İftiraya uğradım..

kv gelin bir farkınız yokmuş maşallah..
bacak bacak üstüne atmış, birlikte yemek yemişler, koltuğa oturmuş .asıl iftirayı atan sizlersiniz sonuçlarınada katlanın bir zahmet..

İhale bize kaldı kötü nyetmz yokki benim kimsenin ekmeğinde gözüm yok Allah biliyor kalbimi ben gorumceme üzülüyorum
Yani görümcenizin evine hırsız girse sizde hırsızı bilseniz söylemeyeceksiniz demi çünkü görümcenizin üzülmesini istemezsiniz ki gelen giden soysun...

Ne fesatmissiniz.
Iftira yok ki ettiğinizi bulacaksınız.
Böylelikle gaza gelmemeyi başkasına karismamayi öğrenirsiniz.

Offf her şeyi kurcaladıkça kendinden geçen 19 luk hanım kızımıza akıl fikir diliyorum.

Yalniz enişte eşini aldatmak isterse her defasında siz mi önüne gececeksiniz? Bu bir karakter meselesi ve insanın içinde olmalı bazı değerler ve erdemler.
Bu size ders olsun birdaha müdahale etmeyin böyle seylere. Esinizede anlatin sizden duysun olanları yoksa evliliginize de zarar verirsiniz.

Reklamın iyi hoş da itirafın amacı zaten anonim olarak birilerine duyurmak üniversitelerin itiraf sayfaları bu yüzden var mesela, niye gelip senin adı sanı duyulmamış sitene yazayım? Gider günlük tutarım oraya yazarım, senin anonimlik güvencene gerek kalmadan üstelik. İtiraf sitesi mi kaldı Belamir abla yaa?

aynı samimiyeti eşiniz bir arkadaşına gösterse kaynananiz aynı tepkiyi verir miydi çok merak ettim.
büyük ihtimal vermezdi.
iyilik yaptığınızı sanmissiniz ama gorumceniz de bu olayı duyduğunda size kızacak ve kesecek yüksek ihtimal.
kimse kocasının kendinden habersiz böyle bir ithamda bulunulmasını hoş karşılamaz.
sen de kim oluyorsun? benim kocama böyle bir şeyi yakistiriyorsun derse şaşırmayın.
kızı takdir ettim. doğru olanı yapmış.
bundan sonra kimsenin lafına bakıp kimsenin işine karışmayın.
herkes kendini aklar bir siz suçlu kalırsınız bu olayda.eşiniz de er geç duyar.
en iyisi siz anlatın.bir hata ettim diyerek.
kaynananizida korumaniza gerek yok.
o kendini korur merak etmeyin kızını koruduğu gibi.
kendinizi ve kendi ailenizi düşünün bundan sonra.
geçmiş olsun..bir süre sonra unutulur ama zaman lazım.

Haklısın çok haklısın hemde

Allah aşkına neyce konuşuyorsunuz yani çevrenizdekiler sizi anlıyor mu?

yazik kizin ahini aldin kim bilir nasil cikacak bu ahh belki kucuk yerdesiniz duyulacak kizin adi cikacak yazik

yazik kizin ahini aldin kim bilir nasil cikacak bu ahh belki kucuk yerdesiniz duyulacak kizin adi cikacak yazik
Adı çıkmaz biz kötü insanlar değiliz 4umuz bilyor başka kimse bilmiyor bizim kimsenin ağını almaya adını çıkarmaya hakkımız yok ben kaynanam ve görümcem için uğraştım bidaha da karışmam kim naparsa yapsın olan bana olun rezil olan ben oldum kıza bişe olduğu yok

bacak bacak üstüne atınca ne demeye geliyor o bir açıklasanızda aydınlansak..
İffetsiz oluyor birde topuklu ayakkabiyla bacak bacak ustune atan var aboooooooovvvv hele hem file corap hem topuklu ayakkabiyla bacak bacak ustune atan abbbbbooooooooooooooovvvvvv evlerden irak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…