Senin kafada varO
O damadını biliyor ama kaç tane bayan calistirdik tertemiz ama bu kadar rahat davranmadilar erkeklere sulanmadilar.
Üzülsün nolmuş yani dokunulmazlığı mı var karısının öğrensin herşeyi siz bu kadar yakından ilgilenmeyin olan size olmuş.Karısı üzülmesin diye ondan sakladik
İhale bize kaldıÜzülsün nolmuş yani dokunulmazlığı mı var karısının öğrensin herşeyi siz bu kadar yakından ilgilenmeyin olan size olmuş.
Kocam kıskandıracak hiç bir şey yapmaz kaynanamn dile getirdiklerini söylüyorum adamn çapkın olduğunu biliyorum ben gorumceme üzülüyorum pırlanta gibi bebekleri varKonu Sahibi sen bütün bunları gördün mü?
Arabayla bırakma
Yemek yeme
Bunlari gördün mü?
Sende başka bir şey var sanki acaba kocan mı bu kıza ilgi gösterdi kıskandın da böyle bir şeye sebep oldun
Ne dediğiniz anlaşılmıyor, tane tane yazın. Ve masum Pepe'yi bu olaya karıştırmayın.Adam
Adam çapkın tatliskomlu mesajını gldi çocuğuna pepeyi açarken bizde korktuk yanlış bişi yapmasndan kiz terbiyeli değildi ki ama
Denemedim bilmiyorumO
o site gerçek mi be :)))
Üzülme. Üzülme. Oda görsün gerçeği madem böyle bişey var bırakın karısı ve kocası arasında isterse adam kızla birlikte olsun sizene. Karısı ilgilensin ya ne kadar fedakarsınız. Tamam arabaya binip müzik açıp son ses gitmek hoş değil ama böylede yapmayın karışmayın.İhale bize kaldıkötü nyetmz yokki benim kimsenin ekmeğinde gözüm yok Allah biliyor kalbimi ben gorumceme üzülüyorum
Ay siz gelin kaynana müthiş bir ikili giybet grubu olmuşsunuzK
Kocam kıskandıracak hiç bir şey yapmaz kaynanamn dile getirdiklerini söylüyorum adamn çapkın olduğunu biliyorum ben gorumceme üzülüyorum pırlanta gibi bebekleri var
Kaynanan şimdi ses etmesinde seyreyle gümbürtüyü sen.Görümcen de kıskanıyor beni yuvamı yıkmaya çalışıyor der damat da geçer kenara sen öylece kalirsin.Kaynanaya yaranmak için attığın iftira nelere malolcak bakalımArabayla bırakma beraber yemek yeme kızın ağırdan alması gerekmiyor mu son ses müzik açıyor ba
Niye bu kadar tepki veriyorsunuz iftira eden ben değilim kaynnm her gün beni aradı kızım ben uyuyamıyorum diye grce hiç bir şekilde duysun istemedik araları açılır kavga ederler üzülmesin istedik gormcmn çünkü adam çapkın kızn hareketleri iyi değil dedi ben ne diyim ben mi dedim kaynanama iftira atalım boxalim işleri birbirine katalm dye grmcem için naptysak çünkü adamn yapmadı bişi değil kznda calstgi yok gelip gdyo ztn calstrmyo onu
Üzülme. Üzülme. Oda görsün gerçeği madem böyle bişey var bırakın karısı ve kocası arasında isterse adam kızla birlikte olsun sizene. Karısı ilgilensin ya ne kadar fedakarsınız. Tamam arabaya binip müzik açıp son ses gitmek hoş değil ama böylede yapmayın karışmayın.
Kul hakkından çok korkuyoruz ama malesef kul hakkı yiyoruz bile bile sizinki de böyle olmuş bundan sonra bişey demeyin gidin anlatın kocanıza sonra kaynanan dan yalan yanlış duyar adam sinirlenir. En iyisi senin söylemen. Kızında yanlışı olabilir ama gerçekten boşversin zararlı çıkan tek siz olursunuz hepsi kenara çekilir.Bı sen anladın beni Allah razı olsun haklısın karışmasaydim keşke benim parasında falan gözüm yok kul hakkından çok korkarım ben
Kul hakkından çok korkuyoruz ama malesef kul hakkı yiyoruz bile bile sizinki de böyle olmuş bundan sonra bişey demeyin gidin anlatın kocanıza sonra kaynanan dan yalan yanlış duyar adam sinirlenir. En iyisi senin söylemen. Kızında yanlışı olabilir ama gerçekten boşversin zararlı çıkan tek siz olursunuz hepsi kenara çekilir.
Benim annem yok o kaynanam değil benim annem can parçam gorumcemde dünya ahiret bacım bizde pislik olmazKaynanan şimdi ses etmesinde seyreyle gümbürtüyü sen.Görümcen de kıskanıyor beni yuvamı yıkmaya çalışıyor der damat da geçer kenara sen öylece kalirsin.Kaynanaya yaranmak için attığın iftira nelere malolcak bakalım
Sesli kahkaha attim Allahta seni guldursunNe dediğiniz anlaşılmıyor, tane tane yazın. Ve masum Pepe'yi bu olaya karıştırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?