İçim yanıyor

sehnsuht

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
485
509
103
Arkadaşlar, eski sevgilim bu gece kız istemeye gitmiş, her yerden de paylaşmış. İlk sevgilimdi çok sevmiştim sonra beni aldattı, aldatmadım dedi gerçi ama eski sevgilisi bebeğim şeklinde mesaj atmış yakaladım, sonra başka yalanları çıktı, ne kadar inanmak istesemde inanamadım ona. Daha sonra aileler girdi araya, onlarda çok istiyorlardı, ilk sevgilimdi, çok seviyordum, affettim. İki hafta sonra bu sefer başka bir kız cinsel içerikli konuşmalarını attı bana, sordum ben değil arkadaşım yazdı dedi ama onun face inden. Nedenini sorunca kız musallat oluyordu dedi, çok önceydi dedi. Bende çok sevmeme rağmen bunla sonu olmayacak diye ayrıldım.

Çok aşıktı bana öyle diyordu, çok ağladı, affetmedim ikinci kez sonu yok diye. Sonra bir baktım iki hafta sonra ilişkisi var yapmış. Aradan 4 ay geçmedi bu gecede kız istemeye gitmiş.

Hep doğru yaptım diyordum kendime, ama görünce içim dağlandı resmen, içim yanıyor öyle böyle değil anlatamam. Aslında bak gördün mü 4 ay olmadan sözlendi diye ne kadar doğru yaptığımı görmem lazım ama sürekli ben hata yaptım onu nasıl bıraktım diyorum.

Fizik olarak ondan çok daha güzelim, o da söylerdi bunu, meslek olarak daha yükseğim, ben öğretim görevlisiyim, türkiyenin en iyi okullarından birini bitirdim doktoram var, (bunları kendimi övmek için söylemiyorum yemin ederim, sadece kendimi ikna etmeye çalışırken düşündüklerimi sizle paylaşıyorum) o da en kötü okulunu, maaş olarak ondan daha iyi kazanıyordum, evlensek onun aldığı ev borcunu ödeyecektim, onun maaşı sadece borcuna yetiyordu, evi ben geçindirecektim, herşeyi kabul ettim, bir de üzerine aldatıldım, ayrılırken bile aldatmadım diyordu gerçi. Bu durumda benim iyi ki gerçek yüzünü görmüşüm diyip sevinmem gerekiyor ama ben acaba hata mı yaptım niye ayrıldım diye kendimi suçluyorum.

Arkadaşlar 4 ay oldu neredeyse ayrılalı içimdeki acı geçti sanıyordum bugün geçmediğini anladım. İlk sevgilimdi, ilk elimi o tutmuştu, ben bu tarz şeylere çok önem veririm, çok sevmiştim, bana bebek gibi davranırdı, çok korkuyorum onun gibi davranan, onun gibi sevdiğim birisi çıkmaz karşıma diye. Hatalıysam bile artık herşey bitti, ben bu içimdeki yangını nasıl söndürebilirim, başına böyle şeyler gelen arkadaşlar vardır muhakkak, lütfen bir akıl versinler.

Uzun yazdım hakkınızı helal edin lütfen.

İlkler unutulmaz doğrusun ama beni onu gibi başkası sevemez deme sakın.. O kadarseviyoruz ki bazen de seviliyoruz ayrılınca hata yaptım ben zannediyoruz.. Büyük bir yanlıştan dönmüşsün bunu da zamanla anlayacaksın.. Dengin de değilmiş seni üstelik aldatmış ve aldatmadımdiye kandırmaya da çalışmış..Tek ihtiyacın zaman ve çalışmak.. Bugünler de geçecek, az sabır

Daha cok erken 4 ay ,ustelik karsi taraf sozlenmis ,
Siz henuz hayatiniza devam edememissiniz ,zamanla baskasi vs hayatiniza girdikce unutursunuz ,
Onca doktora ,onca maas 18 lik mahalle kizi kafasindan sizi kurtaramamis ne yazik ki biraz kendinize yatirim yapin bu donemde ,gelisin ruhen kulturel anlamda

İlk sevgilimle 5 yıl çıktık. Herşeyin ilki onunlayım nerdeyse ilk Sinema,ilk el tutulmak,ilk öpücük vesaire. Sonra Birgün kıskançlık yüzünden kavga ettik artık çok bunaltmıştı. Ayrıldık. Üzüldüm 1 ay 2 ay derken 2 sene sonra başkasıyla tanıştım ona da aşık oldum omunda sevdim evlendik 4.5 yıl 2 çocuk çok şükür çok güzel bi hayatım var. Hiç böyle kahretmedim kendimi gerek Yok demek ki benim için hayırlı değilmiş dedim geçtim. Bide beni defalarca aldatmış olsa arkasından kurban keserdim muhtemelen. Ne aşklar unutuluyor valla böyle şiddetli aşk acısı çekenlere üzülüyorum çanınıza da acımıyorsunuz. Valla Türkiye'nin en iyi okulundan mezun olup doktora yapmadım çok yüksek maaşlı bi işim de Yok öyle aman aman güzel de değilim ama canımın kıymetini iyi bilirim. Sana da tavsiye ederim hayat o kadar kısa ki değmez

Adamın bir vurup öldürmedigi kalmış. Şükür etmen lazım şuan. Dram yaratma bos yere kafanda. Ilk elimi tuttu ilk gozume bakti diye. Daha neleri çıkar karşına. Ne eller tutar o elleri. Iyi ki gitmiş diyeceksin. Şöyle düşününce kurban kessen yeridir boyle insanla evlenmedigin icin. Samimi söylüyorum ilerde ki evliligini gozumde canlandirdim. Bu yazın burada dursun. En fazla 1 sene sonra gel bak bu yazdığına " ben ne kadar aptalmışım iyi ki hayatimdan çıkmış" demezsen adım Merve değil.

Yazık etmeyin kendinize. Aslında siz de farkındasınız sizin için iyi biri olmadığının ama acabalarınız var, bu yüzden destek arıyorsunuz. Birilerinden doğruyu yaptığınızı söylemesini bekliyorsunuz.

Defalarca aldatıldığınız, değer görmediğiniz bir ilişki için kafanızı kurcalamanıza değer mi? Kız istemeye gitmiş olsa bile o kızcağızın da aldatılmayacağının garantisi var mı? Eğitimli, bilinçli bir kadın olduğunuzu düşünüyorum, potansiyelinizi iyi kullanın. Geçmişte kalırsanız hayatta ilerleme şansınız yok.

beraberkende mutlu degilmissin boşver doğru karar almışsin huylu huyundan gitmez canım.

Bu çocuğun maddi durumu nasıl? Çünkü yani karaktersiz olduğu defalarca kanıtlanmış birine hala bağlı olmanın bir mantığı olmalı.... Tamam yaşadıklarının verdiği mutsuzluk çok normal ama anladığım kadarıyla sen bu kişiyi silip atamıyorsun. Neden???

Boyle bir erkek icinmi uzuluyorsunuz. Evliyken sizi de aldatirdi emin olun.

Ya sevgi ne demektir biri anlatabilir mi? Birinin sırf görüntüsüne aşık olmak ne kadar mümkün? Çünkü karakterden insanlıktan bahsedilemez

Bir insan aldattiginda ar damarı yirtiliyor ve bir daha kapanmiyor bence. Garezi bir size değildi herhalde,bence onu da aldatir. Çok karaktersiz bir insanmış, zamanla sizde farkına varirsiniz.

Sevmemiş ki, seven insan 4 ay olmadan nişanlanır mı? 2 gün sonra face den sildi beni, hemen ilişkiye başladı, bunları görmemek için kör olmak lazım, sadece oynamış bana, seviyorum diye ağladı o kadar o ağlamalarına inanamıyorum. Nasıl üzülüyorum bu kadar şeye rağmen aklıma almıyor, kalbime laf anlatamıyorum, ben bu kadar üzgünken onun en mutlu günü olması içimi parçalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…