İftira ve fitne...

Vay bee... dicek laf yok yanii... Sen şu muzıklerı bırakta canım yoluna mutlu mesut devam et güzelim boşver muzıkler insanı daha cok dertlendırıyor
geldiğimde seni bulamamaktan korkuyorum derdi hep... korkuları gerçek oldu... yazıklar olsun be... dayanacak tuğba tüm bunlara da elbet... geçer herşey... geçecek...

Neler olmuş böyle,çok şaşırdım çok üzüldüm.Tuğba'cım,canım.Uğur'un seni sevmediğini düşünmüyorum tatlım.Biliyorsun hislerimde hiç yanılmadım.Eğer bu çocuk seni sevmeseydi duyduklarını sana yansıtmaz hatta belki de faydalanmaya çalışırdı.Askerden yeni gelmiş,psikolojisi bozuk halde avlanmış gibi geliyor bana.Sana güvenmiyor olmasından değil, güvendiği birisinin aklını çelmesinden olaylar bu noktaya gelmiş.Sen de gururlu bi insansın ,kabullenemedin tabii.
Ben bu kayınvalide ve görümceleri cidden anlayamıyorum. Bu kadar bencil olmamalılar. Uğur şimdi mutlu mu sence? Hiç sanmıyorum! Aklında bulunsun,için rahat olsun diye söylüyorum güzelim.Askerdeyken ;yani en zor zamanında yanındaydın..Askerliği silemez bu adam,dolayısıyla seni de Sen içini ferah tut. Bir hafta sonu da bana haber ver görüşelim,teline ulaşamadım.​

sEN COK GÜÇLUSUN ŞEKERİMM BOŞVERR.....

boşvereceğim....

Dreamlive nerdeydin yavrum onca zaman ya ben de ulaşamadım sanaa
Uğur beni sevmedi hiç ,sevseydi böyle yapmazdıı.... kıyamazdı,sustururdu konuşanlarıı..sevmemiş hiç ,keyfine bile bakıyordur şimdii

Güzelim bak, seni anlıyorum. Kırgınsın ziyadesiyle. Ancak yerine koy kendini Uğur'un.Sen böyle bir durumda ne yapar,nasıl davranırdın?
Özelden yolladım no. Konuşacağız çokça.Zaten sana her ne kadar yanlış bir zaman olsa da hayırlı haberlerim var.

aldım no canım...hayırdır ne haberi ? neden yanlış zaman ki :18:
onun yerine de koysam kendimi haklılık payı hiç yok hem ben ona sımsıkı sarılır,kimseyi dinlemezdim

Son düzenleme:
aldım no canım...hayırdır ne haberi ? neden yanlış zaman ki :18:
onun yerine de koysam kendimi haklılık payı hiç yok hem ben ona sımsıkı sarılır,kimseyi dinlemezdim

Tubiş buraya yazılacak bir haber değil.Konuşuruz,haberleşiriz,müsait olduğun en yakın zamanda mümkünse

Son düzenleme:
ya yok ben artık agzımı zor tutuyorum...
bak o kucuk ugurcugun ablasını bana verıcekler varya...
hayatının oyununu gorucekte ıste..
bana denk gelmez kı bolesı...

ugurda erkegım dıye gezenlerdendır dımı....
evet erkek cunku hayatındakı kadına laf soylıyecek adama bır tane vuramıyor..
allah korumus cnm cunku o adam senı tasıyamazmıs ztn..
sen daha delıkanlısın walla..

gücüne hayran kaldım..
yakıp yıkılmak aglamak yerıne..
güçünü kullanmıssın helal olsun..
sevgılım benı terkettı .. yenı ayrıldım dıye bunalımdakılerede bu konuyu okumalarını rıca ederım..

aman gecmıs gıtmıs..
madem sen herkezle yatıp kalkıyormussun..
ablacıgı yakıp kalkmayanını bulsunda gorelım
hayat cok acımasız...
karsılarına ole bırını cıkarırkı mumla ararlar senı

Ay amaaan eline yüreğine ağzına kurban olduğum ne güzel yazmışsın
Tercuman oldun yemin ederim...
Güçlü olmam gerekir tabi.. Herşeyden önce beni seven insanları üzme ve Rabbime isyan etmek gibi bir hakka sahip değilim..
Çok şükür kendimi biliyorum... Bu bana yetiyor.. Görmüş oldum ki , o hiç gitmeyeceğini düşündüğüm adam meğer koca bi yalanmış..Ömrüm heba olacakmış ..Olası bir ihtimal ki , ya evlendikten sonra böyle birşey yapsaydı... Anacım yatıp kalkıp şükrediyorum... Rabbim de gönlüme göre verecek biliyorum... Ben sefasını sürerken mutluluğun onlar da yatar kalkar da helallik alabilmek için dua ederler...
Hiç bi zaman Allah'tan başkasına kul olmadım ... Ayaktayım ..Sapasağlamım... Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…