İçimi döktüm

colorful2000

Mademki seni seviyorum,canına okumam Hak!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
292
33
13
Daha Önce de konu açmıştım benden 15 yaş büyük birine aşık oldum diye.
İnsta dan buldum. Ve yaZdım. Açıldım da, bana çok küçük olduğumu söyledi. Gelip geçici hislerdir bunlar dedi. Öyle degl dedim. Bi 10 yıl sonra beni beğenmezsn bile dedi. Herşey tam olsa bile ben işimi Riske atamam, hayattan beklentilerimiz cok farklıdır dedi. Yeni bi iliskiden çıktım buda beni cok yordu dedi. Belki sana cok iyi gelirim yaşamadan blemeZsin, belki hayatına farklı renkler farklı heyecanlar katarım dedim. Biraz daha konuştuk. Sonra Daha da ileri gittim görüşelim dedim tamam dedi bugün 1 de görüşeceZ. Kalbim duracak sanırım

Güncel
Ve buluştuk.. insta dan söyledklermin çoğunu söyleyemedim tabi yüzüne. Bana hiç o gözle bakmadiigni söyledi senden büyük kiz kardeşim var dedi çok küçüksün (bu arada 21 sanıyor beni) İnan lise öğrencisi zannetmiştim seni dedi. Cok küçük değilm sana göre tecrübesiz olabilirim Dedm . Ben uzun bi iliskiden çıktım ciddiydik dedi neden bitti diye sordum. Ben benden habersiz yapılan seylere kizarim. Benim sevgilime kimse el kol şakaları yapamaz yapma cesaretini görüyorsa bi erkek o kızın benimle işi olamaZ. O çizgiyi çekemedi buyuden de bitti dedi. Maçoluk veya kıskanclik degl hoşlanmam öyle şeylerden dedi. Sana da sürekli şaka yapıyorlar görüyorum kasa da. Makas alanlar,el şakaları. İzin verme bunlara dedi. Cok güzel bi kızsın gözlerin,gülüşün ama ben sana hiçbişi veremem, yaşıtlarınla görüşebilersn dedi şans vermekle başlayabilirsin dedim. Kaç ciddi ilişkin oldu?hayata bakış açın nedir... Benim bi sonraki adımım evlilik olur bunlari senden nasıl beklerim cok başındasın hayatın dedi laylaylom için çıkamam senle dedi. Şuan hayatına yeni birinde alsan 2 seneye anca evlenirsin dedim evet doğru dedi . zaman ver bize biraz dedi
Tanırız birbirimizi daha netleşir görüşür buluşuruz bazı şeyleri tartmama izin ver İnan cok güzelsin keşke ben kücük yada sen büyük olsaydın dedi. Biraz daha konuştuk öyle havadan Sudan işlerden hayallerden .Sokak başına kadar da bıraktı beni. Kalbim kafam yerinde değil hayal gibi. Yarın Görcem işte. Ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
Olmaz be canım, hadi 25-30 arası olsan derdim aklı başında görmüş geçirmiş. Kesinlikle yanlış anlama bu seni küçük gördüğümden değil. Beklentilerin, düşüncelerin, hayatın o kadar değişecek ki sen bile şaşıracaksın. Adam doğrusunu yapmış, bi daha üsteleme.

O da dahil heves sanıyor ama değil cok farklı hissediyorum ve eğer olmicaksa da herZaman içimde klcgindan emnim

28 yas çok da buyuk değil desen ki 38 tamam muhtemelen seni kırmamak için görüşmeyi kabul etmiş

Pişman misin peki?
İlk seneler insanın gözü birşey görmüyor ama kuşak farkı olduğu zaman catısma başlıyor , görüş ayrılıkları olabiliyor , sana normal gelen bisey ona anormal gelebiliyor mesela , tanı tart,ölç ona göre karara ver.hiçmi olmaz desen olur neden olmasın ama iyi düşünün

10 yas demişsiniz ben 30 yaşındayım 45 yasında birisiyle ay neden olmasın
Ama siz 30 yaşındasınız tabi ki olur, çok da güzel olur belki bazı açılardan. Ama bu kız 18, o yaşlarımızı bi düşünelim aklımız havalardaydı, kişiliğimiz oturmamıştı, hayatı tanımıyorduk. Çok küçük daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…