- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
-
Dün gece düşündüm ve bi karar verdim...
Bu senaryonun amylee nin de söylediği gibi olma ihtimalinin yüksek oluşuna...
empati kurdum...
kız halimle bile sevdam için savaşabildiğime göre erkek olsam ve kandırıldığımı söylese biri bana bu işin peşini bırakmazdım kandırıldıysam kızın,eğer söylenenler yalansa da söyleyenlerin canına okurdum ...
ve uğurdan bahsediyoruz...
şu asarım keserim alemin delikanlııısından
hah...papucumun delikanlısı...
birisi beni tutacaak tanımadığım birisi hem de bana evleneceğim kızın hakkında laf söyleyecek haa... adam canına mı susamış ki yapacak böyle birşey... hadi diyelim ki cesaret etti de yedi bu haltı... abiii ben erkek olsaam onu orada gebertirim..kıza da hesabını sorarımm.... Günaydın bana ...
boşuna değil tabiii söylenenler doğru olsaydıı uğur işin içinde olmasaydıı eski erkek arkadaşım ve arkadaşımın kardeşi durumun böyle olmadığını anlattığında allem eder kallem eder benimle konuşma çabasına girerdi... abi yokk 7.5 ay beni enayi yerine koymuş sömürmüşler... Allah bildiği gibi yapsın bi kez daha ...
Bi kaç gündür gerçekten konduramadığım için savaş veriyordum...
Tevekkeli değil...hafif hissediyorum kendimi... Rabbim böyle birşey verdi bana ki günahlarım varsa cezasını bu dünyada çekmiş oldum...
Günaydın Amylee,
Gerçekten zorlandım bunu kendime itiraf ederken... Ama ikisini karşılaştırdığımda, sevdiğim dediğim 7.5 aydır beklediğim adamın koskoca bir yalan olduğunu bilmek beni daha da rahatlatarak önüme bakabilmem için en büyük sebebim olacaktı... Ben de hep önüme baktım şimdiye kadar... Eski erkek arkadaşım gelişmeleri merak ederek nasıl olduğumu sordu... İyiyim dedim... İyi olmalısın ben dahil ,kıymetini bilmeyen herkese iyi olarak ders vermelisin dedi...
Güçlü bi insansın ... Benim pişmanlığım gibi olacak seni üzenlerin sonu ...Ama lütfen sen sana yanlış yapanlara bi kere daha şans verme... Haketmedim ,haketmedi dedi...
Bunları duyunca gerçekten iyi hissettim...
Rabbim dağına göre kar verir derler...
Sonsuz şükürler olsun ona ki ,dayanma gücünü de verdi dertle birlikte... Hafifletti...
Çok sağolun Amylee... Düşünmeye kendime itirafıma destek oldunuz... Buradaki destek olan tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim... Arkadaş dediğimiz uğurun ablası gibi olurdu,pardon...dostlarım... Dost,kara gün iyi gün demez,ne zaman olması gerekiyorsa o zaman yanınızda olur... İyi ki varsınız...
ablam var canım... ablam da onunla ilgili duymuş birçok şey ama bana kalkıp da bunları söylemedi ...biz de tanıdık uğuru az çok söyledikleri gibi değil ...önceden öyleyse bile geçmişiyle yargılanamaz hiçkimse diye...Uğur bana kendisi demişti ki sana en yakın akrabalarımdan bile beni kötüleyenler çıkar...beni bana sor... kimsenin ağzına bakıp yargılama sakın...ben de demiştim ki kim dost kim düşman ne bilelim...öyle bi durumda gereken cevabı alırlar benden...ama aynısını snden de bekliyorum ben...benim hakkımda da asılsız biçok şey söylenir... çünkü kimseye eywallah demedim kuyruk acısı olan insan etrafımda çok diye...ama o yapamadı bunu beni kandırdın dedi...namusum dedim sana evimin kadını olacaktın nasıl girdin kanıma...gözlerime bakarken hiç mi utanmadın dedi...ağır konuştu...affedemem... affedemiyorum...
teşekkür ederim canım... yapmam gerekeni yaptım...dün bütün gün evden çıkmadım ve nasıl böyle oldu bu iş tavrımda ne kadar haklıyım ne yapmalıydım diye düşündüm... dün için bi sürü planlar yapmıştık aklıma geldi üzüldüm...bi daha ayrılmamak için gün saymıştık aylarca uzaktık birbirimize ve acısını çıkaracaktık...artık bi gün daha ayrı kalmaya tahammüll edemezken bi ömür birbirimizden mahrum kalacağız bi hiç uğruna hemde...ablasının yaptığı adilik ve yüreğimin sahibi dediğim adamın körlüğü yüzünden hem de... çok büyük konuştum ...konuşmaya da devam edeceğim... iki dünya bir araya gelir ama artık ben uğurla ı ıh... sevgimi de nefrete dönüştürmeden üzülmeden kırılmadan silip atacağım...Rabbim yazdıysa onu gönlüme sevdirdiyse,sildirir de.. .bi hayır vardır her şer görünende...
iyiyim canım çok şükür... ayaktayım... ailem arkadaşlarım sürekli arayarak nasıl olduğumu yanımda olduklarını üzülmememi söylüyorlar...Üzülmesi gereken ben olmamama rağmen içimde yine de kopuyor arasıra fırtınalar...
nasıl inandı diye...
bir gelişme şimdilik yok... hemen beklemiyorum zaten... hatta beklemem saçmalık...
mutlaka gerçekler aydınlatacak herşeyi... Yüzüme bakamamalı... kendini yiyip bitirdiğini düşünüyorum... ama gelmesi bu kadar kolay olmamalı zaten ...
Hakkımda hayırlısını versin Rabbim...sürekli dua ediyorum ,yaptıklarına pişman olsun ,gerekirse kahrolsun diye...
bu resmi uğur için çekmiştim ama kağıdı doldurmamıştım ,kısmet olmamıştı... meğer gününü bekliyormuş... evet çook sevdim...canımı verebilecek kadar... ama çok sevmek de bir yere kadar.. uzatılan dil yalnız bana değil dediğim gibi,aileme de uzatılıyor...Onlara laf söyletmem...en sevdiğim de olsa bakmam göz yaşına...
Dün akşam annem elinde gazeteyle geldi ve biz bi karar aldık dedi...
Şaşkınca annemi dikkat kesildim...
Ameliyatla erkek olan kız gibi seni de ameliyat ettirelim ...Sen de erkek ol... Ve göster onlara adamlığın nasıl yapılacağını dedi...
Şok oldum bunun karşısında...Sarıldım tutamadım kendimi ağladım...
Sen hem kız hem erkek gibi yetiştirdin kızını...Erkek olmak belki kaderdendir ama adam olmak her erkeğe nasip olmaz... Boşver Adam gibi kızım var de geç... dedim..
Kendini üzme o zaman... Biz biliyoruz seni... Sen bizim herşeyimizsin...İnan daha iyisini hakediyorsun... Bunları haketmedin evet ama ona inanıp sevdiğin için suçlama kendini... bizi de kandırdı,bize de sevdirdi kendini..Haketmedi hiç birimizi...altın çamura düşünce değer kaybetmez ve sen bizim pırlantamızsın... sözlerinden sonraa bi kere daha emin oldum ki , Allah'ın sevdiği kuluymuşum
ne yapayım siz söyleyin ? ben adamı 7.5 ay beklemişim, günüme gün ekleye ekleye sabırla ,gün gelmiş gözyaşıyla... sülalem öğrenmiş ... tüm tanıyanlarım benden önce uğuru sorar olmuş iyi mi düğün ne zaman diye...tuğba değil de uğurunun tuğbası nasılsın diye hal hatır sorar olmuş... en zayıf anlarımda bile düşünmemişim onsuzluğu... çünkü o kadar güven vermiş,garanti vermiş... Be adam madem bu kadar çabuk kandın söylenenlere...o aptalsa ne yapayım ben?
o susturamamışsa konuşanları ben napayım?
devam mı edeyim onurumu ayaklar altına alıp da onu gönül tahtıma oturtmaya... tabii ki günümü gün ederim bundan sonra... soranlara da Öldü diyorum zaten... Allah Rahmet etsin diyeni bile yok inanın... Allah bildiği gibi yapsın diyorlar... Ölüm bile ayıramazdı bizi öyle demişti... hepsi yalan...
bunca yalanı 7.5 ay yuttuktan sonra napayım canım sen söyle ?
çatlaksam ... Çatlatanlar utansın..
aileden evet ama uğurdan... ondan da kurtuldum mu acaba ...3 şekerli içer çayı...bardak büyükse 5...kola hastasıdır...ayva reçelini çok sever... en sevdiği yemektir sarma...
renklerden de petrol mavidir en sevdiği... pilava dayanamaz...
kızgınlığı uzun sürmez ama kırgınlığı çok zor geçer... uyurken ağzı açık kalır bazen... sesimi duymadan uyuyamaz(dı)... defalarca mektuplarımı okur onlara sarılır resimlerimize bakar ağlardı...
şimdi ne yapacak?...
kime anlatacak derdini... ailesiyle arası bozulduğunda ben ikna ederdim ... kim ikna edecek artık... kime yanıyor dertlerini... Rabbim ona da yardım etsin bana da... çok zor bi sınavdayız...
Tuğbacım günlerdir başlığına yazılanları arada okudum ama nasıl benimsediysem seni, yaşadıklarını inan ki kendi ruh halim kötüyken gelip bi şeyler yazmak istemedim, benim sorunum basit belki ama sen anlarsın askerlik psikolojisi, özel dönemler, hayatın sıradanlaştığı hiçbir şeyden tat almadığım bi dönemdeydim bi kaç gündür...ta ki bu gece rüyamda Zaferimin (Allahım sen koru nolur) artık bu hayatta olmadığını görene dek..rüyamda çektiğim acıyı o kadar içimde hissettim ki uyanır uyanmaz aradım ve sadece sesini duyabildiğim için bile şükürler ettim Allahıma...sana gelmiş kendi derdimi anlatıyor gibi görünüyorum belki ama sadece kendime gelişimi ve bu sayfaya yazışımı beklediğim dönemi anlattım...
Baştan okudum bütün yazılanları, iş yerindeyim ağlayamadım tam,ama gözlerim şu an hala dolu dolu, dedim ya içimde yaşadım ben her şeyi, öyle zor geldi ki yaşananlar yazmaya bile cesaret edemedim.
Bütün ihtimalleri düşünmüş, içinde zorda olsa pek çok şeye karar vermişsin, Allah'a sığınmak kadar mantıklı bir karar vermişsin, ve diğer kararların da mükemmel..ailen konusunda gerçekten çok şanslısın o kadar güzel arkanda durmuşlar ki hayran kaldım.
Ve uğurun seni hiç sevmemiş olma ihtimali...evet böyle bir ihtimal var belki ama önemli mi, sevip de sevdiğini savunamayan,ona inanmayan bi seven mi daha kötü sevmeyen mi daha kötü?? bunların bence hiç bir önemi yok, Allah seni yolun başından çevirdi, bu adamla evlilik olmaz çünkü bundan adam olmaz dedi belki..gene şanslısın gene şanslısın, gülen yüzün daha nice şeye gülecek bu konu senin için elbet kapanıp gidecek. Anladığım kadarıyla da seni biraz kendime benzetiyorum, ne olursa olsun gülmeyi seçiyorsun, ama acını yaşamaktan da kendini alıkoyma. Gerekince ağla, gerekince efkarlan bunları yaşaya yaşaya zamanla atlatacaksın eminim. Çünkü zaten kafanda olay bitmiş, yüreğini de hadi şu an bitcek diye zorlama, zaten yeterince soğudun, o da zamanla doğru olanı yapacaktır izin ver.
Allah yardımcı olsun tuğbiş, her zaman yanındayım, dilediğinde özelden de yaz, hatta dilediğinde Taksime gel buralardayım :)
canımmm öyle güzel yazmışsın ki... teşekkür ederim çok... acıya gelince kuzum,haklı olsaydılar....dedikleri gibi olsaydım kahrımdan ölürdüm... ama biliyorum kendimi... Allah'a can borcum var yalnızca... hep hayırlısını istedim ben..ille de o olsun demedim...çünkü hep bi ihtimal vardı aklımda... günün birinde biterse ya?
bunu duymaya kapadm kulaklarımı ama bu olanları rüyamda aynı şekilde görmüştüm 1 hafta öncesinde... gördüğümde zaten birşeyler beni düşünmeye sevketmişti... gelmeden önce yazdığım birşey vardı isyana bağladığım... işte o zaman bitir demişti içimdeki ses ama dinlemedim...
geç olmadan 7.5 ayla kurtardık..Allah beterinden korusun canım...her zaman görüşürüz...Taksimi çok severim zaten
başıma ne geliyorsa hislerime güvenmeyişimden geliyor bakma... Ama kaybettiğim birşey yok...onurumu gururumu kaybetmedim...kaybettiklerim de sadakam olsun ne diyeyim...
Çok güzel dimdik ayakta durdun yavrucum sen, hayran kaldım sana, her zmaan beklerim Taksim eiçindeki ses de rüyanda seni uyarsa da tabi ki insan yaşamadan inanamaz ki...her şeyi yaşayarak öğrendin, ama güçlendin.
başıma ne geliyorsa hislerime güvenmeyişimden geliyor bakma... Ama kaybettiğim birşey yok...onurumu gururumu kaybetmedim...kaybettiklerim de sadakam olsun ne diyeyim...
oppaaaa
Ohh gücüne kuvvetine mizahına sağlık kuşumm
oppaaaahepimizin balımmm...bu arada rüyana kafanı takma... Allah uzun ve hayırlı ömürler versin...
ben gördüğüm rüyadan tırsarım çünkü çıkar.... seni bilmem bebişim tabii ki düşüneceğim... halası teyzesi yok
Çok sağolll,hala da beni düşünürmüşşsabah feci etkisindeydim ama geçti şükür
ben gördüğüm rüyadan tırsarım çünkü çıkar.... seni bilmem bebişim tabii ki düşüneceğim... halası teyzesi yokburada birbirimize destek olmazsak işimiz iş
baby özelden yazıyorre sana
Benim hiç gerçekleşen rüyam olmadı dicektim ki bikaç kez belki..ama kötü rüya da çok görüyorum onlar olmasın zaten..ömrü uzamıştır inşallahhhtabi ki her zman destek olcaz birbirimize tubişim
baby özelden yazıyorre sana
buradan da yazayım canımburadanda yaz kız :-d tuğbişş... nasısın kuşum gerçi sana nasılsın demek haksızlık oluyor maşallah cok ıyısın... Sen her zaman güçünü kuvvetını her daim koruyorsun maşallah...
buradan da yazayım canımiyiyim sağol sen nasılsın
çalışan demir pas tutmaz canım çalışş tabii kolay gelsinAynen canım benim valla devam yogun tempo calışıyorum ....
Merhabalar,
Anlatmak paylaşmak istedim ...Çünkü buna ihtiyacım var...
26 Haziran'da başlayan ilişkimle ilgili yazacaklarım...
5 yıllık arkadaşım kardeşiyle aramızı yaptı annesiyle birlikte..Askerdi hava değişimi almıştı kardeşi uğur...Bu dönemde de başladık...7.5 ay vardı önünde bitirmesine...1 yıllık bi ilişkisini bitirmişti,yeni bitmişti.Benim de taze bitmiş bi ilişkim vardı...Ben yara bandı yapmıyorsam o da yapmaz dedim ve bi ihtimal vermedim...
Şafak panosunda şafak saydım 7.5 ay .Bilirler benimle sayanlarınız da zaten..Ve bu süre zarfında güzeldi herşey...
Ailesi evlilikten bahsediyor bi an önce gelsin düğününüzü yapalım artık diyorlardı...
Pazar günü geldi uğur askerden...
Sabah kahvaltıya gittik,
ailesine...Hiç yalnız bırakmadım onu ben...Ailesinin olmadığı zamanlarda tüm sıkıntısında yanında oldum...
Çarşamba akşamı iş çıkışında buluştuk uğurla yine herşey çok güzeldi... İşe gireceğini bi an önce düzenini oturtup benimle evlenmek istediğini söyledi yine...
Beni eve bıraktı ve teyzesine gitti...orada kalıp sabah da arkadşlarını görüp eve dönecekti...
perşembe günü akşam 18:30 civarında uğur beni aradı ve bana aynen şöyle söyledi.. :
sizin oradan geçtim bugün ...babamın dükkanın önünden ...benzincinin orada biri kolumdan tutup abi bi çay içelim mi dedi...gittim oturduk bana senin tüm geçmişini anlattı düşüp kalkmadığın adam kalmamış senin ... eve gittim ablamı aradım geldi ona anlattım olanları ve sıkıştırdım gerçeği söylemesi için ablam da onayladı ...bana bunları açıkla dedi...
Sen ne dediğinin farkında mısın ağzından çıkanları kulağın duysun ! herkesle düşüp kalkmak ne demekmiş...ablan ya da o her kimse benim yüzüme karşı da söylesin al gel bakalım...madem sana bunları söyledi tanımadığın birisi ağzının ortasına geçiremedinmi bi yumruk ne diyorsun diye? neden aramadın beni?gel yüzleş diye neden söylmedin de ablana anlatıp da bi de onaylattım diyorsun dedim...bana güvenmiyormuşsun ki tanımadığın birine inanmayı tercih ettin dedim... Yazıklar olsun diyerek teli kapattım...
Sonra aradı tekrar inkar etmiyorsun ama yalanlamıyorsun kabulleniyorsun Allah'a sığınıyorsun kanıtlamıyorsun dedi...o sırada ablası aldı eline teli...kardeşimi bi daha arama o.. vs diyerek teli kapattı yüzüme...
Çirkinleştiler iyice yani...
Sonra ben de mesaj attım ve ona aldığım ne varsa geri göndermesini söyledim...
Aradı tekrar ve sen beni hiç sevmemişsin kaybetmeyi göze alıyorsun kendini savunmuyorsun namus meselesi bu ve sen Allaha sığınıyorsun ablamın ağzına etmen gerekirdi dedi...
Ben de ona sevdiğimi ama benim için bi ölü olduğunu ...bütün bu yaptıklarından sonra da yüzüne asla bakmayacağımı söyledim...hala bana kanıtla diyordu...;Ben de iftirayı atanlar kanıtlasın da yaptığımı iddia ettikleri şeyleri dedim...Sen kimsin ki ben sana kanıt peşinde olayım... He gerekirse test de yaptırır yediririm sorun değil...
Gerildikçe gerildim vee...
Annesi eline aldı teli...
Uğuru birinin çevirdiğini parkta oturduklarını konuştuklarını söyledi birini suçlayacaksan oğlumun karşısına çıkanı suçla kızım sizi neden ayırmak istesin dedi...
Uğur madem babamın dükkanından geçti ,neden uğramadı?
Çünkü uğur oradan hiç geçmedi
aslında uğuru tutup çevirip tuğba şunla şunu bunla bunu yaptı diyen birisi yoktu...o kişi ablasıydı..hem de bu söylediği şeyleri ona benim anlattığımı söylüyor
Hepsi birer plandı...
Sonra ablasından bi itiraf geldi;
kardeşim eski sevgilisini unutsun diye seni kullandık gönlünü eğlendirsin diye...seni gelin alacak değiliz... baktım evleneceksiniz ben de bunları söyledim dedi...
ben de yatıp kalktığımı iddia ettikleri eski erkek arkadaşlarıma ulaştım ve durumdan bahsettim... kötü ayrılmadık sonuçta ve senin gibi birine böyle bi leke atamazlar dediler...
uğura anlatacaklar olanı biteni ve uğur mu? barışmak mı?
hayır ...o benim için gerçekten öldü...
bunları anlatmak istedim çünkü böyle iftiraya maruz kalanlar eminim var ve şirret insanlar oldukça da son da olmayacağız...
Sadece bana dua etmenizi istiyorum...bi an önce aydınlansın...ve bu lafları çıkaranlar kendi çamurunda boğulsunlar...
şuan ruh halime gelince...çok hafiflemiş hissediyorum kendimi...
belki tavırları beni en ağır küfürlere tahrik eder ama bendeki o iplemez gülüş gelmişlerini ve geçmişlerini tatmin eder...küfretmekten ve küfredenlerden nefret ederim.küfretmeyide bilmem.ama şu tarz insanları duydukça gördükçe küfür öğrenesim var hayrey bişey ya !!!!!!!!!!!!
canım çok sağol... hep birlikte gülmek dileğiyle inşallah... geçti bile... kçükken de böyleymişim ben düşüp dizimi kanatırmışım... ama acımadı kii der gülermişim ...Kelebek hill resmen içimi mi okumuş anlayamdım yazdıklarını okuduğumda şok oldum.
Bende bu aralar zor zamanlar geçiriyorum tuğbişim ama senin nasıl olduğuna bakıyorum hep aklımdasın ama yazamıyordum..
Şuanda yazmak için girdim ve kelebeğin mesajı çok ilgincime gitti.
Bende dün rüyamda iboyu çok kötü gördüm ve bende aradım..
Nese canlarım nolursa olsun hayat devam ediyor ve artık bende herşeyin hayırlısını diliyorum.
Allahım hayırlısı neyse biran önce bizi o yöne doğru çevirsin.
Artık daha fazla acı çekip bu hayatıda kendimize harab etmeyelim..
Tubişim senin Maşşallahın var güleç birisine benziyorsun nolursa içinde yaşıyorsunn gibi geliyor.
Bende hep öyleyimdir içime atarım gülerim hep, yüzümden tebessümüm hiç gitmez. Herkeste şaşırır bana ama öyle olucak ki.
Biz enerjik ve pozitif insanlarız eğer hep durgun hep ağlarsak bu hayat bu acılar nasıl geçerki?
Sen o yüzden en iyisini yapıorsun.. Hep gül o güzel yüzünden o gülmen hiç eksilmesin canım benim..
Kelebek hill resmen içimi mi okumuş anlayamdım yazdıklarını okuduğumda şok oldum.
Bende bu aralar zor zamanlar geçiriyorum tuğbişim ama senin nasıl olduğuna bakıyorum hep aklımdasın ama yazamıyordum..
Şuanda yazmak için girdim ve kelebeğin mesajı çok ilgincime gitti.
Bende dün rüyamda iboyu çok kötü gördüm ve bende aradım..
Nese canlarım nolursa olsun hayat devam ediyor ve artık bende herşeyin hayırlısını diliyorum.
Allahım hayırlısı neyse biran önce bizi o yöne doğru çevirsin.
Artık daha fazla acı çekip bu hayatıda kendimize harab etmeyelim..
Tubişim senin Maşşallahın var güleç birisine benziyorsun nolursa içinde yaşıyorsunn gibi geliyor.
Bende hep öyleyimdir içime atarım gülerim hep, yüzümden tebessümüm hiç gitmez. Herkeste şaşırır bana ama öyle olucak ki.
Biz enerjik ve pozitif insanlarız eğer hep durgun hep ağlarsak bu hayat bu acılar nasıl geçerki?
Sen o yüzden en iyisini yapıorsun.. Hep gül o güzel yüzünden o gülmen hiç eksilmesin canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?