- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi derdime derman
-
Aslında zırnık vermeyecekler, çünkü bir kıymeti olmuyor. Ev veriyorlar niye ufak diyor, altın veriyorlar neden az diyor. Çalışsın kendileri yapsın bakalım nasıl oluyor... Bir salon bir oda 50 m2 ev için üç bin yıl çalışsınlarda görsünler dünya kaç bucak.İnsanlar çalışıp kazanmış, bir de hanımefendi rahat etsin diye evlerini altınlarını verecekler. Ne güzel dünya.
Vallahi pes !!! Bi zahmet sizin anne babanız da taksın birer tane de 4 olsun sizde de . Nişanlınıza siz saat aldınız mı? Madem adetlere bu kadar meraklısınız sizin de almanız lazım gelir. Ailenin gelirinden size ne yahu!Ben de istemedim zaten.
Bakin diyosunuz ki 4 bilezik vrdi sadece.
Bende 2 olucak.
Canım 5i biyerde yi kırmızı kurdelayla mı takmıcak halat zinciriyle alcaktır ve nerden baksan 10.000e yakın tutcak takı seti desen işçilikli olanları çok pahalı ki şu ara altın aldı başını gidiyo yani ayıp etmişsin ha bizde kızın anne babası da takar çünkü damata yapacak seçenek yok alyans saat zincir künye dışında damatlar da zincir künye takmıyo diye bilezik yaparlaronun yerine dedim ama. 5 i 1 yerdeyi kullanamayacağım bir daha kenarda duracak
Ay :) ne olursa olsun siz mutlu olun canım,ha bilezik ha 5 i 1 yerde boşverMerhaba,
düğünüme çok az kalmışken içten içe üzülmeme sebep olan bir durum oldu.
benim ailem takı konusunda karşı taraftan hiçbir şey talep etmedi.
nişanlımın ailesi de benim aileme bu konuyu açmadı.
sadece nişanlım bana, gerdanlık seti, tektaş, saat.bilezik ve 5i 1 yerde takcaklarını söyledi.
2 tane bilezik 1 tane de kelepçe alınmıştı. ben düğünde de bilezik takılır diye düşünmüştüm.
2 bilezik bana çok çok az geldi. hem nişan hem düğün için. ve nişanlımım ailesi variyetli.
evet evleniyoruz masrafımız çok, onların da ödeme yaptığı bir yer vardı. yeni bitti. çok bolda olmayabilirler.
ama burda sadece nişanda 2 bilezik takılır.
nişanlımı dedim. 5i 1 yerde yerine bilezik takılsın o zaman. kolumda dursun dedim.
o da 5i 1 yerde de merağı olduğunu söylüyor ve bileziği az bulduğum için kırıldı..
ama yine de bilezik yaparız o zaman dedi.
şimdi ben bu konuya biraz taktım ve üzüldüm.
bu konular dile geldiği için de utanıyorum açıkçası. ama ekstra bir şey istemedim. onun yerine bilezik olsun dedim.
hatalı mıyım sizce?
Sevgi bir çok şeyin üzerini örtmesi gerek bence. Sonuçta ne takılırsa takılsın sen ve eşine gelecek bunlar. Sen takılanı mı az buldun yoksa insanlar konuşacak diye mi takıldın , ilk önce ona karar vermelisin. Senin ailen bile hiçbir şey dememişler takı için. Çünkü önemli olan sizin mutlu olmanız. Diyorsun ki nişanlımın ailesinin durumu çok iyi, o zaman zaten siz zorda kalırsanızz mutlaka yardım edeceklerdir.Merhaba,
sadece nişanlım bana, gerdanlık seti, tektaş, saat.bilezik ve 5i 1 yerde takcaklarını söyledi.
2 tane bilezik 1 tane de kelepçe alınmıştı. ben düğünde de bilezik takılır diye düşünmüştüm.
2 bilezik bana çok çok az geldi. hem nişan hem düğün için. ve nişanlımım ailesi variyetli.
evet evleniyoruz masrafımız çok, onların da ödeme yaptığı bir yer vardı. yeni bitti. çok bolda olmayabilirler.
nişanlımı dedim. 5i 1 yerde yerine bilezik takılsın o zaman. kolumda dursun dedim.
o da 5i 1 yerde de merağı olduğunu söylüyor ve bileziği az bulduğum için kırıldı..
bu konular dile geldiği için de utanıyorum açıkçası. ama ekstra bir şey istemedim. onun yerine bilezik olsun dedim.
hatalı mıyım sizce?
Bende aynı fikirdeyim2 bilezik nişanda takmışlar anladığım kadarıyla
2 bilezik de düğünde taksınlar istiyorsunuz
5 i 1 yerde takmayın onun yerine bilezik takın diyorsunuz
olumsuz yorum yapan arkadaşlara katılmıyorum
bence bu çok büyük bir istek değil
siz nişanlınıza karşı diler getirmişsiniz, ailesi yapar veya yapmaz onlara kalmış
ama sonuç her ne olursa olsun üzülmeyin
o da altın o da altın sonuçta..
Bende de öyle oldu kabul edildi . Eğer 80 100 gramsa bizimki nasıl kabul oldu diye düşündüm. Birde şöyle birşey var herkesin gücü o kadar altın vs takmaya yetmeyebilir ee ne olacak evlenemesinler miNe alakası var ben 10 gr altın dedim hoca az dedi ama kabul etti hem mehiri istersen kocana helal edebilirsin vermek zorunda kalmaz o zaman
Merhaba,
hatalı mıyım sizce?
onların çocuğuyla evlendiğim içindir herhalde
Ne kadar güzel sizi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?