- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
-
farkında olsa da değişmeyecek kadar geç kaldık herşeye...İşte o bunu farkında değil . . .
farkında olsa da değişmeyecek kadar geç kaldık herşeye...
HİÇ aramadı...Canım o gun akşamdan sonra hiç aramadımı... ???
HİÇ aramadı...
geldiğimde seni bulamamaktan korkuyorum derdi hep... korkuları gerçek oldu... yazıklar olsun be... dayanacak tuğba tüm bunlara da elbet... geçer herşey... geçecek...Vay bee... dicek laf yok yanii... Sen şu muzıklerı bırakta canım yoluna mutlu mesut devam et güzelim boşver muzıkler insanı daha cok dertlendırıyor
geldiğimde seni bulamamaktan korkuyorum derdi hep... korkuları gerçek oldu... yazıklar olsun be... dayanacak tuğba tüm bunlara da elbet... geçer herşey... geçecek...
sEN COK GÜÇLUSUN ŞEKERİMM BOŞVERR.....
Neler olmuş böyle,çok şaşırdım çok üzüldüm.Tuğba'cım,canım.Uğur'un seni sevmediğini düşünmüyorum tatlım.Biliyorsun hislerimde hiç yanılmadım.Eğer bu çocuk seni sevmeseydi duyduklarını sana yansıtmaz hatta belki de faydalanmaya çalışırdı.Askerden yeni gelmiş,psikolojisi bozuk halde avlanmış gibi geliyor bana.Sana güvenmiyor olmasından değil, güvendiği birisinin aklını çelmesinden olaylar bu noktaya gelmiş.Sen de gururlu bi insansın ,kabullenemedin tabii.
Ben bu kayınvalide ve görümceleri cidden anlayamıyorum. Bu kadar bencil olmamalılar. Uğur şimdi mutlu mu sence? Hiç sanmıyorum! Aklında bulunsun,için rahat olsun diye söylüyorum güzelim.Askerdeyken ;yani en zor zamanında yanındaydın..Askerliği silemez bu adam,dolayısıyla seni deSen içini ferah tut. Bir hafta sonu da bana haber ver görüşelim,teline ulaşamadım.
Güzelim bak, seni anlıyorum. Kırgınsın ziyadesiyle. Ancak yerine koy kendini Uğur'un.Sen böyle bir durumda ne yapar,nasıl davranırdın?boşvereceğim....
Dreamlive nerdeydin yavrum onca zaman ya ben de ulaşamadım sanaa
Uğur beni sevmedi hiç ,sevseydi böyle yapmazdıı.... kıyamazdı,sustururdu konuşanlarıı.. sevmemiş hiç ,keyfine bile bakıyordur şimdii
aldım no canım...hayırdır ne haberi ? neden yanlış zaman ki :18:Güzelim bak, seni anlıyorum. Kırgınsın ziyadesiyle. Ancak yerine koy kendini Uğur'un.Sen böyle bir durumda ne yapar,nasıl davranırdın?
Özelden yolladım no. Konuşacağız çokça.Zaten sana her ne kadar yanlış bir zaman olsa da hayırlı haberlerim var.
aldım no canım...hayırdır ne haberi ? neden yanlış zaman ki :18:
onun yerine de koysam kendimi haklılık payı hiç yok hemben ona sımsıkı sarılır,kimseyi dinlemezdim
tamam kuzum haberlesiriz mutlaka merak ettimTubiş buraya yazılacak bir haber değil.Konuşuruz,haberleşiriz,müsait olduğun en yakın zamanda mümkünse
ncıkss[video=youtube;0OZ2omhVw4g]http://www.youtube.com/watch?v=0OZ2omhVw4g[/video]
ncıkssartık aldırmıyorum teşekkür ederim bebişim
hiç şüphesiz canım... taşları iyice yerine oturtunca içimde...sorularımı da yanıtlayınca içim pek bi rahat etti..
Tbi ki aldırmıcaksınn...gencecik fıstık kızım benim, ne güzellikleerr seni bekliyor inşallahh
hiç şüphesiz canım... taşları iyice yerine oturtunca içimde...sorularımı da yanıtlayınca içim pek bi rahat etti..
kadınlar günümüüüüz kutlu olsun bu arada
Ay amaaan eline yüreğine ağzına kurban olduğum ne güzel yazmışsınya yok ben artık agzımı zor tutuyorum...
bak o kucuk ugurcugun ablasını bana verıcekler varya...
hayatının oyununu gorucekte ıste..
bana denk gelmez kı bolesı...
ugurda erkegım dıye gezenlerdendır dımı....
evet erkek cunku hayatındakı kadına laf soylıyecek adama bır tane vuramıyor..
allah korumus cnm cunku o adam senı tasıyamazmıs ztn..
sen daha delıkanlısın walla..
gücüne hayran kaldım..
yakıp yıkılmak aglamak yerıne..
güçünü kullanmıssın helal olsun..
sevgılım benı terkettı .. yenı ayrıldım dıye bunalımdakılerede bu konuyu okumalarını rıca ederım..
aman gecmıs gıtmıs..
madem sen herkezle yatıp kalkıyormussun..
ablacıgı yakıp kalkmayanını bulsunda gorelım
hayat cok acımasız...
karsılarına ole bırını cıkarırkı mumla ararlar senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?