- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
-
annesinin sağlık sorunları, babasının borçları (bu kısmın benle ne ilgisi var bilmiyorum), kendince kıskançlık krizlerine girmesiBir de askerlik onu çok sıktı bu aralar asıl neden bu sanırım
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar... En azından belirsizlikler yaşamıyorum diye kendimi şanslı bulmaya başladım... Ancak emeklerimize neden saygı göstermiyorlar,bu kadar bencil olmaları neden bilemiyorum... Rabbim yardımcımız olsun inşallah...Azcık dayan kuzummm ... Geçip gidecek şu günler... Yaşanan tüm sıkıntılar geride kalsın inşallah
Yavrum bunların hepsi aynı. onların aile sorunları olduğunda bizden uzaklaşırlar yalnız kalmaya ihtiyacları olur.
Ama biz tam tersi daha da onlara sarılırız hep yanlarımızda olmalarını isteriz.
Biz onlara daha çok bel bağlıyoruz bence.
Valla artık anlıyamıorum herkeste bir ayrılık herkeste bir sorun kimle konuşsam kime baksam üzgün canı sıkkın.
Nolucak bu halimiz bilemiyorum bebeğim.
Ama elbet aricak yapamicak sana orda daha çok ihtiyacı var ama er geç bunu anlicak.
aynen canım. bizim her şeyimiz onlar. ama biz ne yaparsak yapalım onların her şeyi olamıyoruz. hatta bi anda hiçbir şeyleri oluyoruz. ben de çok fazla anlatıp can sıkmak istemiyorum. anlattıkça ben de kötü oluyorum. durum bu şimdilik bakalım
haklısın sanırım canım. ben de çok yoruldum. askerlik falan bahane geliyor artık bana. kafasına koyduysa ayrılmayı gelir gelmez yapıyor zaten bunu. gördük işte örneklerini. şu an yorum bile yapamıyorum durumumuza
aynen canım. bizim her şeyimiz onlar. ama biz ne yaparsak yapalım onların her şeyi olamıyoruz. hatta bi anda hiçbir şeyleri oluyoruz. ben de çok fazla anlatıp can sıkmak istemiyorum. anlattıkça ben de kötü oluyorum. durum bu şimdilik bakalım
Nilücüm biraz zaman ver o zaman hem kendine hem ona, biz de sayende az çok tanıdık Mehmet'i onun da huyu bu... Merak etme eninde sonunda dayanamayacak kendisi arayacak... Kafana takma sen...
Hayatın tadını çıkarıyorHani yaa.. Bu sitenin sahibi nerede hiç sesi soluğu cıkmıyor bugun... :-d
Hayatın tadını çıkarıyorondan yoktur...
oluyor oluyor... daha da olacak inşallah sefam... insanlar ne kadar da meraklıymış ayrılmamıza...ovv süper cıkar canım cıkar maşallah... ohh sefan olsun...
oluyor oluyor... daha da olacak inşallah sefam... insanlar ne kadar da meraklıymış ayrılmamıza...
hayırlısıı artıkk
yeni bi nick almaya üşendim...zaten otomatik giriş yapıyorum ama haklısın kurtulmalıyım bu nickten ... insanları tanımış oldumdan ziyade, ne kadar çokmuş kıymet veren.. onu anlamış oldum...Kız hala senın ugurununtugbası yazıyor lınkınde ... Bu sayede ınsanları tanımış oldun kuzum... aynen oyle yavrum kısmetten ote yol yok...
yeni bi nick almaya üşendim...zaten otomatik giriş yapıyorum ama haklısın kurtulmalıyım bu nickten ... insanları tanımış oldumdan ziyade, ne kadar çokmuş kıymet veren.. onu anlamış oldum...
üzülüyorum bi insan olarak,beni kaybeden aptalıma... dışardan bakıldığında nasıl görünüyor bilmiyorum ama içerde işler pek yolunda gitmiyor... kişiler değil anılar özlenir ya bazen ...Evet özlediğim anılarımız var.. Ama Allah'tan kii en çok yoktu... Bazı şarkılar canıma okumuyor değil... Ama biliyorum bunlar da geçecek...Neler geçmedi ki ?üzüntü düşünmek varmı canım eskileri...
üzülüyorum bi insan olarak,beni kaybeden aptalıma... dışardan bakıldığında nasıl görünüyor bilmiyorum ama içerde işler pek yolunda gitmiyor... kişiler değil anılar özlenir ya bazen ...Evet özlediğim anılarımız var.. Ama Allah'tan kii en çok yoktu... Bazı şarkılar canıma okumuyor değil... Ama biliyorum bunlar da geçecek...Neler geçmedi ki ?
amin canım ...hep bi düğüm olarak kalacak boğazımda... hazmedemiyorum olanları ve düşünmek istemiyorum sırf bu yüzden... düşünmeyeceğim...Ahh canım valla ben muzıge hasret kaldım yemınkı sende dınleme ben bı muzık duysam goz yaşları şıpır şıpır ... Olmazmı anılar canım yaa özlenmezmı cok zor süreç canım eskıden yanında yokluguna üzülürken şimdi ömründe hayatında yokluguna üzüluyorsun... Geçeçek canım gececek inşallah en az zararla kendını sıyırmaya bak Allah mutluluk huzurluluk versın... hayatın cılvesı be canım oluyor boyle arada, soylenecek tek bır cumle kalmaz coğu zaman... Mevlam yar ve yardımcımız olsun cumlemızın...
amin canım ...hep bi düğüm olarak kalacak boğazımda... hazmedemiyorum olanları ve düşünmek istemiyorum sırf bu yüzden... düşünmeyeceğim...
en çok da hiç sevmemiş olmasına üzülüyorum... ve bir daha bu kadar sevilmeyecek...hazmetmek mümkünmü canım bı bedel var emek var ortada bı bekleyiş var aşk var mutluluk anıları özlemler hasretlıkler var... kendıne kotuluk etme canım hayat devam edıyor elınden geldıgınce üzme kendını düşünmemeye bak kendını yalnız bırakmakı düşünmeye fırsatın olmasın... Ne dersen ne dersek zor canım bunlar kötu anılar olarak geçmişe gömulecek başka care yok canım yok yani...
en çok da hiç sevmemiş olmasına üzülüyorum... ve bir daha bu kadar sevilmeyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?