- 26 Nisan 2018
- 292
- 33
- 13
- Konu Sahibi colorful2000
-
Bakayım bugün hareketlerine o haldeama şuan siz görüşeli dün bir bugün 2 olacak.
Bugun neler yapacagını kimse bilmiyor ki tatlım
bence adam baya okumuş görmüş geçirmiş , evlilikten dönen biriymiş daha ne olsunSansin sanmasin o yaştaki bir adamla paylasiminiz olamaz. Adam kendini geliştirmiş biriyse hele...
Peki o kanıya nasıl vardınız ? Ben göremiyorsam sizn gördünüz nedir
Yaşımı 18 olduğunu bilmiyor. İlk ben adım attım buna rağmen aşırı tepki vermedi.. ne biliyım böyle kırmaya cekiniyor gibi yaklaşımları oldu.
Buluştuğumuzda gayet resmî şekilde karşıma geçti oturdu affedersiniz gevşek hiç br harekette de bulunmadı yanaşmadı yaklaşmadı ben neyi göremiyorum? He yaşımı yanlış söyledim orda haklısınız benden çokça. Büyük oda tamam ama ondan gelen su an kötü birşey Yok ki varım?
O çekime karşı koyamadım bi türlüerkeklerin binbir türlü yüzünü görmediğinden anlamıyorsun zaten sorun burda. bu yüzden sorguluyorsun.
masumiyet -arkadaşlık- flört evresi -sonrada ileri gitmeler
sonra da biz yapamıyoruz kafalar uyuşmuyor hadi eyvallah.
yapma kuzucum...
ondan gelen kötü birşey henüz olamaz. henüz çok samimiyetiniz yok. ama böyle giderse kötü birşey olacağı kesin.
o lisedeyken sen dünyada yoktun yahu. yeri geliyor 7 yaş büyüğümüzle kafamız uyuşmuyor. herşey beğenmek hoşlanmak çekim almak değil. sevgili olsanız bile paylaşımlarınız çok az olacak.
hahahah sen tam bir cocuksun ya yanlıs anlama cok tatlısın dikkatli ol canımSordum sürpriz yazmis sadece
5 dakkaya üst kapıda ol yaZmış
Ben daha annemlere haber vermedim
Yalan söylemişsin.Yaş 21 e küçük demişken,bi de 18 sin.Bunlar gelip geçici şeyler.Bak her insan da bu adam gibi hoşgörülü bakmaz.Zaafını kullanır.Daha Önce de konu açmıştım benden 15 yaş büyük birine aşık oldum diye.
İnsta dan buldum. Ve yaZdım. Açıldım da, bana çok küçük olduğumu söyledi. Gelip geçici hislerdir bunlar dedi. Öyle degl dedim. Bi 10 yıl sonra beni beğenmezsn bile dedi. Herşey tam olsa bile ben işimi Riske atamam, hayattan beklentilerimiz cok farklıdır dedi. Yeni bi iliskiden çıktım buda beni cok yordu dedi. Belki sana cok iyi gelirim yaşamadan blemeZsin, belki hayatına farklı renkler farklı heyecanlar katarım dedim. Biraz daha konuştuk. Sonra Daha da ileri gittim görüşelim dedim tamam dedi bugün 1 de görüşeceZ. Kalbim duracak sanırım
Güncel
Ve buluştuk.. insta dan söyledklermin çoğunu söyleyemedim tabi yüzüne. Bana hiç o gözle bakmadiigni söyledi senden büyük kiz kardeşim var dedi çok küçüksün (bu arada 21 sanıyor beni) İnan lise öğrencisi zannetmiştim seni dedi. Cok küçük değilm sana göre tecrübesiz olabilirim Dedm . Ben uzun bi iliskiden çıktım ciddiydik dedi neden bitti diye sordum. Ben benden habersiz yapılan seylere kizarim. Benim sevgilime kimse el kol şakaları yapamaz yapma cesaretini görüyorsa bi erkek o kızın benimle işi olamaZ. O çizgiyi çekemedi buyuden de bitti dedi. Maçoluk veya kıskanclik degl hoşlanmam öyle şeylerden dedi. Sana da sürekli şaka yapıyorlar görüyorum kasa da. Makas alanlar,el şakaları. İzin verme bunlara dedi. Cok güzel bi kızsın gözlerin,gülüşün ama ben sana hiçbişi veremem, yaşıtlarınla görüşebilersn dedi şans vermekle başlayabilirsin dedim. Kaç ciddi ilişkin oldu?hayata bakış açın nedir... Benim bi sonraki adımım evlilik olur bunlari senden nasıl beklerim cok başındasın hayatın dedi laylaylom için çıkamam senle dedi. Şuan hayatına yeni birinde alsan 2 seneye anca evlenirsin dedim evet doğru dedi . zaman ver bize biraz dedi
Tanırız birbirimizi daha netleşir görüşür buluşuruz bazı şeyleri tartmama izin ver İnan cok güzelsin keşke ben kücük yada sen büyük olsaydın dedi. Biraz daha konuştuk öyle havadan Sudan işlerden hayallerden .Sokak başına kadar da bıraktı beni. Kalbim kafam yerinde değil hayal gibi. Yarın Görcem işte. Ne diyorsunuz?
Yok eylül değil düzeltirim öylesine kayıt formunu doldurdum ya oda beni 18 değil 21 saniyorbu arada eylül doğumlu musun
öyleyse daha 17sin... adam sana yazıyorsa. açık açık sübyancı
Sanırım başka biri olsa çoktan kullanmıştı bunuYalan söylemişsin.Yaş 21 e küçük demişken,bi de 18 sin.Bunlar gelip geçici şeyler.Bak her insan da bu adam gibi hoşgörülü bakmaz.Zaafını kullanır.
hahahah sen tam bir cocuksun ya yanlıs anlama cok tatlısın dikkatli ol canım
abla tavsiyesi herkesin burda söyledikleri sana
genç kızların yalanı ''mervelere gidiyorum'' dersin :)
bizide haberdar et cok merak ettim süprizi neymiş
Valla bana da direkt kız nasılsa etkilendi diye sinsi bi his geldi. Ha onun da yaşı 18 20 olsa sempatik gelebilirdi ama öyle değil...sinsi mi geldi? bende okuyunca bir kararsız kaldım. Adam etkileniyor olaiblir mi?
böyle güleç güzel kız karşısında belki de içten içe birşeyler hissediyordur. bi kıpırdandı bence adam.
ama sonu cidden iyi olmıcak eger adamda asık falan olrusa seni büyük zannedip hayal kırıkıkları cok fazla olur
Aşk yalan kabul etmez şöyle düşün sana aşık oldu ama ilerde yaştan vazgeçti bana yalan söyledin dedi ne olacak. böyle olacağına baştan kabul ederse eder etmezse etmez.Engel olamıyorum akşam bir daha denerim ama bilmiyorum napicaz nereye gideriz
Biliyorum biliyorumAşk yalan kabul etmez şöyle düşün sana aşık oldu ama ilerde yaştan vazgeçti bana yalan söyledin dedi ne olacak. böyle olacağına baştan kabul ederse eder etmezse etmez.
Yavrucum zaten olgun yaşta olduğu için böyle stratejik davranıyor.valla sen anlattıkça gözümde kırmızı başlıklı kızın karşısına çıkan kurt canlanıyorPeki o kanıya nasıl vardınız ? Ben göremiyorsam sizn gördünüz nedir
Yaşımı 18 olduğunu bilmiyor. İlk ben adım attım buna rağmen aşırı tepki vermedi.. ne biliyım böyle kırmaya cekiniyor gibi yaklaşımları oldu.
Buluştuğumuzda gayet resmî şekilde karşıma geçti oturdu affedersiniz gevşek hiç br harekette de bulunmadı yanaşmadı yaklaşmadı ben neyi göremiyorum? He yaşımı yanlış söyledim orda haklısınız benden çokça. Büyük oda tamam ama ondan gelen su an kötü birşey Yok ki varım?
TamamGittiğin yerde yediğine içtiğine dikkat et. 21yaşındasın diye alkol teklif eder falan, fazla kaçırma sakınhatta hiç içme biz biliyoruz yani 18 olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?