İçimi döktüm

ee bak bakiyim ama cok dikkatli ol nerde buluscaksiniz bunalri ögren.zaten adam gibi takılsa bile sen yalan söyledin en büyük hatan orda baslıyor
taamm kötü birsey yapmaz ama bir bilgin olsun sor nereye götürcek seni.

erkeklerin binbir türlü yüzünü görmediğinden anlamıyorsun zaten sorun burda. bu yüzden sorguluyorsun.
masumiyet -arkadaşlık- flört evresi -sonrada ileri gitmeler
sonra da biz yapamıyoruz kafalar uyuşmuyor hadi eyvallah.
yapma kuzucum...
ondan gelen kötü birşey henüz olamaz. henüz çok samimiyetiniz yok. ama böyle giderse kötü birşey olacağı kesin.

o lisedeyken sen dünyada yoktun yahu. yeri geliyor 7 yaş büyüğümüzle kafamız uyuşmuyor. herşey beğenmek hoşlanmak çekim almak değil. sevgili olsanız bile paylaşımlarınız çok az olacak.

Sordum sürpriz yazmis sadece
5 dakkaya üst kapıda ol yaZmış
Ben daha annemlere haber vermedim

O çekime karşı koyamadım bi türlü
Akşam en azından yaşımı söylemeyi tekrar deniceem

Sordum sürpriz yazmis sadece
5 dakkaya üst kapıda ol yaZmış
Ben daha annemlere haber vermedim
hahahah sen tam bir cocuksun ya yanlıs anlama cok tatlısın dikkatli ol canım
abla tavsiyesi herkesin burda söyledikleri sana
genç kızların yalanı ''mervelere gidiyorum'' dersin :)
bizide haberdar et cok merak ettim süprizi neymiş

bu arada eylül doğumlu musun
öyleyse daha 17sin... adam sana yazıyorsa. açık açık sübyancı

Yalan söylemişsin.Yaş 21 e küçük demişken,bi de 18 sin.Bunlar gelip geçici şeyler.Bak her insan da bu adam gibi hoşgörülü bakmaz.Zaafını kullanır.

seviyorum bee

Valla bana da direkt kız nasılsa etkilendi diye sinsi bi his geldi. Ha onun da yaşı 18 20 olsa sempatik gelebilirdi ama öyle değil...

Engel olamıyorum akşam bir daha denerim ama bilmiyorum napicaz nereye gideriz
Aşk yalan kabul etmez şöyle düşün sana aşık oldu ama ilerde yaştan vazgeçti bana yalan söyledin dedi ne olacak. böyle olacağına baştan kabul ederse eder etmezse etmez.

Aşk yalan kabul etmez şöyle düşün sana aşık oldu ama ilerde yaştan vazgeçti bana yalan söyledin dedi ne olacak. böyle olacağına baştan kabul ederse eder etmezse etmez.
Biliyorum biliyorum
ArabadayIz suan ve cok keyifli baya şarkılara eşlik ediyor. Binerken de biri gördü onu tanıyan bir kız keyfi kaçar gibi oldu yapcak birşey Yok dedi. Şimdi daha da keyfini kacirmak istemiyorum indiğimizde söylemeyi düşünüyorum.

Yavrucum zaten olgun yaşta olduğu için böyle stratejik davranıyor.valla sen anlattıkça gözümde kırmızı başlıklı kızın karşısına çıkan kurt canlanıyor

Madem kalbine söz geçiremiyorsun, buraya yaz yaptıklarınızı da bari akıl verelim

Gittiğin yerde yediğine içtiğine dikkat et. 21yaşındasın diye alkol teklif eder falan, fazla kaçırma sakın hatta hiç içme biz biliyoruz yani 18 olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…