- 26 Nisan 2018
- 292
- 33
- 13
- Konu Sahibi colorful2000
-
18Yaşın kaç?
Olmaz be canım, hadi 25-30 arası olsan derdim aklı başında görmüş geçirmiş. Kesinlikle yanlış anlama bu seni küçük gördüğümden değil. Beklentilerin, düşüncelerin, hayatın o kadar değişecek ki sen bile şaşıracaksın. Adam doğrusunu yapmış, bi daha üsteleme.
Konuşmadan anladığım kadarıyla daha cok o beni tersine ikna etmek istiyor gibiBelki görüşmen fikrinin değişmesine yardımcı olur ama dikkat et
Sanırım demek istediği ben kasa da calisan biriyim o beyaz yaka duyulursa işine son verilir herhaldeİşimi riske atamam derken? Daha reşit olmamandan mı bahsediyor yoksa? Ne işin var koca adamla?
O da dahil heves sanıyor ama değil cok farklı hissediyorum ve eğer olmicaksa da herZaman içimde klcgindan emnimOlmaz be canım, hadi 25-30 arası olsan derdim aklı başında görmüş geçirmiş. Kesinlikle yanlış anlama bu seni küçük gördüğümden değil. Beklentilerin, düşüncelerin, hayatın o kadar değişecek ki sen bile şaşıracaksın. Adam doğrusunu yapmış, bi daha üsteleme.
Pişman misin peki?Benim eşimlede 12 yas var. Anlaşıyormuyuz dersen çatıştığımız çok nokta var , iyi düşün canım:)
Ben 18 o 33 olmicagni anlatmak istiyor bence28 yas çok da buyuk değil desen ki 38 tamam muhtemelen seni kırmamak için görüşmeyi kabul etmiş
10 yas demişsiniz ben 30 yaşındayım 45 yasında birisiyle ay neden olmasınBen 18 o 33 olmicagni anlatmak istiyor bence
Bi şey soracağım gerçekten eylül 2000 doğumlu musun?Sanırım demek istediği ben kasa da calisan biriyim o beyaz yaka duyulursa işine son verilir herhalde
Bilmiyorum bunu calisanlar DAha iyi bilir
Umarim olur ns davranayım npiyim bilmiyorum direk elini tutsam aklımdan kötü seyler geçiyor da tutcam kendimi :)10 yas demişsiniz ben 30 yaşındayım 45 yasında birisiyle ay neden olmasın
İlk seneler insanın gözü birşey görmüyor ama kuşak farkı olduğu zaman catısma başlıyor , görüş ayrılıkları olabiliyor , sana normal gelen bisey ona anormal gelebiliyor mesela , tanı tart,ölç ona göre karara ver.hiçmi olmaz desen olur neden olmasın ama iyi düşününPişman misin peki?
Yok şubat 2000 onu öylesine girdinmBi şey soracağım gerçekten eylül 2000 doğumlu musun?
Ama siz 30 yaşındasınız tabi ki olur, çok da güzel olur belki bazı açılardan. Ama bu kız 18, o yaşlarımızı bi düşünelim aklımız havalardaydı, kişiliğimiz oturmamıştı, hayatı tanımıyorduk. Çok küçük daha...10 yas demişsiniz ben 30 yaşındayım 45 yasında birisiyle ay neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?