İçimi döktüm

Ee annen gitti mi, anlatacaklarım var diyordun?
Uyumuşum. Evet eski kız arkadaşını anlattı baya ben sordum aslinda. Bir şekilde birşey hissediyormusuna getirdim. Uzun bi ilişkmiz oldu dedi sevgi oluşuyor sonuçta cok şey paylaştık aynı evi bile dedi. Ama şu an bir his beslemiyorum dedi. Aşıktın ve unuttun mu hemen dedim. Aşık değildim ben hiç aşık olmadım sevgiydi dedi ve hemen bitti ben bana yapılan seyleri Yok sayamam görmezden gelemem dedi. Yalan mı söyledi dedim. Evet dedi konuşmaya bile gerek Yok dedi. Bana sordu aşık oldum mu falan diye olmadım dedm . Bi gülümsedi inanmadı herhalde noldu dedm Yok bisey dedi. Elimi tuttuğu an da ki heyecanı hiçrbisey de yaşamadım cok farkında bence. Ama Burda ki herkes haklı zaten yalan söylediğimi anlayınca o kız gibi sonum olcak. Şimdi buluşcaz onu bekliyorum biraz erken geldim .
Hem cok mutluyum hem cok mutsuz saçma sapan bir hal aldı

18 yasindayken benden 15 yas buyuk adamlara amca diyordum
Vay anasini devir amma degismis
Git pesinden kos cocugum , harika bir iliski yasarsiniz , sonunda da cok mutlu olursun cunku normali budur zaten cocuklar amcalarla beraber olmali
Amca gibi durmuyor cok genç cok fit duruyor ondan belki kabullenemedim keşke yaşıtım olsaydi

Söylemeye caliscam yeniden. Hep ben buna yeltenirken ya bi bakış atıyor ya gülümsüyor bozamıyorum o anı
Haksızlık gibi geliyor

Daha annenden kurtulup suraya 2 kelam yazamiyorsun. 33 yasinda biriylr iliskiyi nasil yasayacaksin. 15 yas cook fazla senin hayatinin en guzel yillarinda o ya yasliliktan kipirdayamayacak yada ölmüş olacak.

Ben dün üşenmedim senin iki konunu da baştan aşağı okudum ve affedersin ama biraz salladığına karar verdim.

Hatta 33 yaşında bi adamla ilişki yaşamandansa uyduruyo olman senin için daha hayırlı bile olur.

Yani umarım uyduruyosundur bunları, umarım..

babam yaşında degl o kadar da değil

senin okulun yok mu? benim bildiğim 2000lilerin şuan deli gibi ders çalışıyor olması lazım.

gece bi vakit çıkıp adamla yemeğe gidiyorsun anan baban yok mu kızım nereye demiyorlar mı?

eğer daha 18'ine girmediysen ve çalışıyorsan şikayette bulunalım devlet ilgilensin seninle. şaka gibi bir de babam yaşında değil diyorsun.

En azıdan simdi söyle sen buksdar heycanlanırkenn karşındaki adam da hic tepki yok ? Bence de birsey hissetmiyor senin kalbin eminin suan bile yerinden cıkacakken bide git onun kalbine bi dokun bak cidden abla tavsiyesi bunu bi yap aradaki farkı gör sonra da ben sana bisi sölicem de anlat gitsin

Okulum yok abla ben adını veremiyorum ama çooook büyük bir firmada kasa bölmündeyim kahve çay servisi kahvaltı servisi uluslararası calisan bir otomobil firması yaşım 18 olmasa zaten almazlar merak etmeyin yani 6 şubat 2000 doğumluyum reşitim ve suan 18 olduğumu söylicem bunu başarıcam
Annem de babam da sağlar zaten duyarlarsa sonu çok kötü olur babamdan cok cekinirim.

Yaa şöyle duruma bakıyorum ikinizi hayal ediyorum da gözüme hiç hoş manzara gelmiyor. Sakın sokakta karşıma çıkmayın:) adam ne kadar genç ne kadar fit acaba... Ya da sen mi büyük gösteriyorsun. Gerçekten hiç hoş değil. Hele o adamın yaptigi. Resmen toylugunu kullanıyor
.bunu yaparken de kendini yüce bir insan gibi gösteriyor ya. Ayy delirdim.

OyuDen görüşelim dedim

okulun niye yok annen baban mı çalıştırıyor seni? kafana göre liseyi bırakamazsın.

Burda ben stajyer olarak da çalıştım şimdide işe alındım. Sonraki amacım güvenlik kısmına geçmek dil kursuna da gidiyorum yabancı dil ile beyaz yaka olma hedefim var. Fakat ailem bunu duyarsa zaten işten alır beni yada daha kötüsü
Severken böyle bir hal alması bilmiyorum

okulun niye yok annen baban mı çalıştırıyor seni? kafana göre liseyi bırakamazsın.
Çalıştırmıyorlar açıkdan lise yaptım
İstemedim Cok dik kafalıydım caliscam da caliscam dedim biz öyle cok zengin değiliz ben hep iyi yerlere gelmek istedim takıntı da yaptım. Annemle babamla cok tartıştım bu yüzden. Ailede 4 çocuk var oyundan yetermiyorlar zaman zaman ve sıkıldım destek olmak istedim biraz

anladım. ben açık lise okuduğunu bilmiyordum. yine de açık lisede ne stajı oluyor bilmiyorum ama bu yaşta çalışmaman lazım. çok çalışmak istiyorsan ders çalışsaydın mesela,18 yaşındasın daha kart horozun birinin peşine takılacak yaşta değilsin.

Dünyada daha neler var,nereler var keşke bilsen. Bu kadar küçük değil,göz önünde olan bir adamla bir hayat geçirmekten ibaret değil dünya emin ol.

Yazık ediyorsun kendine ve ben buradaki kadınların bazılarına akıl erdiremiyorum. sen daha 18 yaşındasın,karşındaki adam çok büyük. hayattan alacağının çoğunu almış zaten. Kendine yazık edersin gerçekten.

dünya pembe dizi filan değil. filmlerdeki gibi o adamın sana ev,aile olacağının garantisi yok. daha hayatta hiçbir güvencen yokken ve kandırılmaya çok müsait bir yaştayken böyle şeylere girişme.

Önce kendi hayatını şekillendirmen gerekiyor,bir adamın peşinde sürüklenmekten daha önemli düşüncelerinin olması lazım.

Yahu ne cesaret internetten tanış birde 15 yaş büyük senden git buluş yavrum hiçmi haber izlemiyorsun sen ,hem daha bu yaşta bu hayaller ,harcanırsın uzak dur

33 yaşına gelmiş hiç aşık olmamış, sen olmadım deyince bıyık altından gülüyor he mi
hergün elini tutmak için mi buluşuyor seninle? 4. Gün ne isteyeceğini biz tahmin ediyoruz güzelimde bi de sen anlasan

Işık hızıyla gelişmeler yaşıyorsun, inşallah gençlik heyecanıyla atıyorsundur bunları. Yoksa gerçekten üzüleceksin.

Daha ilk gün demedi mi el kol şakası yapılmasına izin verdiği için beni haketmiyor, bu yüzden ayrıldım diye. Şimdi yalan yüzünden mi dedi?

Öğrendim ..kızın anlattığına göre kız arkadaşı gece bir erkek arkadaşıyla eğlenmeye gitmiş buda sorgusuz sualsiz bitirmiş

Aşık değildim ben hiç aşık olmadım sevgiydi dedi ve hemen bitti ben bana yapılan seyleri Yok sayamam görmezden gelemem dedi. Yalan mı söyledi dedim. Evet dedi konuşmaya bile gerek Yok dedi.

Bak bu adam bariz yalan söylüyor

O zaman bugün gerçekleri söyle ne kadar erken söylersen o kadar iyi. Belki bizim sana gösyermeye çalıştığımız ama senin inatla anlamafığın yolu o gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…