İçim yangın yeri

Keşke sana düzeleceğini soyleyebilseydik. DÜZELMEYECEKLER. Düzelmiyorlar. Ben bunu x milyon kere uğradığım hayalkirikligindan sonra kabul ettim. Hayatını kendine işkence haline dönüştürme. Bazen ne kadar kabul etmek istemesekte yola devam etmeyi, ardımızda bırakmayı bilmemiz gerekiyor. Kendi kurduğumuz ailenin bir şansı olsun diye yapmak zorundayız.

Bende yediğim darbelere rağmen bi kabullenemedim en byük hatam bu. Bir yardım almalıyım belki de. Geleceğimiz için en doğrusu geçmişi kapatmaktan başlıyor çok sağolun

Içim acıdı yazdıklarınızı okuyunca..bir anneyim ve evladımın kopan tırnagına kurban olurum ben..bu nasıl bir ebevenyinlik anlamak mümkün degil...kendi kurduğunuz yuvanıza sarılın dört elle..bundan sonraki yasamınız mutluluk dolsun...

Bugun noldu buraya?
Burayi okuyunca arkadaslarimiz, okurken tuylerimizi diken diken eden 'bir anne-baba bunu nasil yapabilir' dedigimiz konularda kendilerini yasiyorlar. Gecmise haps ettikleri kotu anilari da gun yuzune cikmis oluyor. Cok uzuldum konu sahibine. Insallah esi ve cocuklari ile mutlu olur. Hayir, dogurmak zorunda degiller ama yok ille doguruyor,iyi bir ebeveyn olduklarini ispat icin yarisacaklar ya arkadasim 😔

Şu yaşadıklarının binde birini yaşadım belkide , bizdeki biraz daha psikolojik şiddetti . Şu an varlıklarıda yokluklarıda bir benim için , hiiç paralayamam kendimi onlar için , zaten herşeylerine koşsanda yapmasaydın derler , boşver.

Içim acıdı yazdıklarınızı okuyunca..bir anneyim ve evladımın kopan tırnagına kurban olurum ben..bu nasıl bir ebevenyinlik anlamak mümkün degil...kendi kurduğunuz yuvanıza sarılın dört elle..bundan sonraki yasamınız mutluluk dolsun...

Bende bir anneyim evlatları için herşeyi karşısıma alabilir bir anne bağrıma bastığımda daha net anladım bunu. Ama ben anne duygusunu yüzüne vurduğumda yediğiniz önünüzde yemedğiniz ardınızdaydı diyo inanın oturup konuşsanız kendini haklı çıkarıyo.
Amin inşallah teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hepimizin yuvası huzur dolu olsun temennisiyle...

Burayi okuyunca arkadaslarimiz, okurken tuylerimizi diken diken eden 'bir anne-baba bunu nasil yapabilir' dedigimiz konularda kendilerini yasiyorlar. Gecmise haps ettikleri kotu anilari da gun yuzune cikmis oluyor. Cok uzuldum konu sahibine. Insallah esi ve cocuklari ile mutlu olur. Hayir, dogurmak zorunda degiller ama yok ille doguruyor,iyi bir ebeveyn olduklarini ispat icin yarisacaklar ya arkadasim 😔

Bunu yaşadığım için yanımda kavga olsa dişlerimi sıkıyor ve kasılmaya başlıyorum.
Bazen birşeyleri biriktirince o kadar basit şeylerde sinir harbi geçirip bayılıyorum. Tek duam tek isteğim annem gibi bir anne olmamak 2 kızımla hep sırt sırta ömür geçirelim.
Ve evet herkes anne baba olmamalı ama oluyor işte ben gibiler :(

Şu yaşadıklarının binde birini yaşadım belkide , bizdeki biraz daha psikolojik şiddetti . Şu an varlıklarıda yokluklarıda bir benim için , hiiç paralayamam kendimi onlar için , zaten herşeylerine koşsanda yapmasaydın derler , boşver.

Kesinlikle hayıra geçmiyor zaten, kendimi paraladığıla, o boş, hissiz gibi ama öfke dolu bastırılmış hislerimin yerini hala doldurma peşinde olduğum için kendime ediyorum. Olduğu gibi kabullenip kendimi bu kaostan uzak tutmalıyım akıl sağlığım için farkındayım. Bugün kendimde buraya yazdığım için bir boşalmışlık hissi var. Bundan başka neler yaşadım pskologa gidip anlatsam eminim daha iyi gelecektir

Yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim

Back
X