İçimin yağları eriyecek

işte beklediğim cevap
artık 8 guruptasın her hafta eksiler olmalı
eline yemek için aldığın her yiyeceğe acaba cuma günü artı mı eksimi diye düşün

Yediden geldim. Kilo aldım malesef 81.8 olmuşum. Çok üzgünüm. Bu kez kendim için zayıflayacagım . hep başkaları için çabalamışim. Zayıflama konusunda bile bu kez kendim için başaracağım. En azın dan deneyeceğim

Maalesef biz bu kiloları vermedikçe kalbimiz buruk dolaşacağız en iyisi 2-3 ay dişimizi sıkmak.

Canım yaa hoşgeldinnn olsun başlayalım

Maalesef biz bu kiloları vermedikçe kalbimiz buruk dolaşacağız en iyisi 2-3 ay dişimizi sıkmak.
İrade konusunda çok zayıfım . sürekli zayıflayan insanlar ile ilgili resimlere beslenme şekillerine bakıyorum . diyetisyene gittim bana uygun öyle güzel bir diyet verdi ki ben ona bile uymadım . sürekli normalde yemediğim şeyleri yiyesim geliyor. Sen yine iyi vermişsin

Ben de diyetisyene gidiyorum. 2 yıldır cebelleşiyorum kendimle resmen al ver al ver hiç geri almadan devam etseydim şimdi 60 kiloydum. Ama bu sefer kafamda bitirdim işi. Yarın başlıycam bugün yiyeyim dediklerim yüzündendir sırf 15 kilosu. Hedefim 69 yarısı gitti yarısı kaldı.

Sağol aynen ben verdim biraz şükür ama son üç dört gündür 4000 e yakın kalori alıyorum bugün cidden başlıorum

Kafanda bitirmek İnan bana birinci kural ben de kafamda bitirince Abur cubur ekmek yemiodum iradeli oluosun arkadaşların ikram etse de yemiosun

Kahvaltı: 07.30
Bir yumurta
5 Ceri domates
1 kk beyaz peynir
1 salatalık

Ara ogün : 10.30
3 kuru kayısı 4 ceviz

Öğlen: 14.00
  • 2 dilim tam tahıllı ekmek.
  • 1.5 kk light kasar peynir
  • 5 çeri domates
  • 1 salatalık
  • 1 tane küçük salatalık turşusu
  • 1tane 8 gr bitter çikolata(39kalori)( çikolatasiz asla)

Perşembe günü diyetisyene gideceğim bakalım ne kadar gidecek . mısır puskulu ve kıraz sapı ile ödem atmayı planlıyorum ama hayırlısı artık

Ara öğün: 18.00
  • 1 bardak sütlü kahve
  • 4 diyet bisküvi
  • 1 elma

Akşam:20.00
  • 1 yumurta
  • 1 salatalık turşusu
  • 1.5 dilim ekmek
  • 1 salatalık
  • 5 çeri domates

Ara öğün:22.00
  • Eti karam gurme (eşim beni düşünmüş almış dayanamadım)
  • Bir parça portakal
  • Bir parça kivi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…