Eşiniz sizin bogazinizi sıktgnda vicdan azabı çekti mi ne yaptida affedebildiniz ? Uzuldm ciddenOylee vallahi ne kadar hakli olursan ol yine de cabaliyorum vicdan azabi cekiyorum sanki elimdeymiste ben duzeltemiyomus gibi
Normalde o kadar sabirsiz bi insanim ki ama nedense bu konu da bana bi sabir geldi. Hayirlisi olsun. Herseyin farkindayim ama pismanlik yasamak sunu da yapsaydım sunu da soyleseydimler yasamak istemiyorum.Konusahibi ne kadar sabırlısınız,hala konuşmak için yarını bekleyebiliyorsunuz,hayırlısı olsun ama eşiniz çok geçimsiz bi insan belli ki,hayatı hep zindan eder size,değmez önünüze bakın
Sanmam. Ama bende hiçbirini unutmadim. Oyle birsey birdaha olmayacak buna izin vermiycem.Eşiniz sizin bogazinizi sıktgnda vicdan azabı çekti mi ne yaptida affedebildiniz ? Uzuldm cidden
Belki de haklısıniz bilmiyorum ama insan bu tarz şeyleri içinde biriktirince ekstra yorulup yıliyor .. anne en büyük destekçi bir büyük olarak yön de gösterebilir.. anneye ve aileye göre de değişir tabiSonradan anlatsada ailesi yanında durur zaten. Anlık haber bülteni geçmeye gerek yok ki. Genel olarak evliliğe saygıdan bahsediyorum ben. Çiftler arasında son noktaya gelinmediyse, yetişkinler gibi kendi arasında halledilmeli. Aile şuan ne yapabiliyor? Hiç. Hem akılları kaldı, hemde eşi suçluyken üste çıkma sebebi buldu, hemde oda ailesine en özelini anlatabilir artık.
Çocuk düşünmüyorum şu aşama da zaten. Severek evlendik ama evlenince hic duymadim agzindanSeverek mi evlendiniz? Eşiniz sizi istemediğini açıkça belli ediyor, anlamanızı bekliyor. Tek diyebileceğim: Ne yaparsanız yapın, sakın çocuk yapmayın.
Çocuk düşünmüyorum şu aşama da zaten. Severek evlendik ama evlenince hic duymadim agzindan
Aslinda anneme anlatmayi dusunmuyordum her gün ariyor üzülüyor. Gittigimde bi an agzimdan döküldü o kadar dolmusum ki. Kimseye anlatmamistim. Annem şok oldu 8 aydir hic birsey soylemedin dedi. Keske de soylemeseydim üzülüyor suan.Sonradan anlatsada ailesi yanında durur zaten. Anlık haber bülteni geçmeye gerek yok ki. Genel olarak evliliğe saygıdan bahsediyorum ben. Çiftler arasında son noktaya gelinmediyse, yetişkinler gibi kendi arasında halledilmeli. Aile şuan ne yapabiliyor? Hiç. Hem akılları kaldı, hemde eşi suçluyken üste çıkma sebebi buldu, hemde oda ailesine en özelini anlatabilir artık.
Gercekten öyle ben bu sekil oldugunu hic bilmiyordum gormedim bu hallerini. Yaa gorseniz konussaniz hic kondurmazsiniz o kadar kibar ve agzi laf yapiyor ki. Bi de evde ki halini görün sasirirsiniz.Bu evlilik işi gayet loto toto.
Severek evlendik yazmışsınız da adamın içinden adeta bir hayvan çıkmış.
Vermeyin lütfen. Her insan degerlidir. Kimsenin kimseye boyle davranmaya hakki yok. Hayat cok kisa. Bukadr kötülük nedenSanmam. Ama bende hiçbirini unutmadim. Oyle birsey birdaha olmayacak buna izin vermiycem.
Teşekkürler yorumunuz için. Insan kararsiz kaliyor işte duzelmeyecegini bilsenizde bi cabalama meraki oluyor. Hayirlisi diyelimnurseymaa üzüldüm halinize
Allahtan çocuğunuz olmamış henüz
Ne biçim insan
İşte gerçekten şans
Nice insanlar aşktan öle öle evlenip sora da ruhsuzlaşıyor
Bunu yapmaya hakları yok
İlk evliliğinizse ayrılın
Aileniz de yanınızda
Bu sözümü unutmayın
Asla pişman olunacak bir kişi değil o adam
Aslinda niyetim o yöndeydi ama annem tam herseyi bilmiyordu o yüzden döndüm hem de konusur arayi buluruz diye bi döndüm ki benden beter o bana küsmüş saka gibiEşinin yaşı büyümüş ama kafa yaşı bayağı küçük kalmış.
Çocuk gibi küsüp konuşmamak, odadan çıkmamak nedir ya? Madem büyümemiş bırak annesi babası uğraşsın.
Yerinde olsam akıllanana kadar dönmezdim.
Melek gibi agzindan kötü söz duymazsiniz annesi de pinpirikli biri ama bi kötülüklerini gormedim. Babasi akciger hastasi annesinin de antideprasan kullaniyor ve yaslilar onlari uzmek istemiyorum en azindan bosanma bile olsa kendi ogullarindan duysunlarRuh sağlık doktoruna götürün yada bunun direk anası ve babasıyla muhatap olun sahi bu adamın babası nasıl bir insan
Merak ettim
Rica ederim ne demekTeşekkürler yorumunuz için. Insan kararsiz kaliyor işte duzelmeyecegini bilsenizde bi cabalama meraki oluyor. Hayirlisi diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?