- 7 Ağustos 2017
- 377
- 211
- 18
- 28
Evet bencede.Eki Görüntüle 2033748
Konu sahibinin bu konusu doğruysa daha 19 yaşında olan, geçen yıl evlenen bir kız. Bu olay acemiliğiyle, nerede ne yapacağını bilememekle ilişkili olabilir. Ben de ilk başta sinirlendim fakat küçüklüğünün getirdiği cahilliğe verilebilir bu durum.
Dükkanımız da bir kız çalışıyor kaynanam hoşuna gitmedi çok fena bu kız dedi damatla içli dışlı birlikte yemek yiyorlar bacak bacak üstüne atyor karşısında adamn dedi bende kızın bı hareketini kaynanama söyledim oda sinirlenmiş damadını aradı benim kızımı üzmeye hakkın yok böyle böyleymiş diye dükkandaki kızla kavga ettik herşeyi yetstryn dye damatla benim üzerime geldiler napayım patron koltuğuna oturms 2 günlük hoşmza gitmedi kestirme bu şekilde anlatabldm kızla kavga ettik dükkana gel yuzleselim dedi biside diyemedim kaynanamın da atamazdm dükkana gttm damat tuttu kızı birbirimize girecektik dmt bana git dedi gitimm bnm namusuma laf etmeye hakkın yok diye kendini svndu npcam bilmiyorum kaynanama her gün beni aradı bu kız geldiğinden beri uyuyamıyorum diye napym mecbur kaldım bende kızdım çünkü doğru değil dye damat yüz vermiş onu korudu bana iftira attılar hep senin basının altından çıkıyor kaynanan bole bir insan değil hep yılanın başı sensin hep senin yüzünden oldu diye herkes çekildi bana kaldı
Yani görümcenizin evine hırsız girse sizde hırsızı bilseniz söylemeyeceksiniz demi çünkü görümcenizin üzülmesini istemezsiniz ki gelen giden soysun...İhale bize kaldıkötü nyetmz yokki benim kimsenin ekmeğinde gözüm yok Allah biliyor kalbimi ben gorumceme üzülüyorum
Onu kaynanam dedi bacak bacak üstüne atmış die
E o zaman bu korku niye?Ben
Benim annem yok o kaynanam değil benim annem can parçam gorumcemde dünya ahiret bacım bizde pislik olmaz
Offf her şeyi kurcaladıkça kendinden geçen 19 luk hanım kızımıza akıl fikir diliyorum.Eki Görüntüle 2033748
Konu sahibinin bu konusu doğruysa daha 19 yaşında olan, geçen yıl evlenen bir kız. Bu olay acemiliğiyle, nerede ne yapacağını bilememekle ilişkili olabilir. Ben de ilk başta sinirlendim fakat küçüklüğünün getirdiği cahilliğe verilebilir bu durum.
Tazecik kurulmuş çiçeği burnunda sitemize bekliyoruz.
Çıktığımız bu yolda beraber gülecek,duygulanacak,kızacak kimseye anlatamadığımız komik,utanç verici,sitemkar,duygu dolu itiraflarınızla kocaman bir aile olacağız.
Bunun yanında itiraf ve yorumlarınızın onaydan geçtiğini belirtmek isteriz. Size samimi,içten,rahat bir ortam yaratmak için çalıştık ve kullanımınıza sunduk.
Ve yine belirtmek isteriz ki sırrınız bizimle güvende :)
e o zaman kızla kavga dövüş edeceğine damatla etsene kavganı kız ne alakaKötü birşey ypmadk adam çapkın mesajını yakldm tatliskomlu birisiyle konuşuyordu bebeği var adamın pepeyi açarken geldi mesaj tam herkese yazıyor karısını aldatyor
Haklısın çok haklısın hemdeaynı samimiyeti eşiniz bir arkadaşına gösterse kaynananiz aynı tepkiyi verir miydi çok merak ettim.
büyük ihtimal vermezdi.
iyilik yaptığınızı sanmissiniz ama gorumceniz de bu olayı duyduğunda size kızacak ve kesecek yüksek ihtimal.
kimse kocasının kendinden habersiz böyle bir ithamda bulunulmasını hoş karşılamaz.
sen de kim oluyorsun? benim kocama böyle bir şeyi yakistiriyorsun derse şaşırmayın.
kızı takdir ettim. doğru olanı yapmış.
bundan sonra kimsenin lafına bakıp kimsenin işine karışmayın.
herkes kendini aklar bir siz suçlu kalırsınız bu olayda.eşiniz de er geç duyar.
en iyisi siz anlatın.bir hata ettim diyerek.
kaynananizida korumaniza gerek yok.
o kendini korur merak etmeyin kızını koruduğu gibi.
kendinizi ve kendi ailenizi düşünün bundan sonra.
geçmiş olsun..bir süre sonra unutulur ama zaman lazım.
Allah aşkına neyce konuşuyorsunuz yani çevrenizdekiler sizi anlıyor mu?Dükkanımız da bir kız çalışıyor kaynanam hoşuna gitmedi çok fena bu kız dedi damatla içli dışlı birlikte yemek yiyorlar bacak bacak üstüne atyor karşısında adamn dedi bende kızın bı hareketini kaynanama söyledim oda sinirlenmiş damadını aradı benim kızımı üzmeye hakkın yok böyle böyleymiş diye dükkandaki kızla kavga ettik herşeyi yetstryn dye damatla benim üzerime geldiler napayım patron koltuğuna oturms 2 günlük hoşmza gitmedi kestirme bu şekilde anlatabldm kızla kavga ettik dükkana gel yuzleselim dedi biside diyemedim kaynanamın da atamazdm dükkana gttm damat tuttu kızı birbirimize girecektik dmt bana git dedi gitimm bnm namusuma laf etmeye hakkın yok diye kendini svndu npcam bilmiyorum kaynanama her gün beni aradı bu kız geldiğinden beri uyuyamıyorum diye napym mecbur kaldım bende kızdım çünkü doğru değil dye damat yüz vermiş onu korudu bana iftira attılar hep senin basının altından çıkıyor kaynanan bole bir insan değil hep yılanın başı sensin hep senin yüzünden oldu diye herkes çekildi bana kaldı
Adı çıkmaz biz kötü insanlar değiliz 4umuz bilyor başka kimse bilmiyor bizim kimsenin ağını almaya adını çıkarmaya hakkımız yok ben kaynanam ve görümcem için uğraştım bidaha da karışmam kim naparsa yapsın olan bana olun rezil olan ben oldum kıza bişe olduğu yokyazik kizin ahini aldin kim bilir nasil cikacak bu ahh belki kucuk yerdesiniz duyulacak kizin adi cikacak yazik
İffetsiz oluyor birde topuklu ayakkabiyla bacak bacak ustune atan var aboooooooovvvv hele hem file corap hem topuklu ayakkabiyla bacak bacak ustune atan abbbbbooooooooooooooovvvvvv evlerden irakbacak bacak üstüne atınca ne demeye geliyor o bir açıklasanızda aydınlansak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?