İçimde ki boşluk..

Konusahibi ne kadar sabırlısınız,hala konuşmak için yarını bekleyebiliyorsunuz,hayırlısı olsun ama eşiniz çok geçimsiz bi insan belli ki,hayatı hep zindan eder size,değmez önünüze bakın

Severek mi evlendiniz? Eşiniz sizi istemediğini açıkça belli ediyor, anlamanızı bekliyor. Tek diyebileceğim: Ne yaparsanız yapın, sakın çocuk yapmayın.

Konusahibi ne kadar sabırlısınız,hala konuşmak için yarını bekleyebiliyorsunuz,hayırlısı olsun ama eşiniz çok geçimsiz bi insan belli ki,hayatı hep zindan eder size,değmez önünüze bakın
Normalde o kadar sabirsiz bi insanim ki ama nedense bu konu da bana bi sabir geldi. Hayirlisi olsun. Herseyin farkindayim ama pismanlik yasamak sunu da yapsaydım sunu da soyleseydimler yasamak istemiyorum.

Belki de haklısıniz bilmiyorum ama insan bu tarz şeyleri içinde biriktirince ekstra yorulup yıliyor .. anne en büyük destekçi bir büyük olarak yön de gösterebilir.. anneye ve aileye göre de değişir tabi

Severek mi evlendiniz? Eşiniz sizi istemediğini açıkça belli ediyor, anlamanızı bekliyor. Tek diyebileceğim: Ne yaparsanız yapın, sakın çocuk yapmayın.
Çocuk düşünmüyorum şu aşama da zaten. Severek evlendik ama evlenince hic duymadim agzindan

Aslinda anneme anlatmayi dusunmuyordum her gün ariyor üzülüyor. Gittigimde bi an agzimdan döküldü o kadar dolmusum ki. Kimseye anlatmamistim. Annem şok oldu 8 aydir hic birsey soylemedin dedi. Keske de soylemeseydim üzülüyor suan.

Bu evlilik işi gayet loto toto.
Severek evlendik yazmışsınız da adamın içinden adeta bir hayvan çıkmış.
Gercekten öyle ben bu sekil oldugunu hic bilmiyordum gormedim bu hallerini. Yaa gorseniz konussaniz hic kondurmazsiniz o kadar kibar ve agzi laf yapiyor ki. Bi de evde ki halini görün sasirirsiniz.

nurseymaa üzüldüm halinize
Allahtan çocuğunuz olmamış henüz
Ne biçim insan
İşte gerçekten şans
Nice insanlar aşktan öle öle evlenip sora da ruhsuzlaşıyor
Bunu yapmaya hakları yok
İlk evliliğinizse ayrılın
Aileniz de yanınızda
Bu sözümü unutmayın
Asla pişman olunacak bir kişi değil o adam

Canim gulduysen ne mutlu bana. İyidir boyle en kara gunde ters yuz yapmak.Kaldir basini bak bi kendine sen cok degerlisin her ne olursa olsun bunu unutma.

Eşinin yaşı büyümüş ama kafa yaşı bayağı küçük kalmış.

Çocuk gibi küsüp konuşmamak, odadan çıkmamak nedir ya? Madem büyümemiş bırak annesi babası uğraşsın.

Yerinde olsam akıllanana kadar dönmezdim.

Teşekkürler yorumunuz için. Insan kararsiz kaliyor işte duzelmeyecegini bilsenizde bi cabalama meraki oluyor. Hayirlisi diyelim

Ruh sağlık doktoruna götürün yada bunun direk anası ve babasıyla muhatap olun sahi bu adamın babası nasıl bir insan
Merak ettim

Aslinda niyetim o yöndeydi ama annem tam herseyi bilmiyordu o yüzden döndüm hem de konusur arayi buluruz diye bi döndüm ki benden beter o bana küsmüş saka gibi

nurseymaa Hayat imtihanlarla dolu..

Sabırlı ve anlayisli biri olarak hissediyorum sizi ..

Bogaz skmak iteklemek ve agza alnmayacak kelimelerle evliliginiz yipranmıs malesef ..

Bu kisinin sizi sevdigine emin misiniz

Onu bilgisayar basina iten bir boşluk ne zman biraktinız ilk evlendiginiz zamanlarda ...

Demek istedigim onu evde memlekete giderken veya calisiyorsaniz evde kalma suresi uzun olacak vakit dilimleri oldu mu

Sakince olanları bekarliginizi ve evlilikten sonraki her aninızi dusunun..
Tartın bicin ..
Ve samimi bir dille kendisiyle konusmak istediginiz belirtin ama ciddi ve dik bir sekilde..
Unutmayın
Kim
Olursa
Olsun
Size
Saygisizlik
Yapamaz

Bu hakkı ona vermeyin ..

Evlilikte o aradaki saygı yitirildiginde malesef tadı kaciyor.

Siz bu evliligi yurutmek istesenizde istemesenizde en uygun bir sekilde kendinizi es olacak o kisiye ifade edin
...

Sorunlarimizi oturup en basından konusmak istiyorum de ..

Bilgisayar basinda gecirilen sure ve akabinde silinmesi hayra alamet olmadigini kendinde biliyoaun gozlerinle sahit olmak istiyosun gorme bosver sen kendisine sor lutfen
Soylemeyecektir elbette ama karsinda dik duran gozlem yapan bir es gorecek ..
Vee
Baktın olmuyor ailelerimze soylemek istedigini belirt

..

Bakalim o zaman napacak ..

Lutfen yıpratma kendini ciddi konusmadan sonra onu analiz et seni sevdigini hissedebiliyimusun

senin degerini kiymetini bilmeyen anlamayan kisiden uzak dur ..

Ruh sağlık doktoruna götürün yada bunun direk anası ve babasıyla muhatap olun sahi bu adamın babası nasıl bir insan
Merak ettim
Melek gibi agzindan kötü söz duymazsiniz annesi de pinpirikli biri ama bi kötülüklerini gormedim. Babasi akciger hastasi annesinin de antideprasan kullaniyor ve yaslilar onlari uzmek istemiyorum en azindan bosanma bile olsa kendi ogullarindan duysunlar

Teşekkürler yorumunuz için. Insan kararsiz kaliyor işte duzelmeyecegini bilsenizde bi cabalama meraki oluyor. Hayirlisi diyelim
Rica ederim ne demek
Ne eşler var yola gelio
Benim eşim de gönlümü nadir alır
Küser günlerce
İçim içimi yer
Ama yemek yapar küsken
Aynı sofraya oturur
Yatak ayırmaz
Yani küsse bile öyle odaya kapansa dayanamazdım sanırım
Sizin durum daha vahimmiş
Bi deneyin
Son bi çaba
Olmassa Bırakın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…