İçimde ki boşluk..

Ailede ruh hastalığı varsa ondada var
Eşin normal değil

Aslinda niyetim o yöndeydi ama annem tam herseyi bilmiyordu o yüzden döndüm hem de konusur arayi buluruz diye bi döndüm ki benden beter o bana küsmüş saka gibi
Şaka gibi gelebilir böyle kişileri çocuk eğitir gibi eğitmek gerekiyor.Aileden görmedikleri için iş size düşüyor.

Bu adamı karşınıza alıp çocuğa anlatır gibi anlatacaksınız.Bak canım her evlilikte böyle sorunlar,meseleler olur.Birbirimize küsüp konuşmazsak halledemeyiz meseleler büyür diyeceksiniz.Neyden rahatsız olmuş siz neyden rahatsız oluyosunuz tane tane anlatın.Bağırıp çağırmayın sakince konuşsun.

Baktınız dozajı arttırıyor bağırıyor bu şekilde sürdüremeyeceğinizi söyleyin.Sakinleştiği zaman konuşun başka işlerle meşgul olun.

Baktınız hala anlamıyor o zaman öküzdür çekip gidin.

Çok teşekkürler yorumun icin. Evet ben ailemin yanina gidiyorum iki haftaligina 2 3 ayda bir gidiyorum. Oturup konusucam yarin dediginiz gibi ama bilgisayar konusuna girmiycem oyle birsey varsa gercekten ele versin kendini istiyorum enayi degilim ben.

Aynen oyle yapicam zaten sakin sakin konsucam anlamazda üste cikmaya çalışırsa valla cirkeflesicem icimde ne varsa dökücem aşırı doldum ayni olursa daha da durmam. Hissediyorum ya sanki sonuna geldik gibi

Yaa tek küsse emin olun 2 gün sonra barisilir ama bu sekilde malesef evin icinde yokmuşum gibi

Bu öküz nişanlıyken nasıldı

Sesi çıkmıyordu o zaman küssen hemen arardi konusurdu.
demek ki gerçek karekterini saklamış şimdi buna baştan müdahale edersen kazanırsın ama benim kaderim deyip çekersen ömür boyu bu sana çektirir
Sana karşı güç savaşı başlatmış

Okuduklarim kendi evliliğimi anımsattı. Yatakları ayırmalar ayrı yemeler yolun ortasinda birakmalar. Benim ki daha kısa sürede olmuştu. Allah yardim cin olsun ama düzelmesini bekleme. Sakin çocuk yapma

demek ki gerçek karekterini saklamış şimdi buna baştan müdahale edersen kazanırsın ama benim kaderim deyip çekersen ömür boyu bu sana çektirir
Sana karşı güç savaşı başlatmış
Evet bunun farkindayim hep alttan alip baristigim icin yine beni bekliyor. Konuscam sakince ama gercekten bu son olacak bir daha da asla bu adimi atmiycam belirticem kendisine de

Okuduklarim kendi evliliğimi anımsattı. Yatakları ayırmalar ayrı yemeler yolun ortasinda birakmalar. Benim ki daha kısa sürede olmuştu. Allah yardim cin olsun ama düzelmesini bekleme. Sakin çocuk yapma
senin öykü ayrılıkla mı sonuçlandı

Gidin konuşmak istediğiniZi söyleyin. Sorun bakalım derdi neymiş. Ne yapmayı düşünüyormuş,hayatı böyle mi geçecekmiş. Sakin,dik,kendinizden emin olun. Söylediklerine göre karar verin ne yapmak istediğinize.

Adam size hiç değer vermiyor. Karşınıza alın yapıcı bir şekilde konuşun. Olmuyorsa uzamasın bence. Çok kızdım ya eşinize. Daha cicim aylarında Boğaz sıkmak nedir ya

Sakın beni yanlıs anlama
.. derdine ortak kalbini sakinlestirme adına bir nebze katkım olsun diye yazıyorum..

Ama neden 2 3 ayda bir bu kadar sık baba evine gidiyorsun hemde 2 haftaligina ...

Adam evde yalnız ..

Evliligin skntıliysa evinde durmaliydın bacım..

Adam gitmeni dort gozle bekliyor o zaman rahat etmek icin...

Telefonda konuşmadığınız birinin yanına neden döndünüz? Birşeyleri halletmeden anlaşmadan gelmeniz garip olmuş. Çünkü normal ayrılmamışsınız. Eşiniz ergen triplerinde. Ne yapalım bir çözüme kavuşturmamız gerekiyor bu meseleyi deyin. Konuşun. Olmadı bir aile danışmanından yardım alın.

Ben seni gayet iyi anladım teşekkür ederim de asil sen beni yanlis anlama sanki sitemim sana gibi olmus. Evliligim bu son ayda sikinti ya girdi aslinda bende annem rahatsiz diye gittim. Aslinda hic konusup duzeltik dedigimiz seyleri de duzeltememisiz bunu da anlamis oldum. Bilgisayara bu kadar oturmazdi ki ne olduysa bu gidisimde olmustur

Hay agzin bal yesin valla kendi sildiklerim bile görünüyor bunu akil edememistir kesin yarin bakicam cok tesekkur ederim canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…