- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- Konu Sahibi wassermeloneblume
-
Esimde ona takıldı. Ozur dilese tamamdi diyor ama annemde gururlu olduğu icin oyle birsey yapmadi.Sonucta da ben ne yapacağımi sasirdim.Cnku annem bu konuda bir turlu hatali olduğunu görmüyor.Esime söyleniyorKayinvalidem annem için böyle bir şey söylese size ne ki derdim.
Gerçekten kime ne annemin evinde pişen yemekten, temizliğinden bilmem nesinden.
Kendini övmek için falan yaptıysa daha bile çirkin.
Ben eşinizi haklı buldum.
Annenizin de ağzı bükülmez, özür dilesin.
Bu kadar konuşup konuşup özür dilememek de değişik.
Kayinvalidem annem için böyle bir şey söylese size ne ki derdim.
Gerçekten kime ne annemin evinde pişen yemekten, temizliğinden bilmem nesinden.
Kendini övmek için falan yaptıysa daha bile çirkin.
Ben eşinizi haklı buldum.
Annenizin de ağzı bükülmez, özür dilesin.
Bu kadar konuşup konuşup özür dilememek de değişik.
Siz ne düşünüyorsunuz? Ve neden hak etmediği halde kayinvalideye taVır alıyorsunuz?Esimde ona takıldı. Ozur dilese tamamdi diyor ama annemde gururlu olduğu icin oyle birsey yapmadi.Sonucta da ben ne yapacağımi sasirdim.Cnku annem bu konuda bir turlu hatali olduğunu görmüyor.Esime söyleniyor
Ya aslnda altında yatan baska bir sebep var.K.validem zamaninda benm hakkimda kirico birsey soylemisti.Bende epey icerlemistim sonradan ozur diledi bnden.Ama hala dedigi aklima geliyor.Cnku onur kirici birsey.Bende bunu bahane ediyorum kendime galiba.Burada bu sebepten konu actim.Gerçekten disaridan goruslere ihtiyacim vardı.İnsan icinde olunca gorsede kabullenmiyor bazenEsiniz hakli
İnsanlar eger patavatsizlik yaparsa sonuclarina da katlanmak zorunda
Ayrica yemek konusunda inmalkar olmak ne demek? Ne sacma bir yorumdur bu boyle?
Siz esinizin annesine neden soguk davraniyorsunuz , zeytinyag misiniz? Hem suclu hem guclu
"Ben kocama çocuğuma daha iyi bakıyorum daha iyi ev hanımıyım, yemeğim tertibim bir numaradır" demenin bir yolu herhalde, idrak etmeye çalışıyorum deminden beridir, bir insan durduk yere birine "Yemek işinde de ihmalkar o" filan diye niye der ki? Ne hakla ya da hangi standarda dayanarak? :)) Acayip saçma ya.
Ya aslnda altında yatan baska bir sebep var.K.validem zamaninda benm hakkimda kirico birsey soylemisti.Bende epey icerlemistim sonradan ozur diledi bnden.Ama hala dedigi aklima geliyor.Cnku onur kirici birsey.Bende bunu bahane ediyorum kendime galiba.Burada bu sebepten konu actim.Gerçekten disaridan goruslere ihtiyacim vardı.İnsan icinde olunca gorsede kabullenmiyor bazen
Eger kotu birsey söylediyse kv niz gorusmeyi kesersiniz olur biter , ama buyutulmeyecek bir mevzu ise de esinin annesine kinlenmenin hicbir anlami yok , hayatinizi zorlastirmaktsn baska ise yaramaz buYa aslnda altında yatan baska bir sebep var.K.validem zamaninda benm hakkimda kirico birsey soylemisti.Bende epey icerlemistim sonradan ozur diledi bnden.Ama hala dedigi aklima geliyor.Cnku onur kirici birsey.Bende bunu bahane ediyorum kendime galiba.Burada bu sebepten konu actim.Gerçekten disaridan goruslere ihtiyacim vardı.İnsan icinde olunca gorsede kabullenmiyor bazen
Zamaninda farkinda olmadan kirici seyler söylemişti hakkmda.Sonrasnda ozur dilemisti.hala unutamiyorum o soyledigini.Bundan dolayi biraz daSiz ne düşünüyorsunuz? Ve neden hak etmediği halde kayinvalideye taVır alıyorsunuz?
Yazık valla adam da şaşırmıştır, konu neden annem diye.
Ne alaka yani :)
Bir de açıkçası ben de dusunurum, yoktan yere bunu soyleyen, kizini da doldurur, dedikodu da yapar.
En sevdiğim savunma da yüzüne de söylerim.
Hayır yüzüne söylese nasıl söyleyecek "Ayşe, yemek konusunda ihmalkarsın" "Ne?" "İhmalkar davranıyorsun yemek konusunda bak kocan aç aç, aç kalmış adam" "Yoo aç değilim" "Açsın Memed abi, karın ihmalkar işte" ... Yani ne bunun oluru? Adamların midesine sayaç mı takmış ben konuyu algılamaya çalıştım bi süre vallahi.
Ama tam ayrıntilari vermedim ki ben, olurda denk gelir okur diye.Konu o anda iste hamur isleri, zahmetli seylerdi.Ve benimde canımı sikan bir durum olmuştu.Zaten bende gergindim tabiki annemde biraz oyle.Agzindan kaciverdi."Ben kocama çocuğuma daha iyi bakıyorum daha iyi ev hanımıyım, yemeğim tertibim bir numaradır" demenin bir yolu herhalde, idrak etmeye çalışıyorum deminden beridir, bir insan durduk yere birine "Yemek işinde de ihmalkar o" filan diye niye der ki? Ne hakla ya da hangi standarda dayanarak? :)) Acayip saçma ya.
Çok çeşit yapmıyordur, salatasını yapmıyordur, pratik şeyler yapıyor, öğün atlıyordur, makarna yapıyordur da hünkar beğendi yapmıyordur, yemekleri eşi yapiyordur
Ay ben de ihmalkarım sanırım. Ama sorun yok.
Evde herkes sağlıklı.
Zamaninda farkinda olmadan kirici seyler söylemişti hakkmda.Sonrasnda ozur dilemisti.hala unutamiyorum o soyledigini.Bundan dolayi biraz da
Ama tam ayrıntilari vermedim ki ben, olurda denk gelir okur diye.Konu o anda iste hamur isleri, zahmetli seylerdi.Ve benimde canımı sikan bir durum olmuştu.Zaten bende gergindim tabiki annemde biraz oyle.Agzindan kaciverdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?