- 20 Ekim 2009
- 9.114
- 16.525
- 823
- Konu Sahibi colorful2000
-
48 saat önce liseli kadar küçük gördüğü bir kıza, olmaz olamaz derken bu gece alkollü yemeğe davet etmesi mi düzgün biri olduğunu gösteriyor?Adam düzgün biriymiş. Başkasının eline düşseydiniz maymun ederdi sizi.
Ve söylediklerinin tamamı doğru.
Biz görüşüyoruz bugün elimi tuttu hem restorana girerken çekincelerimden ötürü hem de akşam eve birakrken arabayı kullanırken elimi tuttu cok kısa eski kız arkadaşı da aradı baya arabanın ekranına yansıdı açmadı ilk sonra birdaha aradı ve açtı baya kızın sesini duydum.nerdesin Emre akşam gelecektim dedi ben kısa bi şok geçirdim yarın gelip esyalarini alabilirsin dedi başka bisey yoksa araba kullanıyorum dedi ve kapadı fazla da ilişmedim.ama gizli olsa farklı olurdu herhalde anlatacagim seyler var da annem bi düşmedi yakamdanAdam düzgün biriymiş. Başkasının eline düşseydiniz maymun ederdi sizi.
Ve söylediklerinin tamamı doğru.
Edit koyayım: mevzu sürüyor mu hala belli değil. Adam hakkında kesin yargıda bulunmuş olmayayım.
Ben beni araştıracagini dşnmüyorum araştırsa laf olur ve erkeklerin bu kadar düşündüğünü sanmıyorum akıl etmiyordur kaldı ki cok da küçük göstermiyorum bizim nesil bira z hormonlu geldi:) alkol istemiyorum diyince üstelemedi sadece ilginç geldi içmeyen bir kız olmadı çevrem de dedi ki ben normalde de alkol almıyorum. Tercih meselesi dedim . Cok enteresan bir kızsın sen dedi o kadar ve yine asla yanaşmadı bi ara üşüdüm baya mesela arkadaşlarımdan biliyorum bu durumda ben seni ısıtırım diyenler olmuş o hiç o topa girmedi cok kibarca ilgilendi48 saat önce liseli kadar küçük gördüğü bir kıza, olmaz olamaz derken bu gece alkollü yemeğe davet etmesi mi düzgün biri olduğunu gösteriyor?
Hadi konu sahibi çocuk denecek yaşta, toy ve aptal aşık modunda da siz nasıl bu kadar eminsiniz acaba?
Şirkette bu kadar popüler biri! küçücük bir araştırmayla kızın yaşını öğrenebilir.
Ayrıca bu düzgün beyefendi neden kızımızla arka kapılarda buluşmayı tercih ediyor, arabaya binerken arkadaşı gördü diye neden rengi atıp, keyfi kaçıyor?
Lütfen gereksiz güven vermeyelim, henüz çok ama çok genç.
. Biliyorum da kapılıyorumKi düşün 33 oldugunı ögrense asla asla izin vermez sen bunun altından kalkamazsin yol yakınken dön
Bu arada liseli gibi görmedi öyle Zannetmiş ki cok da dikkat etmemiş bana ama bence ben öyle küçük durmuyorum foto da eklemiştim yani baya 23 duruyorum48 saat önce liseli kadar küçük gördüğü bir kıza, olmaz olamaz derken bu gece alkollü yemeğe davet etmesi mi düzgün biri olduğunu gösteriyor?
Hadi konu sahibi çocuk denecek yaşta, toy ve aptal aşık modunda da siz nasıl bu kadar eminsiniz acaba?
Şirkette bu kadar popüler biri! küçücük bir araştırmayla kızın yaşını öğrenebilir.
Ayrıca bu düzgün beyefendi neden kızımızla arka kapılarda buluşmayı tercih ediyor, arabaya binerken arkadaşı gördü diye neden rengi atıp, keyfi kaçıyor?
Lütfen gereksiz güven vermeyelim, henüz çok ama çok genç.
Ama değilsin.Bu arada liseli gibi görmedi öyle Zannetmiş ki cok da dikkat etmemiş bana ama bence ben öyle küçük durmuyorum foto da eklemiştim yani baya 23 duruyorum
33müşBu adam kaç yaşında?
Yalan yalanı doğurdu hangi birine doğruyu söylymSen hem bize soruyorsun hem de dediklerimizi çürütmeye çalışıyorsun ama kaçırdığın bir nokta var ki hepimiz tecrübeliyiz. Adam sana acemilik yapacak değil ya. Gözünde öyle bir perde var ki. Malesef acıyla öğreneceksin herşeyi. Hem yalanla bişeyler yapmaya çalışıyorsun. Hem adama hem ailene. İki gün sonra bu işin olacağı olsa hadi binde bir sağlam bi ilişki yaşasan temel ne YALAN.
Yok ben özellikle ona sordum :)
Herkese doğru söyleyeceksin bak düşün herşey güzel gitti adam seni gerçekten sevdi ailen de tamam dedi sonra gerçekler ortaya çıktı adam yalan söylemene kızdı gitti ailen sana sırt çevirdi napacaksın. En kısa süredr doğru söyle herkese.Yalan yalanı doğurdu hangi birine doğruyu söylym
PardonYok ben özellikle ona sordum :)
Yaşı sadece tahmin ediliyor. Kesin 33 bilgisi yok. E o kadar sohbet ettiler, yemek yediler, el ele tutuştular. Adam ısrarla küçüksün dedi, zahmet edip kendi yaşını da söylemiştir herhalde. 33 nokta atışı bilinmez o kadar da değil :)Pardon
Tahminiydi ZAten ama Doğum günü 25 haZiranms 32 yaşında şuan aslindaYaşı sadece tahmin ediliyor. Kesin 33 bilgisi yok. E o kadar sohbet ettiler, yemek yediler, el ele tutuştular. Adam ısrarla küçüksün dedi, zahmet edip kendi yaşını da söylemiştir herhalde. 33 nokta atışı bilinmez o kadar da değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?