İftira ve fitne...

Tuğbacım günlerdir başlığına yazılanları arada okudum ama nasıl benimsediysem seni, yaşadıklarını inan ki kendi ruh halim kötüyken gelip bi şeyler yazmak istemedim, benim sorunum basit belki ama sen anlarsın askerlik psikolojisi, özel dönemler, hayatın sıradanlaştığı hiçbir şeyden tat almadığım bi dönemdeydim bi kaç gündür...ta ki bu gece rüyamda Zaferimin (Allahım sen koru nolur) artık bu hayatta olmadığını görene dek..rüyamda çektiğim acıyı o kadar içimde hissettim ki uyanır uyanmaz aradım ve sadece sesini duyabildiğim için bile şükürler ettim Allahıma...sana gelmiş kendi derdimi anlatıyor gibi görünüyorum belki ama sadece kendime gelişimi ve bu sayfaya yazışımı beklediğim dönemi anlattım...

Baştan okudum bütün yazılanları, iş yerindeyim ağlayamadım tam,ama gözlerim şu an hala dolu dolu, dedim ya içimde yaşadım ben her şeyi, öyle zor geldi ki yaşananlar yazmaya bile cesaret edemedim.

Bütün ihtimalleri düşünmüş, içinde zorda olsa pek çok şeye karar vermişsin, Allah'a sığınmak kadar mantıklı bir karar vermişsin, ve diğer kararların da mükemmel..ailen konusunda gerçekten çok şanslısın o kadar güzel arkanda durmuşlar ki hayran kaldım.

Ve uğurun seni hiç sevmemiş olma ihtimali...evet böyle bir ihtimal var belki ama önemli mi, sevip de sevdiğini savunamayan,ona inanmayan bi seven mi daha kötü sevmeyen mi daha kötü?? bunların bence hiç bir önemi yok, Allah seni yolun başından çevirdi, bu adamla evlilik olmaz çünkü bundan adam olmaz dedi belki..gene şanslısın gene şanslısın, gülen yüzün daha nice şeye gülecek bu konu senin için elbet kapanıp gidecek. Anladığım kadarıyla da seni biraz kendime benzetiyorum, ne olursa olsun gülmeyi seçiyorsun, ama acını yaşamaktan da kendini alıkoyma. Gerekince ağla, gerekince efkarlan bunları yaşaya yaşaya zamanla atlatacaksın eminim. Çünkü zaten kafanda olay bitmiş, yüreğini de hadi şu an bitcek diye zorlama, zaten yeterince soğudun, o da zamanla doğru olanı yapacaktır izin ver.

Allah yardımcı olsun tuğbiş, her zaman yanındayım, dilediğinde özelden de yaz, hatta dilediğinde Taksime gel buralardayım :)

canımmm öyle güzel yazmışsın ki... teşekkür ederim çok... acıya gelince kuzum,haklı olsaydılar....dedikleri gibi olsaydım kahrımdan ölürdüm... ama biliyorum kendimi... Allah'a can borcum var yalnızca... hep hayırlısını istedim ben..ille de o olsun demedim...çünkü hep bi ihtimal vardı aklımda... günün birinde biterse ya?
bunu duymaya kapadm kulaklarımı ama bu olanları rüyamda aynı şekilde görmüştüm 1 hafta öncesinde... gördüğümde zaten birşeyler beni düşünmeye sevketmişti... gelmeden önce yazdığım birşey vardı isyana bağladığım... işte o zaman bitir demişti içimdeki ses ama dinlemedim...
geç olmadan 7.5 ayla kurtardık..Allah beterinden korusun canım...her zaman görüşürüz...Taksimi çok severim zaten

Çok güzel dimdik ayakta durdun yavrucum sen, hayran kaldım sana, her zmaan beklerim Taksim e içindeki ses de rüyanda seni uyarsa da tabi ki insan yaşamadan inanamaz ki...her şeyi yaşayarak öğrendin, ama güçlendin.

başıma ne geliyorsa hislerime güvenmeyişimden geliyor bakma... Ama kaybettiğim birşey yok...onurumu gururumu kaybetmedim...kaybettiklerim de sadakam olsun ne diyeyim...

ben gördüğüm rüyadan tırsarım çünkü çıkar.... seni bilmem bebişim tabii ki düşüneceğim... halası teyzesi yok burada birbirimize destek olmazsak işimiz iş

Benim hiç gerçekleşen rüyam olmadı dicektim ki bikaç kez belki..ama kötü rüya da çok görüyorum onlar olmasın zaten..ömrü uzamıştır inşallahhh tabi ki her zman destek olcaz birbirimize tubişim

küfretmekten ve küfredenlerden nefret ederim.küfretmeyide bilmem.ama şu tarz insanları duydukça gördükçe küfür öğrenesim var hayrey bişey ya !!!!!!!!!!!!

küfretmekten ve küfredenlerden nefret ederim.küfretmeyide bilmem.ama şu tarz insanları duydukça gördükçe küfür öğrenesim var hayrey bişey ya !!!!!!!!!!!!
belki tavırları beni en ağır küfürlere tahrik eder ama bendeki o iplemez gülüş gelmişlerini ve geçmişlerini tatmin eder...
siz yine öğrenmeyin küfrü... gülün geçin,benim yaptığım gibi...

Kelebek hill resmen içimi mi okumuş anlayamdım yazdıklarını okuduğumda şok oldum.
Bende bu aralar zor zamanlar geçiriyorum tuğbişim ama senin nasıl olduğuna bakıyorum hep aklımdasın ama yazamıyordum..
Şuanda yazmak için girdim ve kelebeğin mesajı çok ilgincime gitti.
Bende dün rüyamda iboyu çok kötü gördüm ve bende aradım..
Nese canlarım nolursa olsun hayat devam ediyor ve artık bende herşeyin hayırlısını diliyorum.
Allahım hayırlısı neyse biran önce bizi o yöne doğru çevirsin.
Artık daha fazla acı çekip bu hayatıda kendimize harab etmeyelim..
Tubişim senin Maşşallahın var güleç birisine benziyorsun nolursa içinde yaşıyorsunn gibi geliyor.
Bende hep öyleyimdir içime atarım gülerim hep, yüzümden tebessümüm hiç gitmez. Herkeste şaşırır bana ama öyle olucak ki.
Biz enerjik ve pozitif insanlarız eğer hep durgun hep ağlarsak bu hayat bu acılar nasıl geçerki?
Sen o yüzden en iyisini yapıorsun.. Hep gül o güzel yüzünden o gülmen hiç eksilmesin canım benim..

canım çok sağol... hep birlikte gülmek dileğiyle inşallah... geçti bile... kçükken de böyleymişim ben düşüp dizimi kanatırmışım... ama acımadı kii der gülermişim ... yine aynıyım değişen birşey yok.. yine acımadı ki...

canım ibo'yla konuşmuşsun, pek bi sevindim, yâr yüreği yine dayanmadı di mi rüyan hayrolur inşallah. barıştınız mı peki, nasıl davrandı sana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…