Akşam:22.00
1 bardak sütlü kahve
2 diyet bisküvi
Bir kaşık patates salatası
Bir kaşık rus salatası.
Şunu fark ettim. diyetin dışında birşey yersem o günü bozuyorum bu nedenle diyet dışında birseyyemeyecegim .Şeker orucunda 2. gün de gerçekten güzel geçti. Geriye kaldı 19 gun
Haklısın aslında canım. 22 de birşeyler yemek belki de kilo aldırıyor. ama saat 2 de uyumustüm sorun olacağını düşünmemiştimgünaydın cnm şeker orucun da diyette olsa bence bisküvi ile helede saat 22 de kilo alırsın tabi ki
Canım benim diyetişyen tıpkı senin öğlen yemeği gibi vermişti öğlen yemeğini ve gerçekten o diyete uyunc vermiştim kiloyu. ama çalıştığım için öğlen yemek yemek sorun oldu. Başka bir diyetisyene gittim. Onun verdiği diyet daha basit geliyor bana ama akşamdan sonra çok kaçırıyorum bu ma dikkat edersem başarırim.hedefim 60 kilo
öğle yemeğim biraz fazla gibi ama benim kilo almamda en büyük etken akşam yemeği ve sonrasındaki aburcubur..onu kesmek diğer bir hedefim. hadi bize kolay gelsin :)
Afiyet olsun canım.akşam yemeğinde az yedikten sonra belli bir saatten sonra da yemek yemeyi kesersek kilo vereceğiz ama nerdee
bir bardak şekersiz çay + hurma yedim 1 adet
Seninki de çok güzel olmuş canım hiç ekmek yemedin di sabah dışındaİyi akşamlar.akşamüstu dişarida 40 dk.kadar yüruyuş yaptim.bugun kaçamaksiz bigun oldu şükür.sabah. bir yumurta avuç içi kadar tost biraz peynir yeşillik öglende akşamda bir kase mercimek corbasi bir tabak yogurtlu bulgurlu ispanak aralarda bir elma 4 kuru kayisi, salatalik ikindin bir ara y.yagli peynir yedim biraz.bundan sonrada bir meyve yada sadece süt icerim.yada hiç bisey acikmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?