İftira ve fitne...

annesinin sağlık sorunları, babasının borçları (bu kısmın benle ne ilgisi var bilmiyorum), kendince kıskançlık krizlerine girmesi Bir de askerlik onu çok sıktı bu aralar asıl neden bu sanırım

yaa kızların bu derdı ne yaa onlar askerlık yapıyor sıkılıyor sankı bekleyeni sıkılıp daralmıyor yorulmuyor ... Ah bu erkekler kendılerının butun kabahatları kadınlara yuklemeyı ne kadarda alışmışlar... Allah yar ve yardımcınız olsun kızlar...

haklısın sanırım canım. ben de çok yoruldum. askerlik falan bahane geliyor artık bana. kafasına koyduysa ayrılmayı gelir gelmez yapıyor zaten bunu. gördük işte örneklerini. şu an yorum bile yapamıyorum durumumuza

aynen canım. bizim her şeyimiz onlar. ama biz ne yaparsak yapalım onların her şeyi olamıyoruz. hatta bi anda hiçbir şeyleri oluyoruz. ben de çok fazla anlatıp can sıkmak istemiyorum. anlattıkça ben de kötü oluyorum. durum bu şimdilik bakalım

Yok tatlım estafurullah ne sıkması. Ama insan anlatınca daha da kötü oluyor. çünkü herşeyi sanki tekrar yaşıyor gibi oluyorsun. Hayırlısı neyse o olsun canım benim. Üzme sıkma tatlı canını herşekilde hayat geçip gidiyor..
Önemli olan hayatı güzel mutlu ve tat alarak yaşamak. İnşallah hepimiz bir an önce mutluluğa ve huzura kavuşuruz..

Nilücüm biraz zaman ver o zaman hem kendine hem ona, biz de sayende az çok tanıdık Mehmet'i onun da huyu bu... Merak etme eninde sonunda dayanamayacak kendisi arayacak... Kafana takma sen...

Kız hala senın ugurununtugbası yazıyor lınkınde ... Bu sayede ınsanları tanımış oldun kuzum... aynen oyle yavrum kısmetten ote yol yok...
yeni bi nick almaya üşendim...zaten otomatik giriş yapıyorum ama haklısın kurtulmalıyım bu nickten ... insanları tanımış oldumdan ziyade, ne kadar çokmuş kıymet veren.. onu anlamış oldum...

üzüntü düşünmek varmı canım eskileri...
üzülüyorum bi insan olarak,beni kaybeden aptalıma... dışardan bakıldığında nasıl görünüyor bilmiyorum ama içerde işler pek yolunda gitmiyor... kişiler değil anılar özlenir ya bazen ...Evet özlediğim anılarımız var.. Ama Allah'tan kii en çok yoktu... Bazı şarkılar canıma okumuyor değil... Ama biliyorum bunlar da geçecek...Neler geçmedi ki ?

Ahh canım valla ben muzıge hasret kaldım yemınkı sende dınleme ben bı muzık duysam goz yaşları şıpır şıpır ... Olmazmı anılar canım yaa özlenmezmı cok zor süreç canım eskıden yanında yokluguna üzülürken şimdi ömründe hayatında yokluguna üzüluyorsun... Geçeçek canım gececek inşallah en az zararla kendını sıyırmaya bak Allah mutluluk huzurluluk versın... hayatın cılvesı be canım oluyor boyle arada, soylenecek tek bır cumle kalmaz coğu zaman... Mevlam yar ve yardımcımız olsun cumlemızın...

amin canım ...hep bi düğüm olarak kalacak boğazımda... hazmedemiyorum olanları ve düşünmek istemiyorum sırf bu yüzden... düşünmeyeceğim...

amin canım ...hep bi düğüm olarak kalacak boğazımda... hazmedemiyorum olanları ve düşünmek istemiyorum sırf bu yüzden... düşünmeyeceğim...

hazmetmek mümkünmü canım bı bedel var emek var ortada bı bekleyiş var aşk var mutluluk anıları özlemler hasretlıkler var... kendıne kotuluk etme canım hayat devam edıyor elınden geldıgınce üzme kendını düşünmemeye bak kendını yalnız bırakmakı düşünmeye fırsatın olmasın... Ne dersen ne dersek zor canım bunlar kötu anılar olarak geçmişe gömulecek başka care yok canım yok yani...

en çok da hiç sevmemiş olmasına üzülüyorum... ve bir daha bu kadar sevilmeyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…