- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
-
bi tek beni üzmemişsin demek ki ... tek saf ben değilmişim sevindim dedim... sonra da diğerlerini bilmem ama sevenin ahı iki cihanda bırakmaz yakanı dedim... biliyorum dedi ...yemin ederim komaya sokmak istiyorum şuan
hamle yaptıkça onuruma gururuma tosladım canım... yani anlayacağın bendeki bu onur ve onda o aile oldukça biraraya gelemeyiz...kızlarrr, sayfa 19 a kadar anca okudum :)
acaba ugur sonradan bi hamle yaptı mı arayan sorab var mı. bi özet geçer misiniz ??
ya da tuğba bi hamle yaptı mı?
ayyy dizi gibi
hadi yaaahamle yaptıkça onuruma gururuma tosladım canım... yani anlayacağın bendeki bu onur ve onda o aile oldukça biraraya gelemeyiz...
Boşver canım ben birilerinin kabullenmesini vs geçtim sevdiğim adam yanımda olmadı...bunun derdindeyim benhadi yaaa
ama bi yandan da sevin ya evlendikten sonra böyle olsaydı.
inanki var böyle şizofreniler.
insan kardeşine bunu yapar mı yahu.
afedersin insanlar hayat kadınlarını ordan kurtarıp evleniyolar.
herkes kabul ediyo. senin görümcek neyini kabullenememiş
demek ki hayırlı olan bu ... ayrılık hayırlı... çünkü elim kolum bağlanmıyor gözümü karartıp ona gidemiyorum... böyle olması gerekliymiş demek ki... her zamanki gibi hala hayırlısıını istiyorumagzını gozunu kırası gelııyo ınsanınkaç ay olduu geri geldi tıpış tıpış iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama demekki geri dönmeside varmıs kaderde hayırlısını cokk ıstedınn hep hayırlısını ıstedıgını bılıyoruz ve bızde senın ıcın hep hayırlısınıu ıstedık canım hayırlıysa bısıler olsun hayırsızsa boylece bıtsın dedım ben belkıde hayırlısı o bılemıyoruzkı keske bızım ıcın hayırlı olan seylerı yaralar almadan bulabılsek
demek ki hayırlı olan bu ... ayrılık hayırlı... çünkü elim kolum bağlanmıyor gözümü karartıp ona gidemiyorum... böyle olması gerekliymiş demek ki... her zamanki gibi hala hayırlısıını istiyorum
Ben de şanslıyım canım bu konuda ...Çok şükür yanii... Ters köşe yapmayı kendini acındırmayı ve karşısındaki insana vicdan azabı yaşatmayı iyi beceriyor bizim oğlan... Diyor ki ben ailemi karşıma aldım sen yanımda olmadın... Hafızasına da bişeyler olmuş ... Çocuk daha ablası ağır bedeller ödeyerek büyüyecek... Ve ona da söyledim hakkımı helal etmiyorum...dualarım sızınle..başkasının lafıyla iş goren erkekten uzak durun..ben bu yuzden neler cektım..ama sanslıyım kı evlenmedım..
canım baştan sonra bütün sayfaları heyecanla okumaktan gözlerim ekrana bakmaktan yaşardı..az kala sahura yaptığım makarnayıda yakıyodum..
öncelikle şunu belirtmek isterim benimde başıma böyle bi olay geldi..5-6 yıl çıktıktan ve evleneceğimiz zamandı..hem ailesi hemde eski erkek arkadaşım iftiralar attı namusa kadar gitti..bunu başına gelmeyen anlayamaz gerçekten çok iğrenç bi durum..
benim adımı o..puya çıkardılar önüne gelenle düşüp kalkan biri olarak çıkarmışlardı..hatta eşim onlara laf ettirmedikçe ne kavgalar oldu babası eşimi silahlar çekti '' o o..puyla evlenemezsin''diyerek.
eşim evden çekip gitti ne tehditler varyaa ben kendi adıma evlenmekten korktum eşim gel evlenelim dedi erteledim sürekli evliliği..ama benim şuan evlendiğim sevgili kocam anasına,babasına herkezi karşısına aldı.kimseye laf ettirmedi..neler yaşadık nelerr adam gibi durdu arkamda evlendik ve 5 ay sonra kendileri barıştılar..şimdi bin pişman hepsi..pervane oluyolar bana ama ne faydaa unutulmuyor aslaa yapılanlar...
benim kocam dağ misali durdu arkamda ve bir kez sorgulamadı beni neler anlattılar nelerr..ben kendimi kötü hissedip aklamaya çalışıyodum eşime..ama eşim ''ister dedikleri gibi o..pu ol ,geçmişin beni alakadar etmez.ben yıllardır tanıdığım kadınla evleniyorum' dedi bana.. Allaha bin şükür iğne ucu laf edemezler beni kollar, sonuna kadar hep arkamdaa...
evet aile silinmiyor..bi başkası olsa akraba olsa asla konuşmam diyor..ve hala mesafeliyiz 2 yılda evime tam 3 kere geldiler,öyle çat kapıda gelemezler...eşim eğriyi doğruyu dengeler ailemde olsa,sende olsan haksızan asla yanında olmam diyor.. ama Allahtan korkan adamda ailesinin sesini keser.genç bir kızın namusuna laf ettirmez..Allaha bin şükür eşim bana inandı ve ben kendimi akladım..onlara uyup laf söz edenler gelip benden helallik isteyenler ,özür dileyenler var ama dahaca ailesi bi kere bile evlenme konusunu açmadılar...ama eşim pusuda keşke 2 kelime etselerde paylarını alsalar diyor..
oyyy canım benim yaa keyifle okuyorum..kendini o kadar güzel ifade etmişsin ki..baştan sona olan tutumunu çok taktir ettim.. aminn inşallah bebişlerimde olurr...ağzından bal damlıyor..Ben de şanslıyım canım bu konuda ...Çok şükür yanii... Ters köşe yapmayı kendini acındırmayı ve karşısındaki insana vicdan azabı yaşatmayı iyi beceriyor bizim oğlan... Diyor ki ben ailemi karşıma aldım sen yanımda olmadın... Hafızasına da bişeyler olmuş ... Çocuk daha ablası ağır bedeller ödeyerek büyüyecek... Ve ona da söyledim hakkımı helal etmiyorum...
Maşallah,Rabbim hepimize hayırlı olanı nasip etsin... Beni az çok tanıyorlar burada... Ben bırak söyledikleri şeyleri yapmış olmayı,
şimdiye kadar görüştüğüm kaç kişi varsa konuyu cinsellik üzerinden yürütmeye çalışan kaç kişi olduysa canlarına okudum öyle döndüm... Öyle insanlarla da görüşmedim... Buna rağmen böyle bi olayla karşı karşıya gelince de yine de şükür dedim...Evlendikten sonra da inanmazdı bu adam bana yuvam yıkılırdı... Çünkü beni en çok incitecek şey bana inanmaması...
Bana acı vermek için diyor ki ;
Ben o günlerde aileme karşı tek başıma direndim ama sen hiç bişey yapmadın ...
O günleri unutmuş ! Ama ben bana yaşattıkları acıyı unutmadım...
Ben canımdan da işimden de oluyordum kimse bilmez ailem bile... Ama bi kez bile öldürmeyi düşünmedim kendimi ve ona ispatlamayı da...
Ona da söyledim ,askerden geldin benimle işin bitti dedim... Ve bana askerden geldikten sonra biter diyenleri haklı çıkardın ...sırf bunun için bile seni affetmeyeceğim dedim... yalan bu ! seni çok sevdim geldim kapınızda yattım, geçişini izledim yoldan,sabahlara kadar o telefon kulübesinde bekledim herşeyden şüphe et ama sevgimden etme dedi...
İSPATLA dedim
nasıl ispatlayayım ki söylediklerin doğru değil ki dedi...
Ben de ona sizin söyledikleriniz doğru değildi ki neyini ispatlayacaktım dedim... kısacası
Dinlenmiş yüreğin kini büyük olur derler...Yüreğim dinlendi...Onsuz da nefes alabildim, onsuz da yaşadım...
Yaşanıyor... Hatta ve hatta daha çok güzel yaşanıyor... O askerdeyken burnumun ucunu dışarı çıkarmazdım evden işe işten eve...
Tamamen asosyal olmuştum ki hem de ben!
Rabbim tüm bunlar nedeniyle bile soracak hesabımı ve zaman alacak intikamımı...
Ben de o zamanlar geldiğinde inşallah iç huzurumu büyütmüş ve çoktan uzaklara gitmiş olacağım ...
gözlerini yordun , hakkını helal et canım yaaçok heyecanlı olduğunu biliyorum... Ama benim aşklarım hep çok büyük oldu ve hiç bi eski sevgilim beni unutmadı...hepsinde hakkım var , hepsi helallik istedi ama vermedim vermem...
Sana da adam gibi adamınla upuzun ve huzurlu bi ömür dilerim canım... inşallah senin gibi bir kızın,eşin gibi de oğlun olur yuvan şenlenir
Canımsınn... Yine de kötülük dileyemiyorum sadece o anki kırgınlığımdan dolayı çoluğundan çocuğundan çıksın demiştim,sonra pişman oldum çok tövbe ettim büyüklerin günahını günahsızlar çekmesin diye... Ben nispet olsun kapak olsun diye istemiyorum ki mutluluğumu görmesini ...oyyy canım benim yaa keyifle okuyorum..kendini o kadar güzel ifade etmişsin ki..baştan sona olan tutumunu çok taktir ettim.. aminn inşallah bebişlerimde olurr...ağzından bal damlıyor..
hayata ve insanlara karşı duruşuna hayran kaldım..canın yansada istikrarlı davranıyosun.duygularınla değil mantığınla haraket ediyosun biz kadınlar için o kadar zor ki..duyguları bi kenara bırakmak...keşkee oda sana inansaydı sorgulamasaydı seni..arkanda dursaydı.. ne çok sevmişsin..keşke adam gibi dursaydı arkandaa..
Sen aşkı büyük yaşamışsın ama keşke karşındaki adam bu kadar küçülmeseymiş..Allah seni de benide iftirayla sınadı..Bu gerçekten çok zor..senin eski erkek arkadaşlarının attıkları mesajda eminim çok fena koymuştur onlara.....
haaa birde bişey daha var...o attıkları iftiralar onların başına gelmedikçe ölmeyecekler ,emin ol ve sende bi şekilde göreceksin,duyacaksın..bana ne dediyse Allahın adaleti o kadar büyükki on katı çıkartıyo, başlarına veriyor..
ama öyle görsende mutluda olamıyorsun keşkee adam olsaydılarda bütün bu kötülükler olmasaydı diyorsun..şu an içini kavuran ateş var ,onları kötü bi halde görmek arzusu her insanda oluyor....
Rabbim gönlüne göre versin..demekki bundada vardı bir hayır..şimdi öyle bi adam çıkarsın ki karşına diğerlerinin hepsinin birer zaman kaybı olduğunun farkına vardırsın,dağ gibi arkanda duran sana yürekten inanan bi adam olsun..vee en mutlu anındaaa inşallaaah o uğur denen adamla tesadüfen karşılaşırsın..oda ona kapak olur..
bana iftira atan eski erkek arkadaş demeye bile dilim varmayan zavallı kocamla el ele,gülerek kahkahalar atarak yürürken bi anda farkediyoruz ki karşıdan geliyorbi yol değiştirmesi var gülmekten patlıyoruzz..
tam 40 sayfayı hiç üşenmedim okudum hani gelişmeleri takip edeyim diye.önce bu rezilliğin üstüne bir daha irtibat kurmazsınız sanıyordum ama kurulmuş.bence kurulmamalıydı.madem içinden gelmiş tamam ama bu seni rahatlattı mı ?sanmam..bilakis daha da çok acı çekiyorsun.aslında değil konuşulacak,adını anacak insanlar değil onlar..iftira hayatta en çok korktuğum şeylerden biridir.bir de ailecek çirkefler belli,Allah korkusu olan bunları yapar mı?o kelimeler neyin nesi hem?bu ne rezalet...sen şimdi içinde büyük bir acı taşıyorsun.bir yanın onu seviyor bir yanın öfke ve nefret dolu.o seven yanın bile acıyor senin şu anda.acaba bir umut var mı diye düşünüyorsun(çünki o kadar acıyor ki için,o acıyı o umutla kapatmak bile aklından geçiyor.)yani celladından medet umuyorsun farkında olmadan ama bir yandan da bunu da kabullenemiyorsun.olmayacağını sen de biliyorsun,onurunun buna müsaade etmeyeceğini..he etse bile olanları unutman,onunla mutlu olman mümkün mü Allah bilir.resmini de gördüm çok güzel bi kızsın.ve daha çok gençsin ne güzel.Ben de çok güzeldim(hala da güzelim Allaha şükür) ama artık o 20li yaşlarda değilim.ve çok yıprandım.güzelin şansı olmaz derlerdi.hala da diyorlar.yaşadıklarımdan dolayı bazen arkadaşlarım bana bunu söylüyorlar:kızıyorum(sanki bana acıyorlarmış gibi düşünüyorum)ya lütfen öyle demeyin üstüme yapıştırmayın şu şanssızlığı diyorum.ben şanslıyım,ben şanslıyım ben mutluyum diye kendi kendime öyle olmasa da olsa da söylüyorum her gün.Allah çirkin şansı versin.hepimizi güzeli de çirkini de mutlu etsin.biz kadınlar bu acıları çekmeye müstehak değiliz.sen klasik bir laf ama bence onunla bu olayın üstüne asla görüşmemeliydin ve yine de zararın neresinden dönersen kar diyorum yoluna devam et.güzelliğini taşı sana layık olan başka insanlar çıkarsın karşına Allah.bırak şu insan müsveddelerini de Allaha havale et.hani ettim demişsin ama eğer ki bir laf bir söz söylersen onunla yazışırken falan Allahın elinden çıkarmış oluyorsun o havaleyi..unutursun zamanla herşeyi..unutmasan da hayat devam ediyor.aaaahhh ben neler yaşadım yaşıyorum yazsam roman olur içimde kalsın..sen de sus! sadece sus ki ALLAH konuşsun.genç olduğun için daha önüne çok güzel kısmetler çıkar..hadi kal sağlıcakla..mutlu ol inşaallah
Hakkınızı helal edin yordum o güzel gözlerinizi... Teşekkür ederim ilginiz ,bilgilendirmeniz,paylaşmınız için... O kadar iyi geliyor ki bana sizlerin fikirleri... Olgunlaşıyorum,sizlerle büyüyorum..
Açıkçası çok haklısınız onun iletişimine yanıt vermemeliydim... Şuan onun pişmanlığı içindeyim,ancak olacağı varmış diyorum ve bundan sonraki olacaklara engel olmak adına herşeyi yapabilirim... Benden uzak olsunlar da ister mutlu olsunlar ister olmasın sürünsünler... Yeter ki görmeyeyim duymayayım... Bir yanım dediğiniz gibi istiyorken onurum koskoca bi duvar örmüş ve ayaklarımda takılı zincir var sanki... Ben haketmedim... Ama bir yandan da düşünüyorum da, en azından hiç bişey için geç değil...Aylardır nefes aldığımı ,yaşadığımı farkediyorum... O da bnu kaldıramıyor olmalı ki böyle davranışlar içinde... Ben sakin kalmaya devam edeceğim...Sükuneti giyeceğim üzerime ... Bana çok yakışacak eminim... Çok teşekkür ederim,size..Engin fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var... Hoşçakalın, Allah yar ve yardımcınız olsun...
Şayet sizi dinleyecek birine ihtiyaç duyarsanız ,hiç beklemeden,düşünmeden burada olduğumu belirtmek isterim...
Bir ölü bebeğim... Ölümünün üzerinden aylar geçmiş ... Koskoca geceler yalnız kalmış düşünmüşüm,ağlamışım,uykusuz kalmışım...Tatlım neler olmuş yine yaa
Sonunda kaç ay sonra konuştunuz demek.. Kendine yine acı çektirmişsin onunla konuşarak ve eski konuları açarak..
Keşke yapmasaydın tekrar başa dönmeni istemem.. Ama sen ne yapmak isterse onu yap hiç değilse içinde ukde kalmasın tatlım
Hakkında hayırlısı olsun. inşallah bir daha yanına yaklaşmaz ve sende açtığın beyaz sayfaya geri dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?