Şaka gibi gelebilir böyle kişileri çocuk eğitir gibi eğitmek gerekiyor.Aileden görmedikleri için iş size düşüyor.Aslinda niyetim o yöndeydi ama annem tam herseyi bilmiyordu o yüzden döndüm hem de konusur arayi buluruz diye bi döndüm ki benden beter o bana küsmüş saka gibi
Çok teşekkürler yorumun icin. Evet ben ailemin yanina gidiyorum iki haftaligina 2 3 ayda bir gidiyorum. Oturup konusucam yarin dediginiz gibi ama bilgisayar konusuna girmiycem oyle birsey varsa gercekten ele versin kendini istiyorum enayi degilim ben.nurseymaa Hayat imtihanlarla dolu..
Sabırlı ve anlayisli biri olarak hissediyorum sizi ..
Bogaz skmak iteklemek ve agza alnmayacak kelimelerle evliliginiz yipranmıs malesef ..
Bu kisinin sizi sevdigine emin misiniz
Onu bilgisayar basina iten bir boşluk ne zman biraktinız ilk evlendiginiz zamanlarda ...
Demek istedigim onu evde memlekete giderken veya calisiyorsaniz evde kalma suresi uzun olacak vakit dilimleri oldu mu
Sakince olanları bekarliginizi ve evlilikten sonraki her aninızi dusunun..
Tartın bicin ..
Ve samimi bir dille kendisiyle konusmak istediginiz belirtin ama ciddi ve dik bir sekilde..
Unutmayın
Kim
Olursa
Olsun
Size
Saygisizlik
Yapamaz
Bu hakkı ona vermeyin ..
Evlilikte o aradaki saygı yitirildiginde malesef tadı kaciyor.
Siz bu evliligi yurutmek istesenizde istemesenizde en uygun bir sekilde kendinizi es olacak o kisiye ifade edin
...
Sorunlarimizi oturup en basından konusmak istiyorum de ..
Bilgisayar basinda gecirilen sure ve akabinde silinmesi hayra alamet olmadigini kendinde biliyoaun gozlerinle sahit olmak istiyosun gorme bosver sen kendisine sor lutfen
Soylemeyecektir elbette ama karsinda dik duran gozlem yapan bir es gorecek ..
Vee
Baktın olmuyor ailelerimze soylemek istedigini belirt
..
Bakalim o zaman napacak ..
Lutfen yıpratma kendini ciddi konusmadan sonra onu analiz et seni sevdigini hissedebiliyimusun
senin degerini kiymetini bilmeyen anlamayan kisiden uzak dur ..
Aynen oyle yapicam zaten sakin sakin konsucam anlamazda üste cikmaya çalışırsa valla cirkeflesicem icimde ne varsa dökücem aşırı doldum ayni olursa daha da durmam. Hissediyorum ya sanki sonuna geldik gibiŞaka gibi gelebilir böyle kişileri çocuk eğitir gibi eğitmek gerekiyor.Aileden görmedikleri için iş size düşüyor.
Bu adamı karşınıza alıp çocuğa anlatır gibi anlatacaksınız.Bak canım her evlilikte böyle sorunlar,meseleler olur.Birbirimize küsüp konuşmazsak halledemeyiz meseleler büyür diyeceksiniz.Neyden rahatsız olmuş siz neyden rahatsız oluyosunuz tane tane anlatın.Bağırıp çağırmayın sakince konuşsun.
Baktınız dozajı arttırıyor bağırıyor bu şekilde sürdüremeyeceğinizi söyleyin.Sakinleştiği zaman konuşun başka işlerle meşgul olun.
Baktınız hala anlamıyor o zaman öküzdür çekip gidin.
Yaa tek küsse emin olun 2 gün sonra barisilir ama bu sekilde malesef evin icinde yokmuşum gibiRica ederim ne demek
Ne eşler var yola gelio
Benim eşim de gönlümü nadir alır
Küser günlerce
İçim içimi yer
Ama yemek yapar küsken
Aynı sofraya oturur
Yatak ayırmaz
Yani küsse bile öyle odaya kapansa dayanamazdım sanırım
Sizin durum daha vahimmiş
Bi deneyin
Son bi çaba
Olmassa Bırakın gitsin
Sesi çıkmıyordu o zaman küssen hemen arardi konusurdu.Bu öküz nişanlıyken nasıldı
demek ki gerçek karekterini saklamış şimdi buna baştan müdahale edersen kazanırsın ama benim kaderim deyip çekersen ömür boyu bu sana çektirirSesi çıkmıyordu o zaman küssen hemen arardi konusurdu.
Evet bunun farkindayim hep alttan alip baristigim icin yine beni bekliyor. Konuscam sakince ama gercekten bu son olacak bir daha da asla bu adimi atmiycam belirticem kendisine dedemek ki gerçek karekterini saklamış şimdi buna baştan müdahale edersen kazanırsın ama benim kaderim deyip çekersen ömür boyu bu sana çektirir
Sana karşı güç savaşı başlatmış
senin öykü ayrılıkla mı sonuçlandıOkuduklarim kendi evliliğimi anımsattı. Yatakları ayırmalar ayrı yemeler yolun ortasinda birakmalar. Benim ki daha kısa sürede olmuştu. Allah yardim cin olsun ama düzelmesini bekleme. Sakin çocuk yapma
Çok teşekkürler yorumun icin. Evet ben ailemin yanina gidiyorum iki haftaligina 2 3 ayda bir gidiyorum. Oturup konusucam yarin dediginiz gibi ama bilgisayar konusuna girmiycem oyle birsey varsa gercekten ele versin kendini istiyorum enayi degilim ben.
Herkese merhaba. Konum uzun olabilir. Evliliğimin 9. ayindayim. Her evlilikte ki gibi bizimde sorunlarimiz oluyor ama ben tartismaci ve olaylari çok büyüten uzatan bi insan degilim. Ama eş kişisi sürekli hakli ve kavgaci üzerine küsüyor ve yataklari ayiriyor buna artik alıştım açıkçası konussam da kâr etmiyor. Bundan 20 gün önce annem rahatsizdi ve onun yanina gitmek için biletimi aldim. Pazar günü binecektim cumartesi günü bütün ütü camasir yemek temizlik işini hallettim ve aksam oldugunda cok ufak bi tartisma bile sayilmaz bi söz dalasi oldu ve bana s.git dedi bu kelimeyi ilk evlendigimiz zaman da soylemisti o yuzden o gün konusmadim ve ertesi gün beni bindirmek için gotururken yine söz dalaşına girdi ve bi anda sinirlendi yolun ortasinda birakip beni hayatta basarilar dedi. Neyse ben annemlere geldim beni o gun aramadi annemi aradi ve acmadik ertesi gün aksam aradi bende mesgule verdim. Bana yazdığı cümle "bana bak muhattap olmayacaksan kes bütün bağları" ve daha sonrasinda 15 gün boyunca ne aradi ne de sordu. Buraya döndüm 5 gün oldu ve benimle bildiginiz konuşmuyor yataklari ayirdi benimle yemek yemiyor. Ve ben bu durumda halime bile uzulemiyorum. Ve en onemlisi surekli bilgisayarda ve odasi kapali daha sonra o yokken baktigimda surekli gecmis silinmis gün icerinde bilgisayar acikken markete bile giderken silip oyle gitmis. Simdi ben ne yapmaliyim? Ne yapiyor bu adam bu bilgisayarda da siliyor surekli nasil ortaya cikarabilirim? Annemin de konudan haberi var ve bekle biraz dedi. Bi erkek nasıl konusup esinin gönlünü almaz ben bunu eş kisisinde gayet iyi gördüm. Ailemi biraktim geldim burda kimsemiz yok ne emeklerle heveslerle aldiginiz yerlestirdiginiz esyalar,heyecanlar şimdi yok.. Ben resmen onun gözünde yokum oturup derdin ne senin demeye bile useniyorum kavga bagirti cok fevri bogazimi siktigini itikledigini bilirim ve surekli haklı. Durum bundan ibaret.. okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler..
Ben seni gayet iyi anladım teşekkür ederim de asil sen beni yanlis anlama sanki sitemim sana gibi olmus. Evliligim bu son ayda sikinti ya girdi aslinda bende annem rahatsiz diye gittim. Aslinda hic konusup duzeltik dedigimiz seyleri de duzeltememisiz bunu da anlamis oldum. Bilgisayara bu kadar oturmazdi ki ne olduysa bu gidisimde olmusturSakın beni yanlıs anlama
.. derdine ortak kalbini sakinlestirme adına bir nebze katkım olsun diye yazıyorum..
Ama neden 2 3 ayda bir bu kadar sık baba evine gidiyorsun hemde 2 haftaligina ...
Adam evde yalnız ..
Evliligin skntıliysa evinde durmaliydın bacım..
Adam gitmeni dort gozle bekliyor o zaman rahat etmek icin...
Hay agzin bal yesin valla kendi sildiklerim bile görünüyor bunu akil edememistir kesin yarin bakicam cok tesekkur ederim canim benimOnu bunu yap demeyeceğim...
https://myactivity.google.com/
Geçmişi silse bile eğer burdanda silmediyse mevcuttur geçmiş . Hangi sitelere girdiği fln.. Yalniz baktıktan sonra temizleyin anlamasın yaptığınızı:)
Valla aynen öyle hala da acaba bende mi bi hata var diyorumAllahım hayırlsıını versin.Gerçekten evlenmek artık çok daha korkutucubinbir türlü emek heves evlen adam sizi yolun ortasında bıraksın hayatta başarılar desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?