İftiraya uğradım..

İşgüzarlığın sonu.Kocanıza herşeyi anlatın,cezanıza razı olun.Kızdan da helallik isteyin,hakkına girmişsiniz.Bu arada damadada hafiyelik yapmayı bırakıp,kendi kocanızla ilgilenin.

Konu Sahibi sen bütün bunları gördün mü?

Arabayla bırakma

Yemek yeme

Bunlari gördün mü?

Sende başka bir şey var sanki acaba kocan mı bu kıza ilgi gösterdi kıskandın da böyle bir şeye sebep oldun

K
Kocam kıskandıracak hiç bir şey yapmaz kaynanamn dile getirdiklerini söylüyorum adamn çapkın olduğunu biliyorum ben gorumceme üzülüyorum pırlanta gibi bebekleri var

İhale bize kaldı kötü nyetmz yokki benim kimsenin ekmeğinde gözüm yok Allah biliyor kalbimi ben gorumceme üzülüyorum
Üzülme. Üzülme. Oda görsün gerçeği madem böyle bişey var bırakın karısı ve kocası arasında isterse adam kızla birlikte olsun sizene. Karısı ilgilensin ya ne kadar fedakarsınız. Tamam arabaya binip müzik açıp son ses gitmek hoş değil ama böylede yapmayın karışmayın.

K

Kocam kıskandıracak hiç bir şey yapmaz kaynanamn dile getirdiklerini söylüyorum adamn çapkın olduğunu biliyorum ben gorumceme üzülüyorum pırlanta gibi bebekleri var
Ay siz gelin kaynana müthiş bir ikili giybet grubu olmuşsunuz

Damadiniz uçkuruna sahip çıksın siz nu gidişle iftara ata ata cehennemden yer ayirtacaksiniz

Kaynanan şimdi ses etmesinde seyreyle gümbürtüyü sen.Görümcen de kıskanıyor beni yuvamı yıkmaya çalışıyor der damat da geçer kenara sen öylece kalirsin.Kaynanaya yaranmak için attığın iftira nelere malolcak bakalım

Bı sen anladın beni Allah razı olsun haklısın karışmasaydim keşke benim parasında falan gözüm yok kul hakkından çok korkarım ben

Bı sen anladın beni Allah razı olsun haklısın karışmasaydim keşke benim parasında falan gözüm yok kul hakkından çok korkarım ben
Kul hakkından çok korkuyoruz ama malesef kul hakkı yiyoruz bile bile sizinki de böyle olmuş bundan sonra bişey demeyin gidin anlatın kocanıza sonra kaynanan dan yalan yanlış duyar adam sinirlenir. En iyisi senin söylemen. Kızında yanlışı olabilir ama gerçekten boşversin zararlı çıkan tek siz olursunuz hepsi kenara çekilir.

Aynen öyle maalesef

İyi olmus ayagina dolanmis
iftiraya ugramamissiniz kaynananla bir olup ekmegine calisan birine iftira atmissiniz cikar hic endise etme mesela sucsuz yere evli birini ayarttigin yonunde iftira yiyeceksin yemeden olmeyeceksin bunu hic unutma dunyanin duzeni bole yapcak bise yok ne ka kacarsan kac cik olmeden yasatir

Ben
Benim annem yok o kaynanam değil benim annem can parçam gorumcemde dünya ahiret bacım bizde pislik olmaz

Konu sahibinin bu konusu doğruysa daha 19 yaşında olan, geçen yıl evlenen bir kız. Bu olay acemiliğiyle, nerede ne yapacağını bilememekle ilişkili olabilir. Ben de ilk başta sinirlendim fakat küçüklüğünün getirdiği cahilliğe verilebilir bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…