İçimi rahatlatır mısınız?

Bir ara beşibiryerde alacam diye tutturduydum, ahahaha saat bile nadir takarım halbuki. O dönem reşat meşat öğrendiydim :)

Bir de böyle bir sürü değil ama tek kalın bilezikleri severim, adı varsa da bilmiyorum.
Sevdiğinizin ismi kelepçe olsa gerek

Bence onlardan istesin ocağa incir ağacı dikmelik tam
Ya bilezik almak istiyoruz eşimle geçen baktık . 6000 tl civarı o dediklerin 22 ayar olanlar . Ama ben asla takamam kollarım o kadar ince ki barbie bebeğin koluna takmakla bana takmak aynı olur

Utanmakta haklısınız . Ayıp yahu .

Değerinizi gerçekten bu altınlar mı belirliyor hatunlar ?

Aksine kendinize fiyat biçiyorsunuz böyle takı listesi yaparak .

Bu bir hediyedir . Kalpler ısınsın diye . Kimse size " başlık parası " kafasında altın almak zorunda bile değil .

Size hediye olarak taki takiyorlar.

Siz kendinize bedel biciyor gibi pazarliga tutusuyorsunuz.

Konu cirkinlesmeye musait.

Bana sadece ailesinin varligi icin evleniyorsunuz gibi geliyor. Evlerine goz dikmistiniz en son.

Esimin aileai bana bi ceyrek bile yapmadilar..esim onlarin yerine alip takti oda borca harca gitti.
Arkadasim.mutluluguna bak..20 tane bilezik takilan dubleks ev alinan,60 binlik araba hediye esilen bi arkadasim bosanma asamasinda.bi suru sorun tasadi simdi sallantidalar..
Benim.ise tam tersi ama cok sukur mutlu huzurlu bi evliligim var.ve esimde bende sirt sirta verdik suan cok iyi yerlerdeyiz hamd olsun.
Burak ne takarlarsa taksinlar naif ol biraz..ha 2 bilezik ha 4 bilezik cidden ne fark var kaldiki 5 i bi yerde yapmislar

bana nişan yüzüğü bile alamamışlardı, benim için önemli olan takı değil eşimin ilgisi ve kırmayın onu. 2 yıl oldu evlendiğimiz ama her şey hep yolunda gitti maddi şeyleri dert etmeden mutlu olmak daha kolayy

Belki çoğu kişi seni haklı bulur ama bencr hatalısın.
Dünyaları takıyolar zaten

Valla bendeki gibi hem bi bok yapmayip hem iki gun sonra maasimin hesabini altimdaki arabanin bankamdaki paranin hesabini yaparlarsa sonu bosanma oluyor... O yuzden imkanlari varsa yapsinlar...
Aynen...
Şansa da bağlı
Bizler boynumuzu büküp bişey istemeyiz onlar da daha çok sömürler

Aynen...
Şansa da bağlı
Bizler boynumuzu büküp bişey istemeyiz onlar da daha çok sömürler

Oyle ben cirkeflik yapsaydim ses edemiceklerdi... Nikah kiyildi 1 ay gecmeden benim arabanin satilma mevzusu acildi... bende kocayi bosarim arabayi satmam dedimki cidden isimden dolayi elim ayagim resmen 3 kuruma bakiyorum gun icinde bazen defalarca gidip geliyorum... Bide maasim cok diye kardeslerine yardim beklediler ben soz vermisim kendime bisey alamazmisim onlarin kesesi ortakmis mis misss....

Şuan ayrı mısınız peki devam mı
Paramıza göz dikiyorlar bazen
Sinir oluyorum kese ortak ne alaka
Başkalarının fakirliği Benim suçum değil
Ayrıca eskisi gibi fakir de kalmadı
Evinde en gemiş ekran tv
Bizde yok
Kola içer
Paraları savurur
Gezer tozar
Telefona 4.000 verir
Sora da fakir ayakları
Bazı şeyler insanın elinde bal gibi

Bosanma davam devam ediyor suanda kesin ayrilicaz ama nezaman belli degil... Kp emekli iyi bi kurumdan ama alkol vs nedeniyle elinde para kalmiyor 29 yasindaki gorumcem ve 30 yasindaki kaynim calismiyor... O yasta adamlara asla bakmam... Benim kardesimde o yaslarda ve yillardir calisiyor... Yani fakirlik degil bizimkilerin sonunu alkol zevk sefa tembellik ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…