- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.116
- 83
- 32
- Konu Sahibi wassermeloneblume
-
Aaa erkek milletinin annesine laf edilir mı hiçMerhaba arkadaslar, Epeydir kendi kafamda bir turlu oturtturamadigim bir konu var.Kisaca ozet gecmeye çalışacağım.
Dort bes ay once, annemlerle bir araya geldik.Bir konudan dolayi annem, esime kayinvalidemin yemek islerinde ihmalkar olduğunu soyledi.Esimde o esnada cok kırıldı ve bozuldu.Annem yanimda degil bu yuzden boyle soylemen dogru degil, ihmalkar degil annem dedi.Annemde bu sozu yuzune de soyleyebilecegini nazinin birbirlerine karsi geçtiğini soylese de esim bu davranışı dogru bulmadı.Annemin icinde art niyet yok bazen hissettiklerini direk soyleyebilen bir insan.Sonradan durumu cozmek icin konustuklarinda eşimin annemin yuzune konusurken bakmamasindan, annemi anlamamasindan dolayi annem cok uzuldu ve ağlamaya basladi.Sonrasinda konusup baristilar.Ama eskisi gibi hiçbirşey olmadi.Esim ile annemin arasi en bastan beri ana ogul gibi cok iyiydi.Bu olaydan sonra esim annemden sogudugunu soyledi.Aramaz halini hatrini sormaz oldu.Annemde o kadar iyiyken aralari bir anda boyle olunca ben ne dedim ki, kotu niyetle soylemedim diyip nerdeydeyse her konusmamizda bundan yakiniyor.Beni arayip sormuyor artık diyor.Esimsee eger o sozunun uzerine tepki vermeseydim ilerisi icin arada ki sınır kalkardi.Hersey soylenebilirdi diyor.En azindan ozur dileyebilirdi ozur de dilemedi diyot.Hal boyle olunca bende ister istemez esimin annesine karsi bir tavir alıyorum.Sik arayıp sormuyorum.Simdi objektif bakis acisina ihtiyacım var.Esim durumu abartiyor mu,yoksa annem esimin yuzune karsi annesine boyle dememelimiydi.?bana kalsa demesi yanlisti ama insanlar birbirlerine neler söylüyor sonucta
Annen ve sen hatalısınız. Anne oğul gibi olmaları annesine söz söylemesini haklı çıkarmaz.Merhaba arkadaslar, Epeydir kendi kafamda bir turlu oturtturamadigim bir konu var.Kisaca ozet gecmeye çalışacağım.
Dort bes ay once, annemlerle bir araya geldik.Bir konudan dolayi annem, esime kayinvalidemin yemek islerinde ihmalkar olduğunu soyledi.Esimde o esnada cok kırıldı ve bozuldu.Annem yanimda degil bu yuzden boyle soylemen dogru degil, ihmalkar degil annem dedi.Annemde bu sozu yuzune de soyleyebilecegini nazinin birbirlerine karsi geçtiğini soylese de esim bu davranışı dogru bulmadı.Annemin icinde art niyet yok bazen hissettiklerini direk soyleyebilen bir insan.Sonradan durumu cozmek icin konustuklarinda eşimin annemin yuzune konusurken bakmamasindan, annemi anlamamasindan dolayi annem cok uzuldu ve ağlamaya basladi.Sonrasinda konusup baristilar.Ama eskisi gibi hiçbirşey olmadi.Esim ile annemin arasi en bastan beri ana ogul gibi cok iyiydi.Bu olaydan sonra esim annemden sogudugunu soyledi.Aramaz halini hatrini sormaz oldu.Annemde o kadar iyiyken aralari bir anda boyle olunca ben ne dedim ki, kotu niyetle soylemedim diyip nerdeydeyse her konusmamizda bundan yakiniyor.Beni arayip sormuyor artık diyor.Esimsee eger o sozunun uzerine tepki vermeseydim ilerisi icin arada ki sınır kalkardi.Hersey soylenebilirdi diyor.En azindan ozur dileyebilirdi ozur de dilemedi diyot.Hal boyle olunca bende ister istemez esimin annesine karsi bir tavir alıyorum.Sik arayıp sormuyorum.Simdi objektif bakis acisina ihtiyacım var.Esim durumu abartiyor mu,yoksa annem esimin yuzune karsi annesine boyle dememelimiydi.?bana kalsa demesi yanlisti ama insanlar birbirlerine neler söylüyor sonucta
Empati yaptim aslnda, ama annem her defasinda bu konuyu açınca acaba dedim abartiyor mu birazSiz neden kaynananiza tavır alıyorsunuz ki ? Annenizin eşinizin yüzüne demesi tabiki yanlış olmuş, eşinizin yerine koyun kaynananız size dese bu tarz birşey belki çok buyutecektiniz kıyametler kopacak? Bana denilse bende arama mesafe koyarım eşiniz gibi ters tepki de vermemiş oysa . Insanlar birbirine neler söylüyor diyorsunuz ama kendinizi eşinizin yerine koysaniz kavgalar kopar eminimadam gayet olgun davranmış . Siz annenizi ve kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz
Ay ne alaka simdi yaa ,bos yorum yapmaBoşanmalısın veya kırmızı gecelik giymelisin
Annem olunca hassasim biraz, sanırım bende hataliyim bu konuda ..Merhabalar, kendinizi eşinizi yerine koyun, kim ister kayınvalidesi kendi annesi hakkında böyle bir yorum yapsın? Bence eşiniz hiç haksız değil, anneniz düşüncesinde haklı bile olsa patavatsızlık yapmış.
Bir de öncesinde çok iyilermiş, böyle bir şeyden bozulmasın araları, annenizi ikna edin. Bir de siz niye kayınvalidenize karşı tavır aldınız? Kadıncağızın durumla hiçbir ilgisi yok gibi duruyor.
Bilemedim ya, zor bir durum arada ben kaldimAaa erkek milletinin annesine laf edilir mı hiç
hata yapmışsınız pasaniz alınmış ,annenizin soylendiginde bı sorun göremedim eşiniz çok abartmış hareketleri saçma.ufak bı laftan düşman kesilmiş.
O anda tutamadi kendiisni iste, biraz gergin bir ortam vardiAnnenizin bunu soylemekteki amaci neydi? Cok gereksiz olmus. Esinizin alinmasi normal ama bu kadar buyutmesi yersiz.
Annem olunca hassasim biraz, sanırım bende hataliyim bu konuda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?