- 26 Nisan 2018
- 292
- 33
- 13
- Konu Sahibi colorful2000
-
O niyetle yazıyorum gerçekten attığım adımları önlemeye yardımcı olursunuz diyeMadem kalbine söz geçiremiyorsun, buraya yaz yaptıklarınızı da bari akıl verelim
Bizi dinlersin umarım ama pek dinliyor değilsin... istediğin şeyleri duymak amacın :) bu akşam mutlaka söyle bahane bahaneyi doğururO niyetle yazıyorum gerçekten attığım adımları önlemeye yardımcı olursunuz diye
Şimdiiii cok lüks biryere geldik Beşiktaş da. Yemek yemek icin. Benim üstümde baya jean ve kapşonlu Sweat vardı girmem ben buraya dedim bu Halimle. Hayır sacmalama cok güzelsin dedi. Ya tabi dedim kadinlar elbiseli adamlar jilet. Gerçekten cok gÜzelsin onların hepsinden gÜzelsin dedi ve elimi tuttuğu gibi içeri cekti baya el ele girdik.Bizi dinlersin umarım ama pek dinliyor değilsin... istediğin şeyleri duymak amacın :) bu akşam mutlaka söyle bahane bahaneyi doğurur
Devam et bakalımŞimdiiii cok lüks biryere geldik Beşiktaş da. Yemek yemek icin. Benim üstümde baya jean ve kapşonlu Sweat vardı girmem ben buraya dedim bu Halimle. Hayır sacmalama cok güzelsin dedi. Ya tabi dedim kadinlar elbiseli adamlar jilet. Gerçekten cok gÜzelsin onların hepsinden gÜzelsin dedi ve elimi tuttuğu gibi içeri cekti baya el ele girdik.
Oturduk manzarali bi yere önden blmedigim bi alkol istedi sen ne alırsın dedi su dedim su mu dedi şaşırdı baya su sadece evet dedm bisey demedi kalkti şimdi lavabo da sanirim. Çokmu tuhaf oldu sizce su an böyle? Bide vallahi cok utanıyorum herkes gıcır
En sonun da annem anlayacak zaten ki anladı da bence msj attım arkadaşla olcam diye çat aradı açmak zorunda kaldım. Ve kasılarak konuştum kesin çaktı akşam sıkıştırır beniDevam et bakalım
Nasılsa kimseyi dinlemiyorsun,dinlemeyeceksin de
Anneme yazıyorum sanıyordu şimdi ara veriyorumoooo an be an durum raporu
Anneme yazıyorum sanıyordu şimdi ara veriyorumyaZarim yine
Garipsemedim ben kendime güvenmezken klişe de olsa motive etmek istedi onun dışında öyle çokta klişe sözleri Yok havadan gerilir sandım Ama gayet sohbetli :)Bu adam seni nasıl etkiledi anlamadım.Davranışları söyledkleri o kadar klişe ki! Yok sen hepsinden güzelsin falanResmen istemem yan cebime koy durumu.İstese uzak durur sizden.
Emre’ye söylerim tabioldu. selam söyle emir e..
Karşım da oturdukça tüm samimiyetimle sölüyorum bende onaylamıyorum. Ama heyecanımı da bastıramıyorum ona karşı bence oda gayet farkında bunun, gözlerin ışıl ışıl diyip duruyor biz hala dışardayız eve nasıl dönerim artık annem beni tarar mı bilemiyorum tararsa tarasın değerYaptığınız şeyi onaylamıyorum da heyecanınız çok tatlı yalnızUmarım uzulmezsiniz sonunda
Hergün görünce isim kazınıyoraferin. hafızan kuvvetliymiş
Ben kızın yalan söyleiidignin düşnmüyorum diger arkadaslarinda dedigi gibi heycanı cok güzel ysnsıtıyor bence ama yanlış yoldaaferin. hafızan kuvvetliymiş
Biraz iradeli olmalısın bence. Umarım yakınlaşmadınız yaklasmadi dimi sanaEvdeyim, güzel bir akşamdı bozamadım
Ki düşün 33 oldugunı ögrense asla asla izin vermez sen bunun altından kalkamazsin yol yakınken dönAnnemle de tartıştım , anladı haliyle bende itiraf ettim 24 yaşında dedm ona bile inanılmaz köpürdü 24 nerde 33 nerde bi bilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?