İçimi döktüm

Lise mezunu beyaz yaka mi olacaksin?
Hic mi cevrende akilli biri yok senin ?

Huhu???? Söyledin mi gerçekleri? Hem neden sessizleştin bak o kadar şey söylendi yok mu bir açıklaman?

Huhu???? Söyledin mi gerçekleri? Hem neden sessizleştin bak o kadar şey söylendi yok mu bir açıklaman?
Baya arabeske bağladım ben şimdi,gerçekleri söyleyemedim ama görüşmek istemediğimi söyledim. Sana bir terbiyesizligm mi oldu dedi Yok olmadı dedim.
Tamam seni eve bırakayım dedi. Gerek Yok sağol kendim dönerim dedm.
Yollar da sürünmeni istemiyorum dedi ben buluşmayı teklif ettim ben bırakırım dedi. Ve sokak başına kadar bıraktı bu süreçte izledim onu görüşmek istemiyorsun ama şu an beni izliyorsun dedi izlemiyorum dedm başka da birşey konuşmadık tüm yol boyu

En iyisini yapmışsın canımcım aferin sana.Boşver inan senin yaşındakiler daha eğlenceli.O yaştaki adamlar kompleksli ve egolu olur.Sen iki buluşmada anlayamamış olabilirsin.
Benim unutmam icin bölüm değişikliği talep etmem lazım yan daha önce istemiştim red edilmişti
Umarım yan binaya yollarlar

Amacın ne peki? Devamı ne yani bu işin???

Umarım gerçekten bu yönde olur adımın. Bi öyle bi böyle olmasın bu iş
Sabah onu görcem, hala içim kıpır kıpır
Nefesim daralıyor içim sıkışıyor
Görmeyim desem o da olmuyor
Gelicek sabah gelicez göz göz öf acilen cikmam lazim ordan
Oda şaşırdı bence bir değişik baktı yüzüme görüşmeyelim diyince

Tamam da yani kararının arkasında durabilecek misin? Çocuk oyuncağı edip adamın da seni oyuncak gibi kullanmasına izin verme. Madem öyle yaşını da söyle yalan söyledim sana da. Gerekirse mesaj ay mesajda de.

Tamam da yani kararının arkasında durabilecek misin? Çocuk oyuncağı edip adamın da seni oyuncak gibi kullanmasına izin verme. Madem öyle yaşını da söyle yalan söyledim sana da. Gerekirse mesaj ay mesajda de.
Hiç söylemesem ? Görmezden gelsem yolumu çevirsem baya utanıyorum gerçeği bilmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…