Güzel söz.bende senin sayfana göz atiyim dedim5. Günün sözü:MOTİVASYON SENİ HAREKETE GEÇİRİR ALIŞKANLIK İSE DEVAM ETMENİ SAĞLAR
İyi yapmışsın canımGüzel söz.bende senin sayfana göz atiyim dedim
Anlamadım ne demek istediğini canım. Haydi yine yeniden grubu çok aktif. İstersen oraya bir bak.Kızlar ben yazabileceğiniz bir gurup arıyorum önerimiz var mi
Yanı yarışa bileceğim bir gurup demek istedim çünkü burası bir günlük ve senin günlüğün kendimi kötü hissettim tek menü paylaşan olarak sanki isgal etmiş gibi hissettimAnlamadım ne demek istediğini canım. Haydi yine yeniden grubu çok aktif. İstersen oraya bir bak.
Yok canım. ben pek giremiyorum . işgal etmedin. iyi yaptın ama ben menü paylasıp sonra yazmayınca da motivasyonum bozuluyor o yüzden pek yazmak istemiyorum.Yanı yarışa bileceğim bir gurup demek istedim çünkü burası bir günlük ve senin günlüğün kendimi kötü hissettim tek menü paylaşan olarak sanki isgal etmiş gibi hissettim
Bugün yemeğimi herkesinki kadar yedim. Suyun çoğunu tarçınlı içtim.
Bugün diyet. Yapan ve zayıflayan bir komşum ile konuŞtum. Az yersen kilo veremezsin dengeli beslen dedi. ve kendi yaptıklarından bahsetti. Klasik 6 ögünlük diyetlerden.
Çok güzel hazirlamissin en iyi sen kendini tanırsın neler yapabileceğini en iyi sen bilirsin kendi koşullarına göre kendini zorlamadan hemen yarın olacakmış gibi değil uzun mesafede stratejini sen olusturabilirsin kendine güven asla vazgecmeCuma yarışmasının mezunlarınin BAŞARI hikayelerine baktım. İnsanlar ne kadar güzel kilo vermişler. Bende kasınca kafaya takınca kilo veremiyorum ne kadar az yesemde olmuyor. Bu yüzden normal yeme duzenimi ayarlamaya karar verdim.
Şu şekilde karar verdim.
1. Sabah kalkınca 2 bardak limonlu su içileçek .
2. Gün içinde en az 2 lt su içileçek yarısı tarçınli .
3. Spordan yarım saat önce 2 si bir arada kahve.
4. Akşam en geç 7 de yemek yenilecek
5. Akşam 10 da tarçınlı süt içileçek
6. Tartı günü cumartesi olacak
7. Cumartesi günü 1 kilo vermiş olursam pazar günü 1 küçük tatlı yiyeceğim. Tatlı olmadan olmuyor çok zorlanıyorum. Onunla zayıflamayi başaracağım
8. haftanın 6 günü spor yapılaca. Hafta içi 3 gün spor salonunda 3 günü leslie 2 miles. Pazar günü tatlı yediğimde 3 miles yapacağım amacım 10000 adım duruma göre hareket edeceğim aslında.
Geriye 74 gün kaldı ve ben bu kurallara uyarsam inşallah zayıflarim .
Bugün yemek yediğim için tartılmadim. Yarın tartılacaigim.
Canım benim çok teşekkür ederim desteğin içinÇok güzel hazirlamissin en iyi sen kendini tanırsın neler yapabileceğini en iyi sen bilirsin kendi koşullarına göre kendini zorlamadan hemen yarın olacakmış gibi değil uzun mesafede stratejini sen olusturabilirsin kendine güven asla vazgecme
düm 8. gurupta sana yazdım ama tlf olduğundan hata verdiEvet eve gelirken ekmeği yine kaçırdım.
Evde yiyecek birşey yoktu ekmek arası birşeyler yedim. Akşam da sekizde azıcık yemek yedim. 10 da neskafe ve şimdi spor yapıyorum. 2 Litre su içildi
Canım benim tavsiyelerin için çok çok teşekkür ederim. Acayip motive oldum.düm 8. gurupta sana yazdım ama tlf olduğundan hata verdi
sen 23 yaşında genceciksin
şimdiye kadar yapmak istediklerini başarmışsın maşallah ben senin yaşındayken daha üniversitedeydim
bu yaşta öğretmen ve çocuk sahibisin
senden büyük kızkardeşim var daha annem ona çocuk gözüyle bakıyo yani sen daha ananın kuzusuyken çok yol almışsın
bu yaşlarını kilolu görünümünle zay etme belki kilo yakışıyordur avutma kendini bu sözlerle.
tatlı olmayı bırak güzel çekici fit bir anne ol
şimdi vermezsen kiloları hep böyle devam eder
sen ki her şeyi başarmışsın bunu mu yapamayacaksın ayda 4 kilodan 3 ay kendini tutsan sonuç nasıl güzel olacak
hep kilolu biri olarak 68 kilo iken girdiğim mağazalarda ki memnuniyetimi mutluluğumu anlatamam
inanırmısın kaç yıldır sadece ihtiyaçtan mağazaya gidip ne olursa alan biri olarak artık beğendiğim şeyleri alıp bir tarzım olsun istiyorum
sen bunları yaşama diye anlatıyorum çünkü insanın yaşama sevincini alıyor bu kilolar
seinle aramızda 10 yaş var buna dayanarak saninle tecrübelerimi paylaşıyorum
- önce karar ver
- kimseye diyet yaptığından bahsetme
- önüne yememen gereken şey geldiğinde tıkabasa yemişim çok tokum bunuda yersem kusarım de
- biri sana çok zayıflamışsın dediğinde yooo aksine bu aralar çok yiyorum kilo almışım de
- iyice araştır hangi yöntem sana uygunsa kurallarını belirle
- bir tarih önüne koyup kendini strese sokma sen gerekeni yap sen kilo verme kilolar senden gitsin
bazı seyleri akışına bırak
- bide en iyi sen kendini tanıyorsun ne yediğinde kilo veremediğini sen biliyorsun onları bul ve çıkar hayatından
- aslında hepimiz araştıra araştıra neyin sağlıklı olduğunu neyin cız olduğunu gayet iyi biliyoruz ama hep ama
çıkaralım artık amaları.
sana güveniyorum kendinin farkına var neler yaptın daha neler yapabilirsin bunu sende biliyorsun
Canım benim iyi ki varsın. Çok iyi motive oldum. Gerçekten bunu da başaracağım. Tecrübelerinden faydalanacagmdan emin olabilirsin. Bende yıllardir kıyafet alamıyorum kendime şişko olduğum için. Ama gerçekten bu sefer. Başaracağım. . .düm 8. gurupta sana yazdım ama tlf olduğundan hata verdi
sen 23 yaşında genceciksin
şimdiye kadar yapmak istediklerini başarmışsın maşallah ben senin yaşındayken daha üniversitedeydim
bu yaşta öğretmen ve çocuk sahibisin
senden büyük kızkardeşim var daha annem ona çocuk gözüyle bakıyo yani sen daha ananın kuzusuyken çok yol almışsın
bu yaşlarını kilolu görünümünle zay etme belki kilo yakışıyordur avutma kendini bu sözlerle.
tatlı olmayı bırak güzel çekici fit bir anne ol
şimdi vermezsen kiloları hep böyle devam eder
sen ki her şeyi başarmışsın bunu mu yapamayacaksın ayda 4 kilodan 3 ay kendini tutsan sonuç nasıl güzel olacak
hep kilolu biri olarak 68 kilo iken girdiğim mağazalarda ki memnuniyetimi mutluluğumu anlatamam
inanırmısın kaç yıldır sadece ihtiyaçtan mağazaya gidip ne olursa alan biri olarak artık beğendiğim şeyleri alıp bir tarzım olsun istiyorum
sen bunları yaşama diye anlatıyorum çünkü insanın yaşama sevincini alıyor bu kilolar
seinle aramızda 10 yaş var buna dayanarak saninle tecrübelerimi paylaşıyorum
- önce karar ver
- kimseye diyet yaptığından bahsetme
- önüne yememen gereken şey geldiğinde tıkabasa yemişim çok tokum bunuda yersem kusarım de
- biri sana çok zayıflamışsın dediğinde yooo aksine bu aralar çok yiyorum kilo almışım de
- iyice araştır hangi yöntem sana uygunsa kurallarını belirle
- bir tarih önüne koyup kendini strese sokma sen gerekeni yap sen kilo verme kilolar senden gitsin
bazı seyleri akışına bırak
- bide en iyi sen kendini tanıyorsun ne yediğinde kilo veremediğini sen biliyorsun onları bul ve çıkar hayatından
- aslında hepimiz araştıra araştıra neyin sağlıklı olduğunu neyin cız olduğunu gayet iyi biliyoruz ama hep ama
çıkaralım artık amaları.
sana güveniyorum kendinin farkına var neler yaptın daha neler yapabilirsin bunu sende biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?