- Konu Sahibi koizumirisa
canım benim asla ümitsiz olma sayfanı yeni okuyorum ama başaracağından eminim sana bazı tavsiyelerim olucak yapıp yapmamak tabi ki senin bileceğin iş ama şöyle düşün zayıflamamı isteyen bir abla yazmış de kahvaltıda simit yeme tam buğday ekmeği ye mutlaka ara öğünlerdee yoğurt ye ara öğün sevmiyorum demişsin ya yoğurt yağ yakar o yüzden yemen lazım yarım su bardağı yesen olur, sporu yürüyüşü bırakma evde müzik aç aç tarkanı dans et zevk alarak ama sanki bri yerde eğleniyormuş havasıspor yaptıkça kasların artacak o da yağ yakımını artıracak çok şekerli meyve yeme 2 bardak yeşil çay iç seni tanımıyorum ama bunları yazmak istedim takip edicem seni sakın üzme kendini ve ağlama başaramayaağın hiç bir şey yok annen senden zayıfsa mesela annenin hoşlandığın bi kıyafetini denemye çalış kendini güzel kıyafetler içinde hayal et hayallerinin sonu yok ama gerçekleştirmekiçin de çabala yolun açık olsun
Yoğurt ye diye herkes önermiş deneyeceğim ama hoşlanmıyorum. Form çayı da içtim dün. :S Kendimi dolu hissedince kilo veremem gibi geliyor.
Annem 90 kilo ama boyu 1.68 olduğu için benden farklı sayılmaz.