, sevgili olalım ama evlenme lafı 10yıl geçse de açmayalım erkeği, ıssız adam, b.k püsür...erkeklerin mayası bozuldu.

:) aynen bu tarzi kaldiramiyolarki, kizlari kullaniyolar. Simdi bu kizi kullanmis bence.. karsilikli bi zevk var, yok degil. .. ama somurdugu duygulari ne olacak?
Ya karşılıklı zevk ne ? Kadın belki orgazm bile olmadı.Duygusallık olmadan ilk birliktelikte orgazm olmak o kadar kolay mı? Ay neyse elin seksi beni gerdi.

Son düzenleme:

Aynen ben de ondan dedim, burada herkes öyle sevişmek için kullanmıyor bizdeki gibi. Arkadaş bile edinebiliyorsun yani cinsel, aşk vb bir şeye gerek yok

Seni kendime aşık edeceğim tarzı şeyleri seksi bulup, “narsisistik pislik aşık olacağına aşık etme peşinde” diye düşünemediğiniz için yaşanmış bunlar. Bu kadar. Bir sigara da buna yakın bari..

Otizm şakası gerçekten iğrenç. Otizmli bireyler ve aileleri zaten türlü türlü zorluklar yaşıyor bunun şakası mı olur...gerizekalı herif.

Ya karşılıklı zevk ne ? Kadın belki orgazm bile olmadı.Duygusallık olmadan ilk birlikte orgazm olmak o kadar kolay mı? Ay neyse elin seksi beni gerdi.
Orgazm dedigin sey fiziksel zevkten ibarettir. Duygusallikta etkiler tabii. Ama zevk derken sonuc odakli dusunmedim ben. Zevk derken bi insanin dokunmasi opmesi bile olabilir

Velvette Ten uyumunuz yoktur, hayal ettigi gibi olmamistir. Anladigim kadariyla biraz da toy ve yuzeysel bir adam kendini ifade edemedigi icin, etse de beni kullandin tribine girme ihtimalinizden dolayi (kadınların büyük cogunlugu böyle olduğu icin) acikca ifade edemiyordur kendini. Ben size yapilmis bir yanlis goredim. Hic sikmayin caninizi derim.

Orgazm dedigin sey fiziksel zevkten ibarettir. Duygusallikta etkiler tabii. Ama zevk derken sonuc odakli dusunmedim ben. Zevk derken bi insanin dokunmasi opmesi bile olabilir
Valla dokunması öpmesi de duygusallık demek zaten.Yeni tanıştığın adam dokunsa öpse ne ki? Bi' yaşanmışlık yok bişey yok 1 ay olmuş , mekanik bir süreç adet yerini bulsun diye öpülmek ne zevk verir ki insana? Sonuç da süreç de önemli.Süreç olmayınca sonucun olması , uzun süreli ilişkilerde olur kadının bedenini bilip özel noktalarını bilmesi vs vs. gerekir erkeğin.

Cok kisa surede birlikte olmussunz bence boyle bir an da degisip bu sekilde davranmasi size garip geliyor cunku tanimadan birlikte olmussunz.gercek yuzunu simdi goruyorsunuz. Bu kadar kisa surede tanidiginiz biriyle birliktelik yasamayi goze aldiysaniz boyle icinizin acimasi kacinilmaz son bunu bilmeniz gerekirdi. Olmamis gibi dusunup yolunuza bakacaksinz

Gideyim alışveriş yapayım bari napayım

Bence senden hoslanmis ama cinsel bakimdan istedigi cekimi yakalayamamis, tabii dan diye soyleyemeyecegi icin de boyle sacma islere kalkismis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…