işte beklediğim cevapCanım benim tavsiyelerin için çok çok teşekkür ederim. Acayip motive oldum.
Canım benim iyi ki varsın. Çok iyi motive oldum. Gerçekten bunu da başaracağım. Tecrübelerinden faydalanacagmdan emin olabilirsin. Bende yıllardir kıyafet alamıyorum kendime şişko olduğum için. Ama gerçekten bu sefer. Başaracağım. . .
Bence deBir süre buraya ara veriyorum. . .
Maalesef biz bu kiloları vermedikçe kalbimiz buruk dolaşacağız en iyisi 2-3 ay dişimizi sıkmak.Yediden geldim. Kilo aldım malesef 81.8 olmuşum. Çok üzgünüm. Bu kez kendim için zayıflayacagım . hep başkaları için çabalamışim. Zayıflama konusunda bile bu kez kendim için başaracağım. En azın dan deneyeceğim
Canım yaa hoşgeldinnn olsun başlayalımYediden geldim. Kilo aldım malesef 81.8 olmuşum. Çok üzgünüm. Bu kez kendim için zayıflayacagım . hep başkaları için çabalamışim. Zayıflama konusunda bile bu kez kendim için başaracağım. En azın dan deneyeceğim
Başla başla. BırakıyoruzMaalesef biz bu kiloları vermedikçe kalbimiz buruk dolaşacağız en iyisi 2-3 ay dişimizi sıkmak.
İrade konusunda çok zayıfım . sürekli zayıflayan insanlar ile ilgili resimlere beslenme şekillerine bakıyorum . diyetisyene gittim bana uygun öyle güzel bir diyet verdi ki ben ona bile uymadım . sürekli normalde yemediğim şeyleri yiyesim geliyor.Maalesef biz bu kiloları vermedikçe kalbimiz buruk dolaşacağız en iyisi 2-3 ay dişimizi sıkmak.
Ben de diyetisyene gidiyorum. 2 yıldır cebelleşiyorum kendimle resmen al ver al ver hiç geri almadan devam etseydim şimdi 60 kiloydum. Ama bu sefer kafamda bitirdim işi. Yarın başlıycam bugün yiyeyim dediklerim yüzündendir sırf 15 kilosu. Hedefim 69 yarısı gitti yarısı kaldı.İrade konusunda çok zayıfım . sürekli zayıflayan insanlar ile ilgili resimlere beslenme şekillerine bakıyorum . diyetisyene gittim bana uygun öyle güzel bir diyet verdi ki ben ona bile uymadım . sürekli normalde yemediğim şeyleri yiyesim geliyor.Sen yine iyi vermişsin
Sağol aynen ben verdim biraz şükür ama son üç dört gündür 4000 e yakın kalori alıyorum bugün cidden başlıorumİrade konusunda çok zayıfım . sürekli zayıflayan insanlar ile ilgili resimlere beslenme şekillerine bakıyorum . diyetisyene gittim bana uygun öyle güzel bir diyet verdi ki ben ona bile uymadım . sürekli normalde yemediğim şeyleri yiyesim geliyor.Sen yine iyi vermişsin
Kafanda bitirmek İnan bana birinci kural ben de kafamda bitirince Abur cubur ekmek yemiodum iradeli oluosun arkadaşların ikram etse de yemiosunBen de diyetisyene gidiyorum. 2 yıldır cebelleşiyorum kendimle resmen al ver al ver hiç geri almadan devam etseydim şimdi 60 kiloydum. Ama bu sefer kafamda bitirdim işi. Yarın başlıycam bugün yiyeyim dediklerim yüzündendir sırf 15 kilosu. Hedefim 69 yarısı gitti yarısı kaldı.
Bence de benim ilk hedef 79. daha önce 5 kilo 5 kilo demiştim ama olmuyor şimdi daha küçük hedef koyayim.Bakın bugün 31 mart hedefimiz bir kilo vermek odaklanalım adım adım ....
Küçük küçük hedef koyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?