- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
-
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-a...ulacagi-kizla-evlenecegim-ayrilalim-dedi.html
uğurdan önceki ilişki bile diyemeyeceğim yeni yeni birşeyler başlayacakken olanlar ... belki nasıl bi insan olduğum konusunda az çok fikir sahibi eder...tanımayanlarınız için...
e tabi canım... erkekçe sevdalanır yürekli kadınlığım...benim gibi biri elbet çıkacaktır... yaşadığım ve aynaya baktığım sürece umudum var...ben nasıl geldiysem dünyaya o da gelmiştir belki de beni arıyordur...maaşallah canım erkeklere pabuç bırakmıyorsunben olsam panikler, üzülür, öyle kalakalırdım. sanki dünyada ondan başka adam yok da!!! hoş adam da yok denecek kadar az ama ben de mehmet'e kadar erkeklerden çok çektim; ama Allah'tan o kıymet biliyor (şimdilik tabii, askerden gelince ne olur ne biter bilinmez, onları tanımak için zor bir süreci seçtik biz, hani öncesinde tanımış olsak belki bu kadar bağlanmayız, gerçi orda değişenler de olabiliyor aman neysee) söylemek istediğim şu ki; senin de değerini bilen adam gibi bi adam karşına çıkacaktır :107:
İnşallah canım benim inşallahcanım çok sağol... hep birlikte gülmek dileğiyle inşallah... geçti bile... kçükken de böyleymişim ben düşüp dizimi kanatırmışım... ama acımadı kii der gülermişim ...yine aynıyım değişen birşey yok.. yine acımadı ki...
canım ibo'yla konuşmuşsun, pek bi sevindim, yâr yüreği yine dayanmadı di mirüyan hayrolur inşallah. barıştınız mı peki, nasıl davrandı sana :26:
haklısın kuzu birşey olmadı...İnşallah canım benim inşallah
Nolduki acısınn yavrum yaa aaa ben hiç birşey hatırlamıyorummm
Çok teşekkür ederim bebeğim benim.. ben aramadan 2 gün önce o ararmıştı nasılsın napıyorsun diye biraz öle konuştuk o kadar.
Sonra rüyamda görünce ben aradım işte yine öle biraz konuştuk işi vardı kapattı hemen sonra bida msj atmadı bende atmadım.
Dünde 53. ayımızdı her ayın 28'inde kutlarızda ondan bir arıyım dedim öle biraz konuştuk sonra uyudu o sabahta ne o msj attı nede ben.
Artık o da adım atsın yanee dimi yavrum hep ben hep ben olmuyorr..
haklısın kuzu birşey olmadı...
iboyla olanlara gelince...ben hala söylediğimin arkasındayım canım herkes uğur değil... sen yine alttan almayı dene... yine de sabırlı ol canım... sen üzerine düşeni yap da gerisi bırak olacağına varsın... zaten kalmış 160 gününüz... o da su gibi geçsin inşallah...
Kelebek hill resmen içimi mi okumuş anlayamdım yazdıklarını okuduğumda şok oldum.
Bende bu aralar zor zamanlar geçiriyorum tuğbişim ama senin nasıl olduğuna bakıyorum hep aklımdasın ama yazamıyordum..
Şuanda yazmak için girdim ve kelebeğin mesajı çok ilgincime gitti.
Bende dün rüyamda iboyu çok kötü gördüm ve bende aradım..
Nese canlarım nolursa olsun hayat devam ediyor ve artık bende herşeyin hayırlısını diliyorum.
Allahım hayırlısı neyse biran önce bizi o yöne doğru çevirsin.
Artık daha fazla acı çekip bu hayatıda kendimize harab etmeyelim..
Tubişim senin Maşşallahın var güleç birisine benziyorsun nolursa içinde yaşıyorsunn gibi geliyor.
Bende hep öyleyimdir içime atarım gülerim hep, yüzümden tebessümüm hiç gitmez. Herkeste şaşırır bana ama öyle olucak ki.
Biz enerjik ve pozitif insanlarız eğer hep durgun hep ağlarsak bu hayat bu acılar nasıl geçerki?
Sen o yüzden en iyisini yapıorsun.. Hep gül o güzel yüzünden o gülmen hiç eksilmesin canım benim..
Hiç kimse birbirine benzemezki yavrum. Benim sabırım kalmadığı için böyle oldum. yoksa ben hatırlamam iboya 1 gün bile mesaj atmadan durduğumu ama bak 15 gün boyunca atmadım. Çünkü o getirdi beni bu hale. ben bu kadar sinirli bir insan değildim tanıyamıyorum artık kendimi.
Ama bu sadece askerde olduğu için olan tavırları değil. ibo burdaykende böyleydi ve benim sabrım askere gittikten sonra bitti..
Ama ben hala üstüme düşeni yapıyorum çünkü içime sinmiyor.
Hayırlısı neyse o olsun tatlım benim. artık herşeyi akışına bırakıyorum...
e tabi canım... erkekçe sevdalanır yürekli kadınlığım...benim gibi biri elbet çıkacaktır... yaşadığım ve aynaya baktığım sürece umudum var...ben nasıl geldiysem dünyaya o da gelmiştir belki de beni arıyordur...ne demişti Mevlana'm...Olduğu kadar olmadığı kader... eğer bi insan beni kaybetmekten yana kullanabiliyorsa seçimini ben de ona destek olurum elbet
Çok teşekkür ederim bebeğim benim.. ben aramadan 2 gün önce o ararmıştı nasılsın napıyorsun diye biraz öle konuştuk o kadar.
Sonra rüyamda görünce ben aradım işte yine öle biraz konuştuk işi vardı kapattı hemen sonra bida msj atmadı bende atmadım.
Dünde 53. ayımızdı her ayın 28'inde kutlarızda ondan bir arıyım dedim öle biraz konuştuk sonra uyudu o sabahta ne o msj attı nede ben.
Artık o da adım atsın yanee dimi yavrum hep ben hep ben olmuyorr..
bunu ben de çok düşündüm ve kesinlikle kaybettiğimi düşünmüyorum... Uğuru kabul etmesem hayatıma kim tarafından tanınırdı bilinirdi hanginiz bilirdiniz...ben bile bilmezdim ki... çook teşekkür ederim canummmmcanımmmm
[ı]" üzülme!
Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki..." - charles bukowski
[/ı]
kesinlikle öyle canım, doğru söze ne denir ki
Doğru söz denir bebişim
tatlım bu olanlara inan yazacak birşey bulamıyorum, hayretler içerisinde okudum yazdıklarını.... Ama sen güçlü kızsın, sana yakışan davranışı gösteriyorsun... Gerçekten seni çok takdir ediyorum. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz, elbet geçecek bu zorlu günlerdeNe zaman istersen yanındayız bunu unutma
[video=youtube;_9UCY3IA-rA]http://www.youtube.com/watch?v=_9UCY3IA-rA[/video]
Amin Canım Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin..
Yazdıklarını yeni okudum ben de şaşırdım ebrucum, nasıl da aynı dönemden geçmişsek..
Ama aranızda olanları çok bilmesem de evet sen elinden geleni yapıyosun bence de yapmaya da devam et...yarın pişman olmayalım yeter ki..her şey gönlünce olsun
Evet güzeldi tatlım eskiden daha güzeldi değişti çok değişti ve saolsun benide değiştirdii..bunu yapabilmeniz de çok güzel canım... sen yapabileceğinin en iyisini yapmışsın canım, o da çok geri durmuyor da bi adım daha atıversinheyecan var mıydı konuşurkken, önemli bir şey sesini duyduğunda heyecanlanabilmek
Hayır Amylee !! Yıkılmak yokoff... canım benim yaa...
Allaha havale et...
şarkı yıktı geçti valla ne desek boş!
Amin Canım Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip eylesin..
Evet güzeldi tatlım eskiden daha güzeldi değişti çok değişti ve saolsun benide değiştirdii..
Eskisi gibi değildi be tatlım onu bende kendime sordum heyecanlımıydım die eski ebru gibi değildim...
illa ki değişiliyor canım bir çok şey yaşıyoruz bu yaşımıza gelen kadar, eskisi gibi kalmamız mümkün değil. değişsek bile bizim kendimizden başka kimseye bi zararımız dokunmaz. keşke hep iyi yönde olsa bu değişimler; ama neyin iyi neyin kötü olduğunu Rabb'im daha iyi bilir
biz de ara verdik :85: ne kadar, nasıl dayanırız bilmiyorum. o kadar sudan sebepler ki... aklim, hayalim almıyor
Nasıl ya size nolduda ara verdiniz yavrum
illa ki değişiliyor canım bir çok şey yaşıyoruz bu yaşımıza gelen kadar, eskisi gibi kalmamız mümkün değil. değişsek bile bizim kendimizden başka kimseye bi zararımız dokunmaz. keşke hep iyi yönde olsa bu değişimler; ama neyin iyi neyin kötü olduğunu Rabb'im daha iyi bilir
biz de ara verdik :85: ne kadar, nasıl dayanırız bilmiyorum. o kadar sudan sebepler ki... aklim, hayalim almıyor
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar... En azından belirsizlikler yaşamıyorum diye kendimi şanslı bulmaya başladım... Ancak emeklerimize neden saygı göstermiyorlar,bu kadar bencil olmaları neden bilemiyorum... Rabbim yardımcımız olsun inşallah...Azcık dayan kuzummm ... Geçip gidecek şu günler... Yaşanan tüm sıkıntılar geride kalsın inşallahannesinin sağlık sorunları, babasının borçları (bu kısmın benle ne ilgisi var bilmiyorum), kendince kıskançlık krizlerine girmesibir de askerlik onu çok sıktı bu aralar asıl neden bu sanırım
annesinin sağlık sorunları, babasının borçları (bu kısmın benle ne ilgisi var bilmiyorum), kendince kıskançlık krizlerine girmesibir de askerlik onu çok sıktı bu aralar asıl neden bu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?